Med vedtagelsen for nyligt af den helt igennem rimelige lov i Arizona, der kunne føre til at indbyggerne i Arizona nu bliver beskyttet mod den byrde det er at betale for følgerne af den af den føderale regering i Washingtons mangel på vilje til at standse kolonisering af deres stat af illegale fremmede.

Og med det efterfølgende veltilrettelagte angreb fra det etablerede politiske parnas frisk i hukommelsen, skiftede det seneste tiltag af foreningen 'A3P' [A3P = partiet American Third Position] hurtigt karakter fra demonstration til folkefest, med en grad af opbakning fra de lokale, som ikke tidligere er set.

The Circle - Orange California
 

Demonstrationen som fandt sted ved 'The Circle' i Orange, California blev afholdt for at vise modstand mod en indvandring som er kommet ude af kontrol.

 
   
 
  Bill McCollum - Statsanklager i Florida:
Florida should copy Arizona's law

Den har transformeret meget af det sydlige Californien fra nær paradisiske tilstande til et tredje verdens mareridt, hvor voldsom kriminalitet er en livsstil, hvor skatterne bliver stiger og stiger, hvor motorveje simpelthen ikke fungerer, hvor der er ingen sammenhængskraft i samfundet, og hvor etniske spændinger ofte flammer op og belyser den vej det sandsynligvis også vil gå for resten af nationen.

'Indvandringsspørgsmålet lå den offentlige bevidsthed meget på sinde, og der var konsensus om at Arizona havde ret'.

Næsten alle som kunne identificeres som Amerikanere der kørte forbi gav et trut i hornet, eller viste 'thumbs up', og vi hørte endda nogle råbe, 'støt Arizona', eller noget i den stil sagde Brian Alexander, som deltog i demonstrationen.

Gruppen tiltrak sig betydelig interesse fra mange af de tusinder af mennesker som passerede på deres indkøbs-ruter, som alle sammen går igennem det sted hvor demonstrationen blev afholdt.

Mange kommer i området for at tilfredsstille en nostalgi efter fortidens atmosfære med gammeldags købmandsbutikker, og forbipasserende var henrykte over at se amerikanske flag blafre i den milde vind.

Adskillige forbipasserende spurgte A3P-aktivisterne på stedet hvordan de kunne støtte partiets sag, og én herre som tilfældigt kom forbi, tilsluttede sig demonstrationen.

Han blev spurgt om han ville bære fanen, og han tog imod med glæde.

Men dagen forløb ikke uden kontroverser.

Nogle recente immigranter, som som tilsyneladende har svært ved at slippe troen på at de, og ikke regeringseliten er mål for A3P's demonstrationer, hvilket utvivlsomt skyldes regeringseliten kampagne for at skabe vold mod dem der er imod den, råbte fra behørig afstand skældsord mod de unge patrioter.

De blev kaldt 'racister', og 'Nazis', og de krævede at de omgående tog tilbage til Europa.

American Third Position 13 maj 2010 - Demonstration Turns to Celebration as Public Shows Overwhelming Support for A3P

Relateret:

Palm Beach Post 13 maj 2010 - Bill McCollum: Florida should copy Arizona's immigration law

Negeraktivisten, den radikale Al Sharpton protesterer mod loven i Arizona, men flertallet af moddemonstranterne ved Sharptons demonstration var sorte.
New America Media 13 maj 2010 - Many Blacks Split with Civil Rights Leaders on Immigration - NAM

Balder Blog 1 maj 2010 - Arizona - Pinal County: Politimand skudt med AK47 af illegale fremmede

Balder Blog 28 april 2010 - USA - Arizona: Indvandring - Phoenix jødisk borgmester Phil Gordon spiller holocaust-kortet

Balder Blog 24 april 2010 - USA - Arizona: Guvernør Jan Brewer underskriver omstridt immigrationslov 

Balder Blog 20 april 2010 - Arizona: Jødiske organisationer kræver veto mod lov vendt mod illegale indvandrere

Balder Blog 25 marts 2010 - USA: Jødiske grupper på gaden for omfattende indvandringsreform

 


Print Post