Socialdemokraten Sarrazin provokerer igen: Indvandrere fra Tyrkiet, Afrika og Mellemøsten gør efter hans mening Tyskland dummere.

 
  Thilo Sarrazin

I et par måneder var det stille omkring Thilo Sarrazin, nu har den forhenværende socialdemokratiske finanssenator fra Berlin igen fået opmærksomhed; Den 65 årige ser, som han sagde i torsdags under en diskussion i Darmstadt, en fare for Tyskland på grund af indvandreres ringere uddannelse, tre måneder efter han næsten blev smidt ud af Socialdemokratiet (SPD).

'Vi bliver helt automatisk gennemsnitlig dummere', sagde Sarrazin.

Indvandrere 'fra Tyrkiet, Mellemøsten og Afrika', er mindre uddannet end indvandrere fra andre lande, docerede Bundesbank-formanden fra Berlin, og citerede i denne forbindelse et omfangsrigt talmateriale.

Mindre intelligente formerer sig hurtigere

 
  Sarrazin fornærmer Tyrkere i Berlin
   
 
  Afstemning på Die Welt

Indvandrere fik også flere børn end Tyskere. Der er tale om at forskellige befolkningsgrupper formerer sig med forskellig hastighed', sagde Sarrazin. Intelligens gives videre fra forældre til børn, intelligensen er 80% arveligt. Enkelte tilhørere reagerede med smil, tydelige mishagsytringer sås ikke. Arbejdsgruppen 'Skole og Erhvervsliv' fra arbejdsgiverforbundet i Syd-Hessen havde inviteret.

I marts overlevede Sarrazin en eksklusionsprocedure i SPD, efter Sarrazin i et interview havde udtalt sig negativt om arabere og tyrkere. Mange af dem, var uden evner og uvillig til at integrere, påstod han.

Han følte sig ikke forpligtet til at respektere nogen som lever af staten, som forkaster den samme stat, og som 'producerer en lind strøm af små tørklædepiger. Dette gælder 70% af den tyrkiske og 90% af den arabiske befolkning i Berlin.'

En dommerkomite [Landesschiedskommission] mente at Sarrazin godt nok havde ytret sig 'radikal, og tæt på overskridelse af et tabu', men dog ikke racistisk, fordi han også havde kritiseret tyskere.

'SPD skal kunne klare sådanne provokerende ytringer,' hed det.

Kommissionen slog også fast at; Sarrazin skulle være klar over at 'han via denne beslutning ikke fik carte blanche for alle fremtidige provokationer'.

Kilde:

Die Welt 10 juni 2010 - Sarrazin warnt vor Verdummung durch Einwanderer

Daily Mail 11 juni 2010 - 'Immigrants are making our country dumber': Anger as board member of Germany's central bank cites 'ample statistics'

Ps. Typisk for systemavisen 'Die Welt':

'WELT ONLINE hat den Kommentarbereich dieses Artikels geschlossen.' (Lukket for kommentar)

Sådan er det ofte i Tyskland, hvor befolkningens holdninger ligger endnu længere væk fra det systempressens journaille anser for gavnlig. Også engelske avisers kommentarspalter bliver censureret heftigt. Artiklen om Sarrazin ville selvfølgelig have udløst massiv støtte til manden i kommentarspalterne. Tyskland er en vulkan der venter på udbrud. Det kan vare længere, det kan være kortere. Men udbruddet kommer!

Relateret:

Balder Blog 3 september 2010 - Jødiske ledere i Tyskland: Thilo Sarrazin udbreder nazistisk race-ideologi

Balder Blog 14 oktober 2009 - Peter Wivel rapporterer fra Tyskland i sagen om Thilo Sarrazin

Balder.org april 2007 - Official Danish Army Report: Immigrants significantly less intelligent than native Danes

Balder.org april 2007 - Stanford University: Racial Groupings match genetic profiles

Balder.org april 2007 - International diskussion om race og racens betydning


Print Post