Patrick (Pat) J. Buchanan
  "Global elites view the white Western world as the main obstacle of a future world government. Multiculturalism is a tool used by such elites to dismantle white Western civilization".
Pat Buchanan (from a 2004 speech given in Falls Church, VA)

En gruppe bestående af Jøder fra det Demokratiske Parti opfordrer store aviser til at standse publicering af klummer skrevet af den konservative Republikaner Patrick Buchanan.

Buchanan stak i sidste uge fingrene i en hvepserede, efter han havde skrevet en artikel hvor i der stod at hvis Elena Kagan, som er nomineret til en plads i højesteretten, også ender med at blive udnævnt til posten, at antallet af Jøder ved den amerikanske Højesteret [Supreme Court] i så fald vil være disproportionalt stor i forhold til jødernes andel af den amerikanske befolkning.

Det Nationale Jødiske Demokratiske Råd [National Jewish Democratic Council NJDC] skrev et brev til 'Creators Syndicate', hvor i de krævede at klummen fjernes, og at man i fremtiden ikke længere bringer artikler fra Pat Buchanan.

'Vi beder om at I sletter Pat Buchanans klumme fra Jeres hjemmeside, og at I stopper med at publicere hans vanvittige konspiratoriske tirader, ' stod der i brevet.

I klummens overskrift stod der 'Er venstreorienterede imod hvide?', skrev Buchanan: 'Hvis Kagan bliver udnævnt, vil Jøder, som udgør 2% af den amerikanske befolkning optage 33% af sæderne i højesteret.

Adskillige jødiske grupperinger (II) har længe skændtes med Buchanan, og har beskyldt ham for at komme med antisemitiske udtalelser, og for at være imod staten Israel.

Buchanan har benægtet at hans udtalelser har været antisemitiske, og siger at han støtter Israels eksistens.

Her er det fulde brev:

Til Creators Syndicate:

Pat Buchanan har en historie af jødisk besættelse og anti-Israelsk retorik.

I sidste uge tillod I ham igen at fortsætte med sin optagethed af Jøder, denne gang kritiserede han præsident Obamas nominerede til højesteretten, Elena Kagan, simpelthen fordi hun er Jøde.

National Jewish Democratic Council (NJDC) og dets supportere fordømmer Buchanans klumme 'Er venstreorienterede imod hvide?' på det kraftigste.

Religion burde aldrig være en forudsætning for valget af en nomineret til højesteretten.

Publikation af Buchanans klumme giver ham og hans ideer et skær af validitet. Det er på tide at hælene sættes i overfor denne slags intolerance i vores lands politiske debat.

Vi beder om at De sletter Buchanans seneste klumme fra Deres hjemmeside, og at De standser hans vanvittige konspiratoriske tirader.

I disse udfordrende tider, er det vigtigere end nogensinde at vi holder os til en højere standard. Hjælp os med at promovere etnisk og religiøs opdeling, ved at fjerne denne grimme klumme i dag.

Kilde:

The Hill 17 maj 2010 - Jewish Democratic group asks syndicate to nix Pat Buchanan's column (Jordan Fabian)


Relateret:

Patrick J. Buchanan blog 14 maj 2010 - Are Liberals Anti-WASP? (Patrick J. Buchanan) [WASP = White Anglo Saxon Protestants]

Balder Blog 21 maj 2010 - Australske Jøder stolt af vellykket 'bogbrænding' - Martin Luther og Henry Ford censureret

Balder Blog 12 maj 2010 - USA - Interview med Prof. Kevin MacDonald om Elena Kagans kandidatur til Højesteret 

Balder Blog 12 maj 2010 - Udnævnelse af den venstreorienterede lesbiske Elena Kagan - Bagslag for Jøder?

Balder Blog 10 marts 2010 - Denmark: Protest from prominent Jewish journalist halts publication of WWII book (Blüdnikow)

Balder Blog 8 marts 2010 - Holland: Simon Wiesenthalcenteret sætter Jøder op mod Israel-kritiske Protestanter

Balder Blog 8 marts 2010 - Østrig: Frihedspartiets Barbara Rosenkranz ville indføre ytringsfrihed - Jøder rasende

Balder Blog 9 september 2009 - Jødisk lobby ivrer for mere censur på EU-konference den 6 oktober

Balder.org 1 august 2007 - Kunstrådet giver penge til 'Holocaustbenægter' Erik Haaest - Protester fra Wiesenthalcentret


Print Post