Sidste år forsøgte en 13 årig dreng at voldtage en 91 årig kvinde i Amsterdam

 
  'I ærens vold' © Georghine Sandhi
   
 
  'Etnisk ligestilling' © Georghine Sandhi

På trods af at der er fundet blod, DNA og fingeraftryk benægter drengen. Hans far siger det er en komplot, skriver avisen Het Parool.

Hændelsen foregik i ofrets bolig i et plejehjem i Amsterdam. Drengen tog fat i den gamle dame, slæbte hende mod sengen, og truede med at skyde hende. Derefter rev han hendes tøj i stykker, og forsøgte at voldtage hende.

Alvorlige skader

Forsøget mislykkede, men ofret fik tilført alvorlige læsioner, og følte sig vanæret og beskidt. Sagen blev behandlet i retten i denne måned, og fandt voldtægtsforsøget bevist. Alligevel fik anden generationsindvandreren ikke nogen straf. Dommerne vil først vide mere om gerningsmandens personlighed, og denne holdes så foreløbig indespærret i en ungdomsanstalt.

Frække tilbud

Ofret havde kendt gerningsmanden i længere tid. Han havde flere gange stået ved hendes dør, hvorefter han kom med upassende tilbud. Han skulle have spurgt om han måtte se hende nøgen, hvilket blev meldt til politiet. Voldtægtsforsøget skulle være sket da drengen besøgte kvinden for at sige undskyld for den episode.

Koranundervisning

Gerningsmanden siger at han aldrig er kommet med upassende tilbud; i stedet for påstår han at han på dette tidspunkt ikke var i Holland, men fulgte koranundervisning i en moske i udlandet. Der er dog intet der bekræfter dette alibi.

Komplot

Andengenerationsindvandrerens forældre mener at deres søn er offer for et komplot. De tror ikke på at DNA og fingeraftryk er fundet på gerningsstedet. Også de skader som han fik tilført af sit modstræbende offer kunne ikke overbevise dem.

Adskillige eksperter har nu undersøgt drengen, med vekslende resultater. Dog er det slået fast at han tidligere har udvist problematisk opførsel, og har tidligere været involveret i voldskriminalitet og aggressioner mod piger. Faren giver omverdenen skylden for sin søns opførsel.

Kilde:

HLN Bizar 28 maj 2010 - Jongen (13) probeerde 91-jarige te verkrachten

 
  Fra retsmødet i Old Bailey
 

 

Relateret:

England: To 10 årige drenge voldtog 8 år gammel blond pige

Ekstra Bladet 13 maj 2010 - 8-årig voldtaget af 10-årige drenge

UK & Euro-Asian News 12 maj 2010 - UK: Two 10-Year-Old Boys "Raped 8-Year-Old Girl in the Park" as She Pleaded for Them to Leave Her Alone

 

Til højre:

Overvågningsbillede af mistænkt for sexangreb den 23 maj i North Etobicoke, Canada, mod to kvinder på henholdsvis 60 og 90 år.

CTV Toronto 1 juni 2010 - Police seek suspect in care facility sex assaults

 


Print Post