Passagerer risikerede livet for at standse blodbadet på nødhjælps-aktivister

 
  Kenneth Nichols O'Keefe
Blodig og forslået efter israelsk fangenskab

(Video) Efter den amerikanske krigsveteran Kenneth Nichols O'Keefe der blandt andet deltog i Golfkrigen, så hvordan passagerer blev skudt på klods hold, forsøgte han og andre at vriste våbnene fra Israelerne for at standse blodbadet.

Kenneth Nichols O'Keefe, ansigtet stadigvæk skadet og smurt ind i blod, fløj fra Tel Aviv til Istanbul, på vej til Irland.

Vi overmandede tre israelske kommandosoldater. De kiggede på os.. De troede vi ville gøre mod dem hvad de havde haft i sinde at gøre mod os. De troede de skulle til at dø, men selvfølgelig lod vi dem gå,

Så fem medpassagerer blive dræbt

Det forhenværende medlem af det amerikanske elitekorps Marines sagde, at han havde overværet fem mennesker bliv dræbt ombord på Mavi Marmora. Han nåede også at tømme et israelsk våben for patroner, og kunne bekræfte at der var tale om skarp 9 mm ammunition.

O'Keefe undskyldte for ikke at være bedre til at rapportere under interviewet der foregik lige efter ankomst fra israelsk fangenskab og brutal behandling, og sagde at dette skyldes at han stadigvæk var fysisk og psykisk medtaget af oplevelserne.

Passenger Kenneth Nichols O'Keefe grabbed Israeli weapons to stop the killing
 

Kommentar:

Kenneth Nichols O'Keefe ville gøre en forskel. I stedet for som nogle vildtførte, alt for unge og uvidende danskere fra pansrede køretøjer og jetfly, og pakket ind i sikkerhedsudstyr, at jagte afghanske bønder, samt stamme og modstandsfolk, med de mest avancerede high tech våben der kan opdrives, valgte den forhenværende elitesoldat at risikere sit liv for et folk som for øjnene af hele verden bliver etnisk udrenset af en flok fanatiske indvandrere, som har bestukket og gidseltaget det halve af verden for at kunne proklamere deres etnostat, som de vedvarende og med alle midler forsøger at befæste og udvide.

Never again.....
 

Relateret:

Élise Hendrick 6 juni 2010 - The Tacitus Principle: How Israel and its Apologists Defend the Indefensible

CNN 4 juni 2010 - Autopsies reveal 9 men on Gaza aid boat shot, 5 in head

Balder Blog 7 juni 2010 - Israel indrømmer: Forfalskede lydoptagelser for at fremstille aktivister som antisemitter 

Balder Blog 5 juni 2010 - Ron Paul: USA bør ikke støtte Israels blokade af Gaza  

Balder Blog 31 maj 2010 - Israel beskyldes for sexmisbrug af anholdte palæstinensiske børn 

Balder Blog 26 juli 2009 - USA: Film om mordet på Rachel Corrie skaber splid på jødisk filmfestival

Balder Blog 22 marts 2009 - Hærens rabbinere under Gaza: Dette er en religiøs krig - ok at dræbe civile

Still valid, or perhaps even worse than during and after the invasion of Gaza - Several Danish newspapers even worsened presented links to the Israeli propaganda song cloned from 'We are the World' which they obviously thought was funny. The song is defaming the dead victims of the Israeli attack on the Marmora. Almost all reporting about the latest pirate event was done by Jewish journalists as usual.
Balder Blog 14 januar 2009 - The Palestinian Israeli conflict in the Danish media as seen by a nationalist (Danish Media safely under Zionist control)

 


Print Post