Israelsk udenrigsministeriums talsmand Yigal Palmor:

Med disse vanvittige kommentarer forråder Fidel Castro sine gamle venner, og de idealer han altid påstod at støtte. Che Guevara må vende sig i sin grav.

  Che Guevara - Jewish Star of David
  Sådan husker vi Che?
   
 

Der var bred anerkendelse, og endda stolthed i jødiske kredse over at Jøderne stod bag den Russiske Revolution.

"Den bolsjevistiske revolution i Rusland var et produkt af jødiske hjerner, af jødisk utilfredshed, af jødisk planlægning, hvis mål det er at skabe ny orden i verden.

Det der så fremragende blev udført i Rusland, takket være jødiske hjerner, på grund af jødisk utilfredshed, og ved jødisk planlægning, vil også gennem de samme jødiske mentale og fysiske kræfter blive en realitet i hele verden."

(Fra avisen "The American Hebrew" 10. september 1920)


"Bolsjevismens idealer er i harmoni med mange af Judaismens højeste idealer"
(Jewish Chronicle, London, 4 april 1919)


Jøden Felix Teilhaber i 1919: »Socialismen er en jødisk idé....... I årtusinder prædikede vores vise Socialismen«


Jøden Disraeli (engelsk statsminister, konverteret): "Denne mægtige revolution 1 der i dette øjeblik er under forberedelse i Tyskland......udvikler sig helt og holdent i jødisk regi". Og: "Jødernes indflydelse kan spores i den sidste udbrud af det destruktive princip."


"Judaismens store ideal er at hele verden skal blive gennesyret af jødiske læresætninger, og at i et Universelt Nationernes Broderskab - i virkeligheden en udvidet Judaisme - vil alle forskellige racer forsvinde." (The Jewish World den 9. februar 1883.) Zionisme versus Bolsjevisme

Geneve 14 juni - Israel tog afstand fra den forhenværende cubanske præsident Fidel Castros kommentarer som blev fremsat i mandags, hvor i han sammenlignede Israels behandling af Palæstinenserne med Nazisternes udryddelse af Jøder, et eksempel på den overophedede retorik ved en debat i FN-rammer.

Castros bemærkninger blev videregivet af Cubas diplomatiske repræsentantskab i Geneve under en debat blandt den af 47 nationer bestående Menneskerettigheds-Råd [United Nations Human Rights Council] angående israelske handlinger i de besatte palæstinensiske områder.

'Den israelske stats had mod Palæstinenserne er så stor at Israelerne ikke ville tøve med at sende de halvanden millioner mænd, kvinder og børn fra dette land til de krematorier hvor millioner af Jøder fra alle aldersgrupper blev udryddet af Nazisterne.' sagde den forhenværende cubanske leder.

'Det kunne se ud til at førerens svastika i dag er Israels flag,' erklærede den 83 årige Castro i den sidste af en række artikler kendt som 'reflektioner' i den kommunistiske ø-stats medier.

Castros bemærkninger blev ikke citeret i selve Rådet, men diplomater fortalte at Cuba havde sendt kommentaren til andre udenlandske repræsentantskaber i Geneve og til journalister.

'Med disse vanvittige kommentarer forræder Fidel Castro sine gamle venner og de idealer han altid foregav at støtte. Che Guevara må vende sig i sin grav,' sagde Yigal Palmor, talsmand for det israelske udenrigsministerium i Jerusalem.

Israel har længe klaget over hvordan det bliver behandlet af Menneskerettighedsrådet, som landet mener, er fordomsfuld overfor Israel.

Cuba er medlem af Rådets blok af udviklingslande, som beskytter dets medlemmer og venner udenfor rådet som Iran og Sri Lanka fra kritik, men som regelmæssigt fordømmer Israel. [...]

Kilde:

Alert Net 14 juni 2010 - Israel denounces Castro 'swastika' remarks (Robert Evans)

Kommentar:

Jamen så mærkeligt er Israelerens udtalelser alligevel ikke. Che Guevara var glødende kommunist, lige som så mange Zionister, og lagde som det fremgår af nedenstående, heller ikke fingrene imellem når det gjald 'etniske minoriteter' og politiske modstandere.

El Commandante skulle således personligt have beordret 700 henrettelser. Gad vide om der er nogen nulevende israelere der overgår det?

Den rigtige Che Guevara:

'Negeren er magelig og doven, og bruger sine penge på tant og fjas, hvorimod Europeaneren ser fremad, og er organiseret og intelligent.'

'Vi vil gøre for de sorte hvad de sorte gjorde for revolutionen. Hvorved jeg mener: ingenting.' [fra Che radio interview med Luis Pons]

'Mexicanere er en bande analfabetiske indianere'

Che hadede i øvrigt også rock and roll, 'langhårede', dovne unge og homoseksuelle, og var i øvrigt også kendt for at have organiseret bogbrændinger hvor der blev brændt bøger der tilhørte mistænkelige intellektuelle og biblioteker.

Kilde: The Real Che

Relateret:

Amazon - Exposing the Real Che Guevara: And the Useful Idiots Who Idolize Him

 


Print Post