Ole Hyltoft, forfatter og næstformand i DR-bestyrelsen:

 
  Kurt Strand om Sverigedemokrater og DF
 
  Ole Hyltoft som ung Socialdemokrat

DR skal huske, at det er folket, der ejer DR. Hverken medarbejderne eller intelligentsiaen.

For nylig havde DR 2's Deadline besøg af den svenske journalist Kurdo Baksi. [Bakti] Han har lige skrevet en bog om sin ven, krimiforfatteren og kommunisten Stieg Larsson.

Danmarks Radios interviewer lagde op til samtalen ved at fastslå, at Sverige nu var ved at blive et lige så uanstændigt land som Danmark. Det var fordi det islamkritiske parti Sverigesdemokraterna formentlig kommer i Riksdagen efter næste valg. Deadline kaldte skiftevis Sverigesdemokraterna for indvandringsfjendtlige og fremmedfjendtlige.

[..] I samme Deadline-udsendelse blev ordene fremmedfjendtlig og højreekstremistisk brugt i flæng. DR-journalisten fastslog, at svenske højreekstremister har begået flere mord. Han mente også, at Sverigesdemokraternas fremgang måske kunne tage luften ud af nazisterne.

Jeg ville stemme på Sverigesdemokraterna, hvis jeg boede i Sverige. Jeg er altså nært beslægtet med nazisterne og en mulig morder.

Læs det hele her:

Jyllands-Posten 12 april 2010 - Hvem er højreekstremister?

Se udsendelsen der omtales i kronikken her:

Balder Blog 17 marts 2010 - Skandale Deadline: Kurt Strand og den kurdiske venstreekstremist Kurdo Baksi bosat i Sverige - (Deadline 22:30 16 marts 2010 - Højreekstremismen på vej frem i Sverige)

Hernede en Deadline udsendelse med Geert Wilders, også med Kurt Strand

Geert Wilders Danish TV interview June 13, 2009 |
DR Deadline 13 juni 2009 -
Balder Blog 14 juni 2009
- Geert Wilders in Denmark - Deporting millions of Muslims may be necessary

Kommentar:

Selvfølgelig har Ole Hyltoft fuldstændigt ret. Vi er mange der lige som har lagt mærke til mange af værternes besynderlige opfattelse af upartiskhed. Pløj f.eks Uriasposten igennem, der er masser af dokumentation der. På denne blog har vi også samlet nogle eksempler. Blot vil jeg ikke begrænse mig til DR. TV2 er lige så slem. Er journalisterne venstreorienterede? Jeg vil hellere kalde (des)orienteringen multikulturel / globalistisk. Når det f.eks. kommer til noget som efterlønnen fornemmer man tydeligt at journalisterne ikke er mere venstreorienterede end at de stille og roligt deltager i en kampagne for at afskaffe den. (Se f.eks. TV-Avisen 18:30 3 marts 2010 - Steffen Kretz)

Er det venstreorienteret at bilde danskerne ind at 'vi' gør en nyttig 'humanitær indsats' i Afghanistan, ved at støtte de amerikanske invasorer i deres 'demokrati-eksport', og i deres 'kamp for kvinderettigheder' der? Nej, når det gælder de store linjer i udenrigspolitikken, så fungerer det meste af den danske presse som støttepædagoger for stort set det samlede politiske parnas, der er yderst tilfreds med Danmarks position som amerikansk satellitstat. Nej, Venstreorienterede er de ikke en gang, det ville dog være en holdning.

Krysteragtig og opportunistisk passer bedre.

Relateret:

Balder Blog 5 maj 2009 - Ole Hyltoft melder sig ind i Dansk Folkeparti - Deadline søndag den 3 maj


Print Post