Tom Hanks, Steph. Ambrose, Spielberg
   
  Kammerater i Krig - Band of Brothers
  Kammerater i Krig
  'Vinder af 6 priser ved dette års Emmy-uddeling, heriblandt "OutstandingMini-series", og med yderligere 13 nomineringer. Dette er en slagsSaving Private Ryan TV-serie, der sparer lidt på sentimentalismen, menikke på realistiske kampscener.' Mere

Opdatering nederst: Last Days of The Big Lie - Spielberg historie og hans 'holocaustvidner' afsløret som rent bedrag (video i 9 dele)

Professoren var Dwight D Eisenhowers officielle biograf, forfatter af bogen 'Band of Brothers' [Kammerater i Krig], som blev til en meget rost Tv-serie, og var militærrådgiver for Steven Spielbergs Oskar-vindende film 'Saving Private Ryan'.

Forfatteren af bogen Band of Brothers beskyldt for at fabrikere Eisenhower-biografi

Den akademiske verden i USA er i chock efter en respekteret anerkendt historiker siges at have opdigtet møder med den amerikanske præsident Dwight D Eisenhower.

Stephen Ambroses bog Band of Brothers som beskrev bedrifterne af et kompagni amerikanske faldskærmsoldater under anden verdenskrig i Europa, blev filmatiseret og blev en meget rost tv-serie. Filmen der havde David Schwimmer i hovedrollen, er instrueret af David Frankel og Mikael Salomon. Ifølge bogomslaget til højre er serien produceret af Spielberg og Tom Hanks.

Men nu er den amerikanske historieprofessor Stephen Ambrose, som skrev krigspræsident præsident Dwight D Eisenhower officielle biografi, og som desuden skrev eller redigerede mere end et dusin bøger om ham, blevet et posthumt midtpunkt i en kontrovers.

Det påstås at han opdigtede mange møder han siger han havde med Eisenhower, og endda fabrikerede hele interviews med ham.

Afsløringerne har sendt rystelser gennem akademiske kredse i USA.

De bøger som Ambrose, som døde i 2002 skrev, bragte ham udstrakt anerkendelse, og filminstruktør Steven Spielberg brugte ham som militærrådgiver for sin film 'Saving Private Ryan', som udkom i 1998 med Tom Hanks i hovedrollen.

Bogen blev lovprist for at have belært en hel generation om deres forfædres opofrelser.

'Band of Brothers' blev en kulturel milepæl da den blev lanceret som tv-serie, hvor Ambrose var producent. Men det ser ud til at Ambrose havde hengivet sig til en slags fantasi angående omfanget af sit forhold til Eisenhower.

I hele Tyskland blev tyske krigsfanger (og en del civile) blev gennet ind i friluftsfængsler og fik næsten ingenting at spise. Denne lejr husede flere end 160.000 krigsfanger. Billede og tekst ikkedel af artiklen.

 

Tv-interviews og fodnoter fulde af løgn

I tv-interviews påstod han at havde tilbragt i hundredvis af timer' med den forhenværende præsident. Han sagde endda en gang, at han skulle til at bruge to dage om ugen på at arbejde sammen med Eisenhower på sit kontor / på hans kontor.

Men nylige studier af optegnelser om Eisenhowers møder, modsiger ideen om, at parret havde noget som helst form for længerevarende direkte kontakt.

'Jeg tror at alt i alt fem timer er et rundhåndet skøn af den tid de brugte sammen. Personlig ville jeg snarere sige to eller tre timer, ' sagde Tim Rives, vicedirektør af Eisenhowers præsidentielle bibliotek i Abilene, Kansas.

Udstilling om 'forholdet mellem Ambrose og Eisenhower'

Svindlen blev opdaget næsten ved et tilfælde. Museet havde planlagt en udstilling om forholdet mellem

 

Eisenhower opfandt det som nu hedder 'Illegale kombattanter' allerede under Anden Verdenskrig.

'Én måned før slutningen af anden verdenskrig udstedte general Eisenhower specielle ordre angående behandlingen af tyske krigsfanger, og kom med blandt andet denne udtalelse der er typisk for dem; 'Fangelejrene [indhegningerne] skal ikke tilbyde læskure eller andet komfort.'

Ifølge Stephen Ambrose, Eisenhowers biograf, som havde adgang til Eisenhowers personlige breve, hadede ikke kun naziregimet, og de få som gennemtvang deres vilje fra toppen, men at han hadede det tyske folk som race. Det var hans personlige hensigt at ødelægge så mange af dem som han kunne, og én metode var ved at udrydde så mange krigsfanger som muligt.

Dette var selvfølgelig ulovligt ifølge international lov, hvorfor han udstedte en ordre den 10. marts 1945 som er verificeret ved hans initialer under et telegram fra denne dato, at tyske krigsfanger skulle omdefineres til 'Afvæbnede Fjendtlige Styrker', som i disse rapporter kaldtes DEF.

Han gav ordre til at disse tyskere ikke faldt under Geneve-konventionen, og ikke skulle modtage føde, vand eller lægehjælp. Det schweiziske Røde Kors skulle ikke inspicere lejrene, for under DEF klassifikationen havde de ikke autoritet eller ret til at gøre dette.

I månedsvis efter krigen officielt var forbi, var Eisenhowers specielle tyske DEF-lejre stadigvæk i drift og holdt mændene i fangenskab, mens man benægtede at de var fanger. Mere

 

Schwindlers list (Spielberg):

Kameramanden fra Schindlers List: Filmen er skudt i sort hvid, så kommende generationer ikke vil kunne afgøre om det er fiktion eller dokumentar. Instant historie, Nescafé-stil: hæld kogende vand på og rør rundt. Kilde

Ambrose og Eisenhower.

Rives fandt ud af at optegnelserne viste at Ambrose og Eisenhower kun havde mødt hinanden tre gange, og aldrig på tomandshånd.

Han opdagede at i syv tilfælde hvor Ambrose i fodnoter i sine bog 'Suppreme Commander' havde påstået at have mødt Eisenhower, var sidstnævnte enten et andet sted i landet, eller holdt møder med andre mennesker på det angivne tidspunkt.

I et tilfælde påstod Ambrose at have haft et interview med Eisenhower i Pennsylvania, mens Eisenhower var i Kansas.

'Derefter faldt hele historien fra hinanden. Det var noget af en overraskelse. Det var ikke noget vi ledte efter, så det skete nærmest ved et tilfælde, ' sagde Rives.

Da det er et kendt faktum at forhenværende præsidenters liv bliver registreret omhyggeligt af deres medarbejdere, er der næsten ingen chancer for at Ambrose kunne have haft samtaler med Eisenhower som ikke blev registreret.

Diskuterede rygestop og Vietnam-krigen

Senere påstande fra Ambrose om at have interviewet Eisenhower i to andre bøger, mangler specifikke datoer og steder, og i fodnoterne stod der blot ting som 'interview med DDE'. Men det spektrum af emner Ambrose påstod at have diskuteret med Eisenhower bredte sig til emner som rygestop og Vietnam-krigen.

Rives mener at det er umuligt at Ambrose kunne have debatteret et så stort antal emner i den korte tid han faktisk brugte sammen med Eisenhower.

'Jeg finder det meget tvivlsomt. Dette er noget som må interessere historikere. Det kunne skabe tvivl.'

Ambrose påstod at Eisenhower bad ham om at skrive hans biografi, ved helt uventet at ringe til ham i 1964.

Men Rives fandt breve fra Ambrose til Eisenhower, hvor i han introducerede sig selv, og derefter spurgte ham om han ville lade Ambrose skrive hans biografi.

Dette er ikke den første skandale i forbindelse med Ambroses arbejde. I 2002 blev han beskyldt for at have plagieret dele af sin bog The Wild Blue. Hans forlag udsendte en undskyldning, men Ambrose sagde at han blot havde glemt at sætte anførselstegn om nogle korte passager som han havde fået andetsteds fra.

Oversat fra:

The Guardian 25 April 2010 - Band Of Brothers author accused of fabrication for Eisenhower biography

Last Days of The Big Lie - Spielberg historie og hans 'holocaustvidner' afsløret som rent bedrag
Last Days of The Big Lie - Steven Spielberg's Holocaust Hoax (1 of 9)

The Last Days of the Big Lie - Steven Spielberg's Holocaust Hoax

Part 1 -Liemonds are Forever - IreneZisblatt, A Holocaust Survivor who stars in Steven Spielberg's Oscarwinning film The Last Days claims to have repeatedly defecated and swallowed diamonds for a year while in Auschwitz and on death marches. She also claims she was selected to become a lampshade, had her tattoo removed by Mengele, and escaped from inside a gas chamber. Is she telling the truth? Or a Big Lie?

 
Last Days of The Big Lie - Steven Spielberg's Holocaust Hoax (2 of 9)
Part 2, continuing to dissect Irene Zisblatt's segment in Spielberg's Oscar winning hoax The Last Days.
Spielberg spent millions of dollars filming Zisblatt telling lies, but hid more outrageous ones, such as Zisblatt's claim of being selected to have her skin turned into a lampshade. - http://www.HolocaustDenier.com
Special thanks to DenierBud at http://HolocaustDenialVideos.com for Buchenwald lampshade footage
 
Last Days of The Big Lie - Steven Spielberg's Holocaust Hoax (3 of 9)
The end of the segment debunking Spielberg's character Irene Zisblatt,who, in the previous part 2, lies about escaping from inside a gas chamber, being thrown over the electrified barbed wire fence naked into an open train. Fortunately, her lies can be debunked since she lies about which camps she was then sent to. Zisblatt is actually on record as being transferred to totally different camps than the ones she inserts herself in. Egression lie about which camps she was sent to was an effort to insert herself into the book "Heroes of the Holocaust." She even plagiarizes where she was liberated in order to gel with the story of young women featured in a segment of that book. Overall,Spielberg used her to advance the ruthless Zionist agenda. The diamond pendant she lies about, saying it's made out of diamonds she repeatedly swallowed and defecated for a year while in Auschwitz and on death marches, was used for the first time ever as a prop in Steven Spielberg's Oscar winning documentary fraud, The Last Days. Next,a segment covering Alice Lok Cahana, who, like Zisblatt, also claims to have escaped certain death from inside a Nazi gas chamber. Like, Cahana's story wound up on Spielberg's cutting room floor. Did Spielberg think we could swallow Zisblatt's lies about defecating and swallowing diamonds for a year but not two seperate gas chamber escapes? The final segment here is about Nazi doctor Hans Munch, portrayed as an evil villain (in denial)in Spielberg's The Last Days. Renee Firestone discovers a document at Auschwitz that the filmmakers portray proves that her deceased sister was "experimented on" apparently to death!, but where did she get that conclusion? From the now head of the Auschwitz archives who said on camera that it was a blood test (routine)? Or the Zionist filmmakers who deliberately falsely interpreted this document, while mixing in footage of Irene Zisblatt lying about being a guinea pig of Mengele?
 
Last Days of The Big Lie - Steven Spielberg's Holocaust Hoax (4 of 9)
The "Black Liberators" hoax.
In his Oscar winning documentary The Last Days, Steven Spielberg uses a previously discredited African American soldier who tells detailed lies about liberating Dachau. In reality, he was hundreds of miles away at the time Dachau was liberated.
 
Last Days of The Big Lie - Steven Spielberg's Holocaust Hoax (5 of 9)
A star of Steven Spielberg's fraudulent Oscar winning documentary TheLast Days also appeared in another discredited Oscar nominated Holocaust documentary hoax, the film Liberators, a film which forced Blacks along with Jews to lie about African-American soldiers liberating Dachau and Buchenwald, camps these black soldiers had never set foot in.
 
Last Days of The Big Lie - Steven Spielberg's Holocaust Hoax (6 of 9)
The conclusion of the "Black Liberators Hoax" segment and the beginning of the Kuwaiti Incubators Hoax segment. "Holocaust Survivor" Tom Lantos was involved with another series of atrocity lies in addition to the Holocaust. Lantos'snew set of pro-war atrocity lies drove a reluctant United States into the first Iraq war because a young girl testified to his Congressional Human Rights Caucus that she saw Iraqi soldiers storm into a Kuwaiti hospital, remove premature babies from their incubators, throwing the babies onto the hospital floor to die. The story turned out to be a complete hoax.
 
Last Days of The Big Lie - Steven Spielberg's Holocaust Hoax (7 of 9)
The Conclusion of the Kuwaiti Incubator Hoax segment and a look at how atrocities and lies have been used to justify pro-Israeli wars. The beginning of a segment on "Sonderkomandos", and a remarkable family of four Greek Jews who all conspire to lie about dragging gas chamber victims into Auschwitz ovens. "Miraculously" both related pairs of brothers survive to keep their unbelievable stories secret until the early 1990s.
In reality, there were no Nazi gas chamber victims,as is evident by the phony "gas chamber" shown to Auschwitz tourists, building modified after the war by the Communist Soviets. This phony "gas chamber" includes an original wooden door, with an intact glass pane and door handle, which would be the first thing anyone dying of poison gas would attempt to break or use to escape. Also evident are obvious signs of walls being torn down to create one large"chamber", and a pathetic chimney the Soviets didn't connect to the building or the ovens, it seems to float out of the ground. An obvious hoax. The Auschwitz archives were forced to admit decades after the war that the Soviets made this building look like a gas chamber, but in an attempt to reconstruct its look before it was converted from a gas chamber. Makes sense? Nope. Holocaust deniers claim it was never a gas chamber,and the modification by the communists points to the creation of deliberate hoax. Thanks to Fritz Berg at http://NaziGassings.com for research used in this segment regarding cyanide gassing victims.
 
Last Days of The Big Lie - Steven Spielberg's Holocaust Hoax (8 of 9)
Three relatives who claim to be "Sonderkomando", Jewish inmates who dragged "gassed" Jews out of gas chambers and into ovens, walk through the phony gas chamber the Soviets constructed for Auschwitz tourists. One Jew can't remember if the "gas chamber" he worked in had showers installed in them. (The hoaxers for years couldn't figure which story to tell, that the "gas chamber" through the shower pipes.)
One of the "most important survivors" lives in L.A. and has experience acting in a Korean war film.
Michael Berenbaum, who was in charge of the US Holocaust Memorial Museum and had a major part in its creation, was the "historian" behind The Last Days. He's an ordained orthodox rabbi. We also hear "testimony", never before seen since now, of Auschwitz survivors telling the shocking truth about leisure activities and entertainment in the concentration camps, which are a complete inverse of the mainstream Jewish version of Auschwitz that is portrayed in schools and the Zionist media.
 
Last Days of The Big Lie - Steven Spielberg's Holocaust Hoax (9 of 9)
Auschwitz Day Care, Auschwitz Soccer, plays at Auschwitz, Holocaust Promotion targets KIDS, Hitler's Big Lie Quote?
 

Relateret:

Yahoo News 25 April 2010 - 'Band of Brothers' author Stephen Ambrose accused of faking Eisenhower interviews

Syndromet med fantasifulde historikere og endnu mere fantasifulde vidner er mere omfattende end man lige skulle tro..

Balder Blog 1 januar 2012 - England: Manden bag landsdækkende skole-pensum vil stop for holocaust-undervisning

Balder Blog 31 januar 2009 - Massakren i Guernica - Endnu et propaganda-nummer? (Robert Capa fotograf-fusk)

Balder Blog 5 januar 2009 - Læserbrev: Herman Rosenblat og andre Holocaust fup-historier (Hvor man bl.a. kan læse om én af Spielbergs nye projekter. Denne gang med enhistorie om en Irene Weisberg Zissblatt der i flere år gemte diamanter ved at spise dem og skide dem ud, igen og igen under sit opholdt i en kz-lejr som udgangspunkt for endnu en holocaust løgnehistorie)

Balder Blog 25 marts 2007 - Populær Filmatiseret bog ROOTS om Slaveriet var bedrag

Mosaisk Upps - Den mærkelige forvandling af Schindlers Liste (hvordan romanforfatters fiktion blev til Spielbergs virkelighed)

 


Print Post