Brother Nathanael Kapner: Hvad var din umiddelbare reaktion til Elena Kagans kandidatur til Højesteret?

  Kevin MacDonald - The Professor Jewish Supremacists fear and hate
  The professor Jewish Supremacists Fear
 

Hvem nominerer kandidaterne?

Kommiteen som nominerer kandidater til højesteret; 'United States Senate Judiciary Committee' består af 19 medlemmer.
Hele 8 af dem er (surprise?) Jøder:

Herb Kohl
Dianne Feinstein
Russ Feingold
Charles Schumer
Benjamin Cardin
Ted Kaufman
Arlen Specter
Al Franken

USA Today newspaper, June 24, 2010 P. 5A

 
  Larry Summers - Fhv. Harvard Præsident
   
 
  Ruth Bader Ginsberg - Jødisk -Højesteret
   
 
   
 
  Elena Kagan - Før og Nu
 
 

'Supreme Court nominee Elena Kagan said the high court should be focused on ferreting out improper governmental motives when deciding First Amendment cases, arguing that the government’s reasons for restricting free speech were what mattered most and not necessarily the effect of those restrictions on speech.'

'She argued that government can restrict speech if it believes that speech might cause harm, either directly or by inciting others to do harm.' CBS

   
 

James Edwards:

Guess who Elena Kagan, Obama’s Supreme Court nominee, considers her judicial hero?

Earl Warren? Nope.

John Paul Stevens? Nope.

Harry Blackmun? Nope.

You’re not even close. And her hero makes those flaming liberals look like the essence of judicial restraint.

Well, gosh, James, which US Supreme Court judges have been more liberal than Stevens, Warren and Blackmun?

None, silly.

Elena Kagan’s judicial hero isn’t an American – he’s on Israel’s Supreme Court, and his name is Aharon Barak.

What did you expect?

And he takes judicial activism to a whole ‘nother level. Robert Bork said “he establishes a world record for judicial hubris.”

This is the same Elena Kagan that “conservative” Dick Morris calls a moderate. Of course, like Kagan, Morris is Jewish, and he doesn’t have a problem telling flat out lies to help a member of his tribe.

Source: Elena Kagan’s judicial hero

Kevin MacDonald: De jødisk-ejede medier begyndte at publicere en masse artikler som roste Kagans kandidatur. Det stod klart for mig at temaet i alt dette her hedder etniske netværk.

Hvordan kan man ellers forklare det faktum at en person med en helt igennem uimponerende akademisk karriere ikke kun blev fastansat på University of Chicago, men også blev udnævnt til rektor på Harvard Law School?

Nathanael Kapner: Hvad var historien om Kagan, og hvad var det som pegede på etnisk netværkning?

Kevin MacDonald: Savage skrev at Kagan har gode forbindelser til topfolkene i Obama-regeringen, (hvoraf Larry Summers er én), og der var også en overstrømmende ros fra to juridiske sværvægtere, Laurence Tribe og Charles Fried, begge fra Harvard, og begge to Jøder.

Der fulgte mere fra Huffinton Post: 'Elena Kagan dukker op som den fremmeste kandidat til Højesteret.'

Igen blev Kagan fremstillet som værende helt fantastisk højt begavet.

Charles Fried gav den endnu en tand ved til overflod at gentage: 'Elena Kagan er fantastisk intelligent, en af de mest intelligente mennesker jeg nogensinde har mødt. Jeg mener hun er en meget, meget intelligent person.'

Det etniske netværkeri som er involveret begynder med at Kagan blev udnævnt som rektor på Harvard Law School af Larry Summers - også jødisk, og med en stærk jødisk identitetsfølelse. Summers og Kagan bakkede op om Laurence Tribe, da han plagierede en passage fra en anden forfatters bog, uden at kreditere ham for det. Etnisk netværkning er ingenting hvis det ikke er gensidigt.

Nathanael Kapner: Er der en 'jødisk' sag involveret hvis Kagan bliver udnævnt?

Det jødiske aspekt er kun af mindre betydning, ifølge artiklen i Huffington Post: 'Der har været nogle overfladiske bekymringer angående Kagans religion - ikke fordi hun er jødisk, men fordi der uden John Paul Stevens [det afgående medlem] ikke vil være nogen Protestanter i Højesteretten.' Kagan ville også være den første bekendende homoseksuel i Højesteret.

Nathanael Kapner: Virkelig? Er Kagan lesbidsk?

Kevin MacDonald: Artiklen i Huffington Post lægger op til det. Andre har også skrevet at Kagan er 'bekendende lesbisk'. Andre har skrevet at hun ikke er 'ud af skabet', men at hun har en kvindelig partner. Det siges at dette er en offentlig hemmelighed blandt studerende og professorer på Harvard Law School. I hvert fald har hun vist sit engagement omkring homo-rettigheder.

Nathanael Kapner: Tilbage til det jødiske. Er der en berettiget bekymring over at der hvis Kagan udnævnes ikke vil være nogen hvide Protestanter i Højesteret tilbage?

Kevin MacDonald: I et land som så længe vi kan huske tilbage har opfattet sig selv som hvid anglosaksisk protestantisk [WASP], er det selvfølgelig helt sikker et problem. Uden Souter, og med Stevens afgang vil der ikke være nogen Protestanter i Højesteret. Med Kagan vil der være tre Jøder og ingen hvide Protestanter.

Igen, i artiklen fra Huffington Post, når der tales om Kagans homoseksuelle orientering skrev de; 'Strateger spår at dette kun er en lille forhindring, ikke et vejbump.'

Men hvem er nu disse 'strateger', og hvad er målet for deres strategi?

Nathanael Kapner: Hvad er lige præcist strategien bag den jødiske opbakning til Kagan?

Kevin MacDonald: Hvis Kagan bliver nomineret og godkendt, ville der være tre jødiske dommere i Højesteret - alle sammen på venstrefløjen. [De andre to er Stephen G. Breyer og Ruth Bader Ginsberg. B]

Jøder er selvfølgelig altid overrepræsenteret blandt eliterne - specielt på venstrefløjen, men en tredjedel Jøder i Højestere er meget, taget i betragtning at de kun udgør 2% af den amerikanske befolkning. Dette er meget mere end den i forvejen disproportionelle jødiske repræsentation i Senatet (13%) og i Repræsentanternes Hus (7%).

 

Tre Jøder i Højesteret vil helt sikkert få panderne til at rynke hos folk som mig selv, som mener at jødisk identitet ofte betyder en enorm forskel i indstilling og opførsel. Og hvis der er ét område hvor mainstream jødisk politisk identitet har haft en stor virkning, er det på lovgivning relateret til multikulturalisme. Dette gælder for den jødiske mainstream over hele linjen, fra det yderste venstre til det neokonservative højre.

Nathanael Kapner: Hvor står Kagan vedrørende multikultur? Er hun ikke konservativ?

Det utrolige er at Kagan præsenteres som en konservativ. Men angående de emner som virkelig tæller - emner der har at gøre med multikultur og ytringsfrihed, har Kagan tydeligvis venstreorienterede synspunkter og promoverer de generelle jødiske ideer på dette område. Kagans tidligere bedrifter lader formode at hun ville være meget villig at forme sine juridiske argumenter for at opnå sine jødiske mål.

Artikel afslører Kagans dagsorden

Kagans artikel fra Chicago Law School, 'Regulering af hate speech og pornografi', indikerer at der er tale om en person som søger efter måder hvorpå hun kan begrænse ytringsfriheden i de multikulturelle idealers navn: 'Vi lever i et samfund plaget af race og køns-ulighed. Visse ytringer forlænger og arbejder for denne ulighed. Hvis sådan tale forstummer, ville det være grund til stor glæde.'

Nathanael Kapner: Ville Kagan faktisk dømme mod grundlovens ytringsfrihedsparagraf [first amendment]?

Kevin MacDonald: I den samme artikel skrev Kagan at 'selv om Højesteret i den nærmeste fremtid ikke vil indtage det standpunkt at alle regeringsbestræbelser om at regulere sådanne ytringer er i samklang med grundloven, kunne et nyt flertal bestemme at alle regeringens bestræbelser for at regulere sådan tale ville være i samklang med grundloven.'

Er det nødvendigt at sige mere?

Nathanael Kapner: Passer Kagans synspunkter ind i billedet af det organiserede jødiske samfund?

Kevin MacDonald: Det organiserede jødiske samfund har en lang historie med at være imod ytringsfrihed i relation til multikulturelle sager.

Kagans synspunkter passer fint ind i billedet:

'Vi skal gøre os enhver anstrengelse for at begrænse hate speech indenfor den eksisterende juridiske ramme, og fortage os alt som er muligt for at ændre denne ramme således at sådan tale kriminaliseres.'

Det billede der trænger sig på, er billedet af en person som ikke ville tøve med at gøre en ende på den ytringsfrihed vi har nu ifølge grundlovens første tillæg, og derved kvæle ethvert håb om at en hvid racebevist bevægelse kunne opnå virkelig magt.

Kagans vision for USA, er helt og holdent indenfor den jødiske mainstreams rammer.

Og hvis den organiserede Jødedom får sin vilje med Kagan, vil jødisk supremacisme styre uindskrænket i USA's Højesteret.

Kilde:

Real Zionist News - Jews Back Kagan For Supreme Court - Interview With Kevin MacDonald PhD

Relateret:

Altermedia

19 oktober 2012 - Mød Kevin MacDonald – den politisk ukorrekte professor

"As you know, I don't think it's a secret I am Jewish," she added. "The state of Israel has meant a lot to me and my family. And – and I admire Justice Barak for what he's done for the state of Israel and ensuring an independent judiciary."
Haaretz 29 juni 2010 - U.S. Supreme Court nominee Elena Kagan: Israel means a lot to me

Interessant kapitel fra Kevin MacDonalds bog 'The Culture of Critique' om Sigmund Freud, som igen er aktuel pga. en bog af den franske forfatter Michel Onfray som beskriver Freud som en incestuøs pervers charlatan.
MacDonald behandler Freuds stærke følelse af jødisk identitet og hans forhold til den ikke-jødiske verden.

Balder.org 1 januar 2008 - Kevin MacDonald - Jødisk involvering i den psykoanalytiske bevægelse- Sigmund Freud

Balder Blog 12 maj 2010 - Udnævnelse af den venstreorienterede lesbiske Elena Kagan - Bagslag for Jøder?

Kagan var i fem år juridisk rådgiver for Goldman Sachs, som var den største bidragsyder til Barack Hussein Obamas valgkamp.
Antiwar.com 12 maj 2010 - The World Is Kagan’s Battlefield (Justin Raimondo)

CNS News 10 maj 2010 - Chief Justice Roberts: Kagan Asked Court to 'Embrace Theory of First Amendment That Would Allow Censorship Not Only of Radio and Television Broadcasts, But Pamphlets and Posters'

Wanted 'societal costs' counted against 1st Amendment rights
World Net Daily 10 maj 2010 - Kagan: Some speech can be 'disappeared' (Aaron Klein)

I denne artikel hører man en anden flok Jøder prise Kagans sublime intellekt til skyerne. Men noget nyt og konkret kommer der ikke ud af det, det ene øjeblik er hun venstreorienteret, det andet øjeblik er man i tvivl Smoke and and Mirrors.

Daily Princeton 3 maj 2010 - Reserved passion: Kagan ’81 (Ameena Schelling)

Kevin MacDonald går i rette med Mearsheimers politisk korrekte opfattelser om Jødedommen
Occidental Observer 12 maj 2010 - John Mearsheimer and the Future of Israeli Apartheid (Kevin MacDonald)

Balder Blog 30 november 2009 - Obamas udnævnelse af særligt antisemitisme udvalg gør andre amerikanere til andenrangs borgere (Jøde skal overvåge Internettet for 'antisemitisme')

Balder Blog 26 juli 2008 - Alle 5 bestyrelsesmedlemmer af den amerikanske centralbank er Jøder

Balder.org 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - USA


Print Post