2001 South Park - Super Best Friends

Artikler publiceret på Balder Org er helt for forfatternes egen regning. Publikation her betyder ikke at vi nødvendigvis er enige i de fremførte synspunkter eller påstande.

Nyt 24 oktober 2010: 'Al-Qaida-talsmand' Adam Gadahn opfordrer til terror mod USA..

Den radikale muslimske gruppe 'Revolution Muslim' der truede Trey Parker og Matt Stone, de to forfattere der står bag den populære tv-tegnefilm-serie 'South Park' efter bl.a. at have fremstillet den såkaldte 'profet' Muhammed som en bamse, var oprettet og drevet af en tidligere israelsk radikal, der boede i en bosættelse på den israelsk besatte Vestbred.

2001 South Park Episode 'Super Best Friends'

South Park viste en uediteret billede af Muhammed i 2001 i en aflevering der hed 'Super Best Friends', og der skete intet.

Denne aflevering af serien har faktisk kunne ses på South Parks hjemmeside døgnet rund de sidste 4 år (de har lige fjernet den), og der skete ikke noget.

I 4 sæsoner vistes billedet i introen for hver eneste aflevering af South Park uden at der skete noget.

Så i årevis har ingen muslimsk gruppe, radikal eller andet, truet Matt og Trey eller Comedy Central for billedet af Muhammed som alle har kunnet se hver eneste dag.

Indtil lige pludseligt i sidste uge da en gruppe der kalder sig 'Revolution Muslim' truede med vold mod Comedy Central hvis de udsendte et billede af Muhammed, hvilket tvang Comedy Central til at censurerer episoden, og nu snakker selv venstreorienterede om 'disse radikale Muslimer', og deres voldstrusler. Karl Rove [G.W. Bushs taleskriver] kunne ikke have gjort det bedre.

 
  Yousef al-Khattab - Joseph Cohen

Problemet er at 'Revolution Muslim' blev stiftet af en 'konverteret' israelsk bosætter, som studerede på en ortodoks rabinerskole i Israel, før han blev bosætter i de israelsk besatte områder af Palæstina.

I tror vel ikke at en ortodoks israelsk bosætter skulle have noget ønske om at se progressive amerikanere begynde at hade 'radikale Muslimer', vel? Tror du at 'Revolutionary Muslim' skader eller hjælper det israelske PR-fremstød efter operation 'Cast Lead' og Goldstone Rapporten?

'Revolution Muslim' er altid på pletten på det rigtige tidspunkt med at sige de forkerte ting for at amerikanerne kan lære at hade 'radikale Muslimer. Revolution Muslim roste mordet af Daniel Pearl med et barnligt dukketeater. De sendte 'God Bedring' hilsner til manden der skød 13 mennesker i Fort Hood.

Yousef al-Khattab (41), en radikal Muslim der bor i New York bydelen Queens, og som driver hjemmesiden RevolutionMuslim.com, påstår på siden at soldaterne der blev massakreret i Fort Hood fortjente at blive massakreret, og han påstod at ofrene er i 'et evigt helvedesild'. Den mistænkte drabsmand Major Nidal Malik Hasan, blev hyldet som en helt af Al-Khattab. (Fox News)

Israelske bosættere i Hebron
 
Fake Al Qaeda Actors EXPOSED! Adam Gadahn & Yousef al-Khattab
 

Men det eneste problem er; 'Revolution Muslims' (hans kreative falske 'Skrækindjagende Amerikanske Terrroristhjemmeside') blev oprettet og drevet af en mand ved navn Yousef al-Khattab. Yousef al-Khattab blev født som Joseph Cohen, i Brooklyn, New York. Han var Jøde. Men ikke kun jøde; han var en bosætter der rejste til Palæstina for at bo i en illegal israelsk bosættelse.

 
  Adam Gedahn - Adam Pearlman

Joseph Cohen er dog ikke alene. Der er en anden 'radikal Muslimsk' konvertit fra Jødedommen (den oprindelige falske 'skrækindjagende amerikansk terrorist'), der sikrer at Muslimer er hadet i USA; han hedder Adam Pearlman, og var kendt under det 'radikaliserede' Muslimske navn 'Adam Gedahn'. Adam Pearlman er rent faktisk barnebarn af et medlem af hovedbestyrelsen af Anti-Defamation League (han var i hvert fald medlem af bestyrelsen. Dr. Carl Pearlman døde i 1998).

Gadahn / Pearlman voksede op på en gedefarm i det landlige Riverside County, og flyttede til Santa Ana for at bo hos sine bedsteforældre, den nu afdøde Dr. Carl Pearlman og hans kone Agnes i midten af halvfemserne. Det var her han lærte om Islam via Internettet og senere blev medlem af en radikal sekt ved Islamic Society of Orange County OC Register

Og det sjove er, at efter al denne hate speech og opfordringer til vold, blev Cohen aldrig arresteret. Selv Fox News vidste nøjagtigt hvor han var. Våben, dødstrusler, og alt det andet, og mærkeligt nok blev Yousef al-Khattab (Joseph Cohen) aldrig anholdt.

al-Khattab har påstået at han ikke længere har noget at gøre med hjemmeside, men den person sammen med hvem han havde startet hjemmesiden, forlod foretagendet inden alt dette begyndte. al-Khattab påstod at han stoppede på sitet sidst i december sidste år. Der er vel ingen der har lyst til at komme i fængsel for at udsende dødstrusler via Internettet. Men én eller anden gjorde det.

Forlod Brooklyn som fanatisk Jøde - vendte tilbage som fanatisk Muslim!

 
  South Park Muhammed Episode

Jeg synes det er morsomt at efter at være født som Jøde og en uddannelse på en ortodoks rabbinerskole i Israel, og efter at være radikal nok til at flytte til de israelsk besatte områder i Palæstina for at leve som bosætter (den mest fanatiske af de israelske Zionister), LIGE PLUDSELIGT dropper Joseph Cohen al den skoling, og lige pludseligt bliver en 'radikal Muslim' efter en chat i en internet-chatportal. Han bliver 'radikal Muslim', for derefter blot at flytte tilbage til den by hvor han tidligere havde levet; Brooklyn New York.

Hjemmesiden 'Radical Muslim' er en COINTELPRO site [aner ikke hvad det er, Balder], der drives af en 'konverteret' jødisk bosætter der foregiver at være en radikal muslim.

Han er den eneste Muslim der klagede over South Park-afleveringen; en forhenværende jødisk bosætter; Mr. Jon Stewart... rigtige Muslimer har ikke truet South Park siden 2001 da de FØRSTE gang viste et billede af profeten i tegnefilmen.

Ovenstående er kun uddrag - Læs det hele her:

American Everyman 23 april 2010 - The “Radical” Muslim Group That Threatened South Park Creators Was Founded and Run by Joseph Cohen, a Former Israeli Radical Who Used to Live in a Settlement in the West Bank (Scott Creighton)

***UPDATE*** 9:15pm EST 4-24-2010New article with updated information… Revolution Muslim Looks Like a CIA Operation: A New Breed of Mockingbird

Hjemmeside - RevolutionMuslim.com

Relateret:

Balder Blog 21 marts 2010 - New York - Muslimsk Terror: Synagogebomber wannabees: FBI fik os til at gøre det

Balder Blog 19 marts 2010 - Al Qaeda video: Adam Yahiye Gadahn roser Theo van Gogh morder Mohammed Bouyeri

Balder Blog 5 januar 2010 - Denmark: Kurt Westergaard murder plot - Somali suspect’s sister accuses secret service

Balder Blog 19 februar 2010 - Fem muslimer anholdt på militærbasen Fort Jackson - ville forgifte soldater

Balder Blog 25 november 2009 - Israelsk politi arresterer mislykket Mossad terrorist

Balder Blog 5 november 2009 - USA: Massakre i Fort Hood 12 dræbt gerningsmanden Major Nidal Malik Hasan var Muslim

Balder Blog 1 maj 2009 - Ezra Levant: Det Canadiske Jødiske Kongres finansierede Nazipartiet

Balder Blog 4 oktober 2007 - Chicago Tribune - Nye afsløringer om angrebet på det amerikansk spionskib USS Liberty


Print Post