Advarsel: videoen indeholder stærke billeder og lyde

En video som viser en 'narko-aktion' med et SWAT-team i Columbia, Missouri, har spredt sig som en løbeild på internettet.

Svært bevæbnede politifolk smadrede en familiens fordør med en rambuk, hvorefter de stormede ind i huset og skød to familiehunde, den ene flere gange og fatalt, foran et lille barn.

De fandt kun en minimal mængde marijuana eller på 'dansk'; 'pot'. Et (1) gram.

Denne hændelse er et godt eksempel på hvordan USAs forlorne 'krig mod narko' løber af stabelen.

Aktionen fandt sted i februar, men videoen er først dukket op under sagens behandling.

På videoen ses svært bevæbnede politifolk med vold trænge ind i den 25 årige Jonathan E. Whitworth, hans kone og hans 7 årige søns hjem.

Politiet påstår at have modtaget 'informationer fra to informanter som påstod at Whitworth var i besiddelse af en stor mængde marihuana (pot) af god kvalitet på sin bopæl.'

Columbia Mo SWAT Raid 2/11/2010. Cops Shoot Pets With Children Present
Fra jeg postede denne artikel til nu her et halv døgn efter er videoen gået fra ca. 80.000 views til ca. 884.000
 

Optagelserne afslører at politifolk skød i samme sekund de trængte ind til den intetanende familie (jeg talt ca. 6 sekunder fra de bankede på til de sprængte døren, B).

 
  Chief police Ken Burton - Guilty
   
 
  Welsh Corgi

Ifølge en rapport i Columbia Daily Tribune, var det ikke dette skud der sårede de to hunde, en Welsh Corgi og en pitbull.

En anden rapport fra avisen The Tribune, som bringer historien som den blev fortalt af Columbias politidirektør, Ken Burton modsiger denne forklaring i en nogen grad.

Tre politifolk skød efter pitbull'en, og det første skud missede helt, hvilket man mener, er tidspunktet hvor corgi'en blev skudt i benet, sagde han.

Pitbull'en opførte sig aggressivt mod et medlem af kommandogruppen da de tvang sig adgang til hjemmet, hvilket var grunden til at dyret blev skudt, sagde han.

Efter det blev ramt vendte dyret sig mod en anden kommando, og blev derefter dræbt.

Politichefen viste ingen tegn på fortrydelse for at have sendt et SWAT-team ind i en families hus og for at have skudt hundene, tværtimod lod han forstå at ransagningskendelsen var blevet færdiggjort for sent for at pågribe Whitworth med mere pot.

'Det var ingen fejltagelse at skyde pitbull'en, ' sagde Burton. ' Jeg ville ikke have stået her, hvis en politimand var blevet bidt af en pitbull, i stedet for at det modsatte skete'.

Her en analyse af begivenheden af Alex Jones, hvor i han forklarer hvordan dette tilfælde, som Jones påstår ikke er en sjælden undtagelse, men almindelig praksis i titusindvis af tilsvarende tilfælde, og eksemplificerer regeringens hykleriske 'Krig mod Narko'.

Jones forklarer hvordan CIA og andre regerings agenturer åbenlyst har indrømmet at have deltaget i narkotikasmugleri i årtier.

Dette gælder især Afghanistan, hvor tropper bevogter opiumsmarker, og kampen mod Taleban og Al Quaeda er blandet sammen med narkosmugling.

Government Admits they Deal Heroin, Terrorize Families for Pot - Alex Jones - 01
 
Ottawa Hills Police Officer skyder ubevæbnet motorcyklist - News Story
 

Familiefaderen Whitworth erkendte sig skyldig i lovovertrædelsen 'besiddelse af narkorelaterede genstande' [formentlig cigaretpapir, piber o.l.]. Derved slap han for at blive sigtet for lovovertrædelserne besiddelse af pot, og 'at udgøre en fare for et barn i anden grad'. (misdemeanor = lovovertrædelse = bagatelagtig kriminalitet)

 
  JP: Ecstasy - lindrer posttraumatisk stress
(Forskerne er som altid først med nyt viden)
 

I årevis har man bildt folk ind at ecstasy var livsfarligt. At nazisterne havde begået massakren i Katyn. At Co2 skabte global opvarmning og er den største trussel mod menneskeheden. At 4 millioner blev gasset i Auschwitz, og at muslimsk masseindvandring ikke var nogen trussel mod landets oprindelige beboere og deres kultur. At GMO-fødevarer og nanopartikler er ganske ufarlige, og at Saddam have masse-ødelæggelsesvåben. Selvstændige undersøgere / rationelle tænkere vidste bedre eller var mere forbeholdne. Pressehistorierne og videnskabelige fakta stemmer ofte slet ikke ikke overens, og propagandaværdien vægtes oftest højere end sober information. Med en 10 - 30 års forsinkelse når en flig af sandheden så avisspalterne.

Der er planlagt en intern undersøgelse der ventes færdig indenfor to uger. Jonathan E. Whitworth og hans familie siges at overveje en civilretslig sag mod politiet.

Reaktionerne på hændelsen og videoen har været kraftige. Columbias Politi er blevet bombarderet med telefonopkald og e-mails der fulgte efter hvad politiet selv betegnede som 'udbredt misinformationskampagne' på internet-blogs og fora.

Politiafdelingen sagde også at den havde modtaget en direkte dødstrussel mod politifolk i Columbia.

Ikke nogen isoleret hændelse

Dette er ikke nogen isoleret hændelse. Ifølge undersøgelser fra Cato-instituttet, foretager amerikanske paramilitære politistyrker op mod 40.000 uvarslede indbrud hos ikke voldelige overtrædere af narkoparagrafferne, omkringstående og fejlagtigt udpegede uskyldige civile.

Mens militariseret politi bliver trænet i på aggressiv måde at knuse enhver forestilling om at brug af pot kan tolereres, bliver det meste af de hårde stoffer afskibet til USA af føderale regerings-agenturer, hjulpet af kæmpestore udenlandsk registrerede finansforetagender.

De kræfter der sidder på magten arbejder for at bevare cannabis-kriminaliseringen, for at skabe knaphed på markedet, hvilket sætter deres profit i vejret.

Desuden fylder de derved privatejede fængsler med ikke-voldelige fanger.

Dette er realisterne der står i fokus i Kevin Booths udmærkede dokumentarer 'American Drug War' og 'How Weed Won The West'.

Prison Planet 7. maj 2010 - Keeping America Safe: SWAT Team Storms Family Home, Shoots Pet Dogs, Over Small Bag Of Marijuana (Steve Watson)

 
Alex Jones on How Weed won the West
 
Ron Paul om legalisering af stoffer - Lad den føderale regering blande sig udenom
 

Kommentar:

Politibrutalitet

Nu vi er ved emnet politibrutalitet, så vil jeg benytte lejligheden til at komme med en opdatering. Arizona Sheriffen Joe Arpaio, som jeg omtalte rosende i forbindelse med fremmedpolitikken i Arizona, viser sig også at være et perverteret udyr, som nyder at lader fanger optræde i offentligheden i de såkaldte chain-gangs, der vækker stærke minder om slaveriet. Jeg bakker stadigvæk op om sheriffens fremmedpolitik, mens derudover synes jeg han er et udyr. Her har vi et eksempel på hvordan de vestlige landes uansvarlige og kriminelle indvandrings og fremmedpolitik, kan åbne for kandidater som man ellers føler afsky overfor. Jeg ville f.eks. i givet faldt stemme på sherif Arpaio [i mangel af andre indvandringsmodstandere], fordi jeg anser masseindvandringen for det største og mest påtrængende problem.

Sagen er vel også at man i USA generelt har en meget ekstremt og i mine øjne urimeligt forhold til 'kriminelle', hvor det er en meget udbredt holdning at de ikke kan straffes og ydmyges nok, og skærer al kriminalitet over én kam. Er man dømt så er man 'kriminel', en 'ex-con', uanset om det kan være en offerløs 'forbrydelse', som besiddelse af et lille kvantum stoffer til eget forbrug, prostitution, etc.

 
 

 

Blæser på Nazispøgelset

Én af grundene hvorfor ingen som helst respekt har for de mange advarsler mod Nazisterne, og nødigt deltager i hetzen mod denne udsatte gruppe er, at jeg mener at den såkaldte 'Nazisme' som der advares så meget imod, lever i bedste velgående i nogle af vore vestlige systemer.

USA er bogstaveligt talt spækket med, hvad jeg vil kalde kæmpe koncentrationslejre, hvor i hvert faldt det psykiske klima er langt værre end det ser ud til at have været tilfældet i f.eks. Auschwitz. De mange ydmygelser, voldtægter og mishandlinger af fanger der sker i amerikanske fængsler, delvist med lovens fulde opbakning, peger faktisk hen imod at de amerikanske fængselsbetjente og politifolks private sadisme er mindst lige så udbredt som det ifølge rygterne var selv blandt Hitlers SS. Om det nu er mere eller mindre er imidlertid mindre væsentligt. De to minder i hvert faldt uhyggelig meget om hinanden. Det lader til at være mindre afgørende hvad den officielle begved liggende ideologi lige nøjagtigt hedder eller forestiller.

På papiret har den amerikanske fængselsadministration vel ikke så meget til fælles med nationalsocialistiske ideer, og der er garanteret alle mulige 'anti-racistiske' tiltag. Det er den amerikanske ørn der pryder deres logoer, ikke hagekorset.

Abu Greib og Guantanamo Bay var ikke kun et problem for nogle uheldige irakere eller muslimer.

Guantanomo Bay gennemsyrer det amerikanske samfund. Ydmygelse, nedgørelse, udslettelse af den personlige identitet er officiel politik! Fangevogterne opfører sig dog ikke som rigtige Nazister.

Nej, det er langt værre. De opfører sig som Hollywood-billedet af Nazister.

Den farlige nationalisme

 
  Alaya Jones 7 år - skudt af politiet i Chicago den 16. maj 2010 under en ransagning

USA militær bruger den samme kæft, trit og retning, ydmygelse og straf-politik som Nazisterne kritiseres og fordømmes for. Den militære fanfare i USA fylder efterhånden også helt godt. Og præsidenten og talsmændene for hæren og regeringen lyder alle sammen lige så svulstig som man kunne forestille sig Napoleon kunne have gjort. Flaget, og nationalhymnen, skudsalver, og stramme marcher bajonetterne på gevær.

Nationalismen er den store fare siger venstrefløjen og kulturradikale her til lands. Men USA er ikke spor nationalistisk. Dets militarisme og nyimperialisme og de mere og mere kreative politistatsmetoder er af en mere grænseoverskridende karakter på to måder. USA og dets militære magt kontrolleres af kræfter der på ingen måde tager hensyn til amerikanerne som folk. USA er omtrent lige så 'nationalistisk' som EU.

 


Relateret:

Balder Blog 13 maj 2012 - USA - Nazi-dommer James Daniel dømmer kvinde til 20 års fængsel for advarselsskud mod voldelig ægtemand

Balder Blog 20 december 2011 - Stephen Fry om verdens største fangelejr - USA - Slaveriet genindført via bagvejen

EUTimes 22 december 2011 - Americans will be Transferred to Foreign Prisons under Indefinite Detention act

Indefinite Detention’ Bill Heads To Obama’s Desk As White House Drops Veto Threat

Meget læseværdigt indlæg som i detaljer redegør for lovgivningsprocesser omkring de flere og flere 'antiterrorlove' og de allerede omtalte underminering af borgerrettigheder i terrorbekæmpelsens navn.
Brother Nathanael Kapner 20 december 2011 - Prepare for a Jewish Police State

CNN 17 maj 2010 - 7-year-old girl killed in Detroit police raid (Alaya Jones)

A Bee investigation into the behavior units, including signed affidavits, conversations and correspondence with 18 inmates, has uncovered evidence of racism and cruelty at the High Desert facility. Inmates described hours-long strip-searches in a snow-covered exercise yard. They said correctional officers tried to provoke attacks between inmates, spread human excrement on cell doors and roughed up those who peacefully resisted mistreatment.
Public Eye 9 maj 2010 - Guards accused of cruelty, racism

Balder Blog 5 april 2010 - USA: hate crime - 20 års fængsel for stenkast mod bøsser til 17 årig neger

Balder Blog 5 februar 2006 - Video - Cartoonist Gregorius Nekschot interviewed by Danish and Norwegian TV (Svært bevæbnet SWAT-team stormede tegners hus)

Den anholdte tegner Gregorius Nekschot frygter for sit liv efter politiet stormede hans hus.
Balder Blog 22 august 2006 - Hollands Muhammedkrise: Karikaturtegner Gregorius Nekschot frygter attentat efter politioverfald

Balder Blog 22 august 2006 -Politi-tisk intimidering i USA: Christopher Bollyn, journalist arresteret og mishandlet


Jyllands Posten 20 april 2010 - Ecstasy lindrer posttraumatisk stress

Jyllands Posten 5 november 2009 - Hash kan virke mod posttraumatisk stress

Smøger og alkohol er farligere end ecstacy og LSD. Cannabis er til gengæld ikke så slemt, mener Englands regerings øverste narkotikaekspert
Ekstra Bladet 30 oktober 2009 - Smøger og sprut er farligere end ecstacy

Det syntetiske narkotika ecstasy, der udledes af amfetamin, er ikke farligere end ridning, mener Storbritanniens ledende narkotikarådgiver.
Jyllands Posten 7 februar 2009 - Ecstasy måske mindre farligt

Ecstasy 'not worse than riding': Taking the drug ecstasy is no more dangerous than riding a horse, a senior adviser has suggested. Professor David Nutt, chairman of the Advisory Council on the Misuse of Drugs (ACMD), outlined his view in the Journal of Psychopharmacology. The council, which advises the government, is expected next week to recommend that ecstasy is downgraded from a class A drug to a class B one. Mere hos BBC:
BBC News 7 februar 2009 - Ecstasy 'not worse than riding'

han hun og hunden marts 2008 - Dan Rachlin: Jeg ryger hash dagligt

Det politiske og medieskabte hysteri om stoffer minder om 50′ernes forsøg på at stoppe unge i at ryge cannabis. Et godt eksempel er en film som “Reefer Madness”, der bl.a. forsøger at overbevise unge om, at de vil blive volds-kriminelle, homoseksuelle sexgalninge uden respekt for autoriteter, hvis de ryger cannabis – oven i købet med risiko for dødelig udgang. Men den medicinske fare ved de ulovlige stoffer (heroin, morfin, opium, ecstasy (MDMA), amfetamin, kokain, hash, LSD, osv.) er overdrevet i medierne – specielt hvis de sammenlignes med allerede medicinsk anvendte stoffer.
Liberator 19 december 2002 - Narko – stop så hysteriet

Censur: Denne bog er lige som alle bøger der indholder positiv omtale af stoffer, forbudt i Australien!
The Facts: E for Ecstasy by Nicholas Saunders (Ecstasy; et stof med et stort terapeutisk potentiale)


Print Post