Fhv. KGB-mand Uri Bezmenov om ideologisk indoktrinering

 

Skal ses af alle som tager den kommunistiske trussel, nu ofte pakket ind i nye forklædninger, alvorligt. Dette er en video af meget ældre dato, og nogle vil sikkert allerede have set den.

Jeg ved ikke hvornår den er optaget, men dens budskab er lige så aktuelt i dag, hvis ikke mere.

Der er forskellige vigtige budskaber her, men centralt står den strategi som kommunisterne havde for at udbrede deres ideologi i vesten, og deres forhold til vestlige sympatisører.

Ifølge Uri Bezmenov vil det i faldt USA/vesten besinder sig og forholder sig til faren vil det derfra tage op mod 50 år for at fjerne effekterne af den kommunistiske propaganda som allerede har slået rod.
Russeren taler et velartikuleret og let forståeligt engelsk og der er franske undertekster.

Ex-KGB Uri Bezmenov On Ideological Indoctrination - Part 1 - Franske undertekster
 
Ex-KGB Uri Bezmenov On Ideological Indoctrination - Part 2 - Franske undertekster
 

 

Kommentar: Jeg mener at det vi ser i dag med Obama beviser at det er gået som Russeren lægger op til. Udnævnelsen af den homoseksuelle jødiske 'liberal' Elena Kagan til den ni mand store højesteret; Supreme Court (SCROTUS), hvor der i forvejen er to venstreorienterede Jøder, og Sotomayor en lige så venstreorienteret lebisk etnisk kandidat, mm. er blot det seneste eksempel. Siden 1869 har antallet været ni. Dommerne ansættes for livstid. Wikipedia

 
  Husk at ikke alle kommunister er lige så genkendelige som Ole Sohn

Obamas direkte indblanding i Jan Brewers dispositioner i Arizona er et andet. Det er nu fra forskellige vinkler og observatører blevet godtgjort at Elena Kagan er en livsfarlig fjende af ytringsfriheden, og mere eller mindre fortaler for regeringens absolutte magt, og har anvist måder hvorpå man skulle mindske grundlovens betydning; ikke mindst ytringsfrihedsparagrafferne.

Kagan har været meget 'diplomatisk', tvetydigt og forvirrende, men hensigterne skinner alligevel tydeligt igennem. Obamas eksempel med at kritisere en fuld lovlig handling fra guvernør Jan Brewer, viser med klarhed at multikulturen står over overholdelse af love og demokratiske korrekt anvendte muligheder for at lovgive på lokal-niveau samt står over implementering af eksisterende føderal lov.

Obama bekæmper aktivt fuld lovlige beslutninger med moraliserende plidderpladder og sabotageforsøg.

Et dansk eksempel er Lars Løkkes meget kritiserede ros til Dronning Margrethes berygtede og efter sigende ved Kongelig Beslutning 'ophævede' nytårs-revselse til indvandrerplagede danskere. At den mulige Ugandiske statsborger Barry Sutero, alias Barack Hussein Obama forsøger sig med en indenrigspolitisk for amerikanske forhold ekstremt venstreorienteret dagsorden, kan ikke undre.

Lars Løkkes udtalelser bekræfter kun Uri Bezmenovs påstand om hvor dybt marxistiske tankegods har taget bo i selv dem som historisk set var dets modstandere. Og tænk så på den absurde undersøgelse der beviste at Danmarks Radio ikke er venstreorienteret!

Man er kommet så langt, at man tror man åbenlyst kan benægte hvad tusindvis af observatører konstaterer døgnet rund. Kejserens nye klæder; hoffolkene bliver ved med at rose den nøgne kejsers manglende tøj. Alle sammen tegn på at den marxistiske ide om verden allerede fremstilles som et neutralt politiske centrum.

Balder


Print Post