Se DR interview med Amira Hass her
(20-10-2008) Vælg knappen 20/10

En ny militær instruks der har til formål at forebygge 'infiltration' vil blive retsgyldig i denne uge, hvilket vil muliggøre deportation af titusindvis af Palæstinensere fra Vestbredden, eller muliggøre sigtelse for anklager der medfører fængselsstraf på op mod 7 år. Når instruksen træder i kraft, vil i titusindvis af Palæstinensere automatisk være lovovertrædere der risikerer strenge straffe.

På baggrund af sikkerhedstjenestens ageren det seneste årti, vil de første Palæstinensere der sandsynligvis vil blive forfulgt efter de nye regler være dem hvis legitimationskort viser adresser i Gazastriben; personer født i Gaza, og deres børn der er født på Vestbredden eller i udlandet, der på grund af forskellige grunde har tabt deres residentstatus. Andre mennesker der sandsynligvis vil blive offer for de nye regler er udenlandskfødte ægtefæller af Palæstinensere.

Indtil nu har israelske civile domstole ind i mellem forebygget udvisning af disse tre grupper fra den jødisk besatte Vestbred. Den nye instruks overlader hele den juridiske magt til de israelske militærdomstole.

Instruksen kategoriserer enhver der rejser illegalt ind i den israelsk besatte Vestbred som infiltrant, lige som 'enhver der befinder sig i området, og ikke har lovlig opholdstilladelse.'

Instruksen strækker den oprindelige definition af 'infiltrant' til det yderste, da ordet oprindeligt kun gjald dem der havde ulovligt ophold i Israel efter at have rejst gennem lande som dengang var klassificeret som fjendtlige stater; Jordanien, Libanon, og Syrien.

Instruksens sprog er såvel generel som tvetydig, den fastslår at termen 'infiltrant' også vil blive brugt om palæstinensiske indbyggere af Jerusalem, borgere af lande der har venskabelige forbindelser med Israel (såsom USA) og israelske statsborgere, hvad enten de er arabiske eller jødiske. Alt dette afhænger af bedømmelsen af den israelske hærs kommandanter i felten.

Læs hele artiklen:

Haaretz 11 april 2010 - IDF order will enable mass deportation from West Bank (Amira Hass)

Denne artikel kom via Nationalist Coalition Blog som også skriver:

Dette er endnu et eksempel på den ideologiske skizofreni blandt Jøder: indvandring.

Det er ikke ok at have ikke-jødiske immigranter i Israel eller Vestbredden, men det er helt ok for USA at have åbne grænser og tillade så mange mexicanske 'infiltratorer' som muligt ind i vores land. Jeg har nævnt det i tidligere indlæg, men det tåler at blive gentaget at amerikanske Jøder er fortalere for åbne grænser i USA.

Se artiklen fra Jewish Telegraph Agency her i dansk oversættelse:

Balder Blog 25 marts 2010 - Jewish Telegraph Agency USA: Jødiske grupper på gaden for omfattende indvandringsreform

Nationalist Coalition Blog 11 april 2010 - Jews Say No “infiltrators” Be Allowed In Israel, But They Say “infiltrators” Should Be Allowed In The United States

Relateret;

Balder Blog 21 Januar 2010 - Benjamin Netanyahu: Illegal indvandring en trussel mod Israel


Print Post