R.I.F - Reines Juden Fett, eller
Reichsanstalt für Industriefette?
   
  Bedrageren Simon Wiesenthal: Efter 1942 vidste folk i styret (i Polen) udmærket hvad RIF-sæben betød. Den civiliserede verden kan måske ikke tro på med hvilken glæde Nazisterne og deres kvinder tænkte på denne sæbe. I hvert stykke sæbe så de en Jøde som på magisk vis var blevet anbragt der, og således var blevet forhindret i at blive en ny Freud, Ehrlich eller Einstein. Kilde citat

RIF, som efter sigende skulle stå for Rein Juden Fett, på dansk 'Rent Jødefedt', stod der på den tyske sæbe som mange såkaldte holocaustvidner fortalt om, var lavet af fedtet angiveligt fra gassede Jøder.

'Nazisæbe' indeholdt ingen jødefedt

Myndighederne i den canadiske delstat Quebec fandt ingen menneskelige rester i et stykke sæbe med et swastikastempel der blev solgt fra en butik i Montreal hvis jødiske ejer Abraham Botines påstod at sæben var lavet af fedt fra holocaustofre.

Sæben og sælgerens påstande førte i marts til protester fra Montreals jødiske samfund, da sæbens eksistens blev afsløret af CBC-News.

På daværende tidspunkt fortalte en butiksejer at sæben var fremstillet af rester af jødiske fanger der blev holdt i koncentrationslejre under holocaust for 70 år siden.

Butiksejeren som er Jøde, sagde at han havde fået sæben fra en soldat der overlevede krigen.

Politiet i Montreal sendte sæben til et laboratorium i Ontario for at undergå en DNA-test, og resultaterne viste at sæben hverken indeholdt dyrisk eller animalsk fedt.

Butiksejeren vil sandsynligvis ikke blive anklaget for bedrageri omkring sæben, sagde politiet.

Kilde:

CBC-News 2 juni 2010 - 'Nazi' soap contains no human remains

Metro News 2 juni 2010 - Bizarre bar of Nazi-engraved soap free of human remains, lab test shows (Sidhartha Banerjee)

Montreal Gazette 2 juni 2010 - "Holocaust soap" contains no human remains, lab report shows. (Irwin Block)

 


Sæbe Operaen fejrer stadigvæk triumfer

Rumænien: Mindesmærke for martyrerne af Transnistria indenfor hovedindgangen af den jødiske kirkegård i Radauti.

Oversættelse af inskriptionen:

'Husk de forfærdelige år, 1939-1945
6 millioner Jøder blev myrdet af Hitlers folk;
Her blev lagt til hvile den 1. april 1946:
Sæben R.I.F (rent jødisk fedt),
Som blev lavet i tyske lejre
Af fedtet fra de døde mennesker.'

Jødesæbe-grav på Cuba

Til minde om begravet 'sæbe af jødefedt'

Klik billedet for at se indskriften større

Billedet til venstre:

Klik for at se siden med hebraisk skrift

   

Kommentar:

Nej den falske Jøde som var villig til at sælge sin egen bedstemor (lige som Bernie Madoff), bliver selvfølgelig ikke forfulgt for sit lille nummer, for Jøderne har jo lidt så meget allerede, ikke?

 

Manden var jo en ubegavet idiot. Hvis han havde studeret historiebøgerne, ville han jo have vist at den eftertragtede jødiske sæbe allerede er blevet begravet. På Cuba og i Rumænien.

Men den nazistiske sæbeproduktion forklarer dog én ting, nemlig det, at man på nær ved befrielsen af lejrene aldrig ser tykke eller blot velernærede holocaustofre på billederne.

De fede Jøder blev selvfølgelig straks slagtet, for at holde gang i sæbeproduktionen. Og de mange ikke særlig udsultede ofre man ser på billeder fra lejrenes befrielse, var selvfølgelig nogle Nazisterne ikke kunne nå at forarbejde.

Og at der kun er så få stykker der overlevede krigen; dem som nu er begravet i Cuba har også sin naturlige forklaring.

Det var på et tidspunkt i Tyskland 'Offenkundig' [noget som alle ved] at Nazi-officerernes koner og elskerinder kun ville vaske sig med behørigt stemplet garanteret R.I.F, som ifølge rygter om rygter i Nazikredse var mere effektivt end selv Kleopatras berømte bade i æselmælk.

 

Gruelhistorier: Ifølge nogen legender skulle Ilse Koch [Hunulven fra Siberien] have insisteret på at alle syersker på lampeskærms-fabriken vaskede sig med R.I.F-sæben hver eneste morgen inden arbejdets begyndelse. Og når en stakkels jødepige en dag skulle have glemt det, fandt Ilses skarpe næse hurtigt frem til synderen, og hun blev straks ekspederet til køen foran det nærmeste gaskammer, mens alle de andre jødiske piger blev tvunget til at se på gennem vinduet.

 
  Stalag - Israelsk holocaustporno

Når pigerne efter en lang arbejdsdag forlod systuen, kunne det hænde at deres arbejdskammerat stadigvæk stod og ventede på at det var hendes tur. Hele dagen spillede lejrorkestrets violiner La Paloma's triste afskedstoner, indtil gasningsholdet ikke kunne mere for den dag.

Mens flammerne der slog ud af skorstenen stadigvæk slikkede deres blodige tunger op i himlen, gik de ved lyset af skæret 'hjem' til deres iskolde overfyldte barakker hvor måtte finde sig en plads mellem de andre der måtte deles om de lus-befængede køjer. Schnell, schnell, råbte SS'erne mens dobbermannerne forsøgte at bide de stakkels Jøder i hæserne.

Tyskerne lod ikke et eneste stykke af deres jødiske ofre gå til spilde; håret gik til madrasser og puder, huden blev til kunstfærdige nummer-tatoverede lampeskærme, knoglerne blev kogt til lim, guldtænderne blev smeltet om til modeller af Auschwitz, de almindelige tænder brugt som fyldt i granater, og selvfølgelig blev fedtet lavet til sæbe og lampeolie. Jeg ved ikke hvad de gjorde med Røde Kors-pakkerne, postkortene og brevene.

Jøder var særlig eftertragtet, fordi de havde en gennemsnitlig høj fedtprocent, og først senere blev man nødt til at ofre noget af det kostbare fedt til at brænde andre lig. Var det ikke Nobelpristageren Dr. Eliezer Wiesel der sagde at man i en åben grube kunne brænde ét magert lig ved hjælp af to fede? Jeg kan huske forkert.

Den smule der blev til overs blev tørret, malet og brugt som kunstgødning. Ikke en tysker i hele landet uden at han gennem denne form for gødning havde spist mindst en kvart Jøde i løbet af et år. undtagen Hitler, for han var vegetar. Hvor ironisk livet dog kan være.

Det mest underlige er dog, at Jøderne endnu ikke har tænkt på at bede om erstatning og konfiskation af de enorme gevinster den tyske sæbe- og lampeskærmsindustri må have kastet af sig i de hektiske år hvor er ikke kunne skaffes madrassefyldt, R.I.F.-sæbe og lampeskærme nok.

 

Ja ja, en gang troede 'man' lige så fast på 'jødesæben' som man nu tror på 6.000.000 og henrettelsesgaskamre.

Men hvad fanden, mennesket vil bedrages. Selv efter det er temmelig grundigt fastslået at 'Global Warming' på grund af menneskeskabte Co2-udledninger var rent bedrag i tjeneste af globalisering og etablering af en 'Ny verdensorden', fortsætter mange massemedier og propagandakanaler som Discovery, National Geographic, og selvfølgelig hjernedøde plapperhøns som Connie Hedegaard og Lykke Friis med deres dagsorden som om de flyvske klimateorier stadigvæk holder vand.

Lige som folk der offentlig ytrer tvivl angående den statsforskrevne historieskrivning i Tyskland bliver forfulgt og fængsles i årevis, blev folk i Polen op til 1989 forfulgt for at fortælle sandheden om Katynmassakren. Man giver ugerne frivilligt slip på nyttige myter.

Indtil de hårde fakta om IPCC's uvidenskabelige svindelnumre blev kendt var 'menneskeskabt global opvarmning' ved at opnå en lignende status som 'holocaust', hvor man begyndte at kalde folk som ikke troede på svindlen for 'klimabenægtere'. Connect the dots!

Klimaminister Lykke Friis: 'Det var Den Nye Verdensorden der gæstede Danmark'

 

Relateret:

Balder Org - Jewish Soap


Print Post