Kunne ikke en gang stave partiets navn rigtigt!

Ja det flyder med nedsættende betegnelser i den hadske artikel, hvis overskrift kunne have figureret på det rødfascistiske forum anarcho.dk, efter en vellykket natlig 'aktion' mod en eller anden 'nazist'.

Det er rigtig journalistik - Hadefuld journalist kendte ikke en gang partiets navn!
 

'Højreekstremister', 'nyfascister', 'bånd til nynazister'.

Sådan lyder det fra Ekstrablads-madammen, der her har gjort et imponerende stykke dybdegravende journalistik. Skovlen stødte dog hurtigt ind i rendestenen..

Formentlig var entusiasmen over at kunne nedgøre nogle af de Briter som modsætter sig det 'multikulturelle' (islam-inficerede) samfunds skyggesider, så stor at konen ikke en gang kunne referere partiets navn korrekt.

British Nationalist Party, hedder BNP, der står for 'British National Party' hele to gange i Bluhmes hadske venstrehånds-artikel, der i øvrigt også indeholder et par andre stavefejl, den ene oven i købet i overskriften:

'Parteit smadrede fuldstændig British Nationalist Party ved lokalvalget i nyfascisternes højborg'

' [..] har fået mange arbejdsklassevælgere til at sse til højre i frustration over regeringens manglende indsats for dem.'

 

Kate Bluhme; JP-tegnere nyttige idioter

På et debatmøde den 10 december i Turbinehallerne udtalte DJs repræsentant Kate Bluhme, at "Man får associationer til russeren Vladimir Lenin. Man kan i hvert fald få det indtryk, at Jyllands-Posten har brugt de 12 tegnere som nyttige idioter." Bluhme understregede dog efter mødet, at hun her talte for sig selv og ikke på Dansk Journalistforbund vegne. Sappho

Om det er en medfødt paranoia, som får Kate Bluhme til at se nyfascister og ssere til højre overalt, eller om det er det faktum at British National Party stadigvæk er en smule mindre kosher end sit danske modstykke, skal jeg ikke kunne sige.

Kosher-certificeringen som åbenbart er nødvendig for bare at få en smule sober mediedækning er ellers i fuld gang. BNP har opstillet op til flere jødiske kandidater, og har endda en BNP-pro-israelsk-gruppe; vel sagtens et forsøg på at komme journaillister med formentlig samme baggrund som Kate Bluhme i møde. Forgæves, ser det ud til.

Ok. Venstresnoede Kate var altså bare glad, og i sin iver for at sprede glædesbudskabet om at et overvældende antal Briter stadigvæk opfører sig dummere end det berømte æsel der efter sigende ikke slår sig mere end tre gange på den samme sten, kunne hun ikke rigtigt huske partiets navn og lavede et par slåfejl.

Det er set før, og det er stadigvæk milevidt fra ekstrablads-journalist Kirstine Krefeld som i sin tid påstod at den myrdede 17 årige svensker Daniel Wretström var blevet torteret og dræbt af en flok nynazister, mens sandheden var at det var en indvandrebande der stod bag drabet og torturen.

Tillykke Kate, med British Nationalist Party's ikke overvældende gode valgresultat, der dog mht. stemmetal er lidt bedre end ved foregående valg:

- In 1983, the BNP fought 54 seats and polled 14,000 votes.

- In 1987, the BNP fought 2 seats and polled 563 votes.

- In 1992, the BNP fought 13 seats and polled 7,000 votes.

- In 1997, the BNP fought 54 seats and polled 35,000 votes.

- In 2001, the BNP fought 33 seats and polled 47,000 votes.

- In 2005, the BNP fought 117 seats and polled 192,746 votes.

- In 2010, the BNP fought 339 seats and polled 563,743 votes.

Based on yesterday's impressive vote totals, the BNP would win in excess of 60 seats in Westminster under a Proportional Representation system.

Some of the more perceptive Conservative journalists, such as Norman Tebbit, have already realised this as a possibility and have written about it in national newspapers.

 

Og hvis du virkelig vil have ammunition til din tilsviningskampagne Kate, synes jeg du skulle læse dette lille stykke, som er forfattet af Nick Griffin, noget som han ikke praler med i dag, på trods af artiklens store informative værdi. Jo flere hadske artikler jeg læser fra Kate Bluhme typers hånd, jo mere relevant bliver den.

Måske kan du endda lære noget af det Kate, og måske kender du endda nogle der bliver nævnt her.

Eller måske skulle du i lighed med nogle af tv-medarbejderne tage en tur til de islamiserede bydele i Storbritannien, for personligt at tage pulsen på de 'nyfascistiske' vælgere.

Her kan man læse Ekstra Bladets / Kate Bluhmes artikel, lad os håbe på den ikke forsvinder i lighed med en anden artikel fra Kate Bluhme som forsvandt sporløst, hvilket jeg opdagede ved at se nogle ældre posteringer igennem.

Ekstra Bladet 7 maj 2010 - Højre-ekstremister fik bøllebank af Kate Bluhme

Kate Bluhme - Russiske medier spørger, hvad det er, damfundet har gang i

Opdatering: Kate Bluhme er stave-aktuelt igen fredag den 12. oktober 2012:

Del-og-hersk-taktik bag Pussy Riot-dom - Russiske medier spørger, hvad det er, damfundet har gang i . Og en anden skæv sætning fra artiklen: 'De tre Pussy Riot-medlemmer vil antagelig prøve at få deres sag videre, eventuelt gennem internationale retsinstanser'. Se Ekstra Bladet

Nu er det ikke kun stavefejlen som er morsom. Også den omstændighed at det lige skal være Kate som dækker den Putin og Rusland-kritiske nyhed er interessant. Lige som ved Vladimir Pimonov, Sofie Bremer og David Rebouhs afsløring af arbejdsforholdene i de russiske kulminer,... Se Balder Blog 7 august 2010 - Ukraine: Israelsk ledet bande arresteret for illegal handel med organer (danske journalister mistænkes for at spionere mod Rusland)     

Ps. Her på Balder Blog kan du finde adskillige artikler der handler om 'bøllebank' til BNP-medlemmer:

Balder Blog 1o juni 2009 - England: Nick Griffin British National Party’s leder overfaldet af venstreekstremister

Balder Blog 15 marts 2009 - Politisk vold ved vælgermøde i England - BNP-medlem Tony Ward overfaldet med hammer

Relateret:

Balder Blog 17 oktober 2009 - - British National Party får uventet støtte fra jødiske kredse i racismesag


Print Post