Propagandafoto der skulle bevise eksistensen af 'Serbiske Koncentrationslejre'. Der var bare det ved det, at det eneste hegn der var var det mellem fotografen og 'fangerne'. Der var åben bagtil!

Billedet er fra filmen "Judgement!", en film fra Emperors-clothes. Ind fra en indhegnet lagerplads, spurgte ITN reporter Penny Marshall hvorfor manden i den sorte Tshirt (foran til venstre) var så tynd. Forlegen hold den sortklædte mand op med at smile, og kiggede væk. Manden i kedeldragt (foran til højre) forsøgte at fortælle Marshall: "Vi er ikke ens allesammen." Da var der nogen i mængden der skubbede Fikret Allich frem som om han ville sige, "Vil du have dem tynd! Så skal vi give dig tynd!" Derfor smiler Allich. Scenen blev editeret for at lave ITNs "dødslejrs billeder" Filmen kan bestilles ved The Emperors New Clothes Read more

 
  Radovan Karadzic - Serbisk Folkehelt

Beograd - Mindst 500 muslimer fra Srebrenica som angiveligt var myrdet af den bosnisk-serbiske hær, er stadigvæk i live. Men deres navne står stadigvæk på den officielle liste af ofre.

Dette siger direktør Mirsad Tokaca fra Centret For Krigsdokumentation i Sarajevo, skriver Beograd avisen Politika på sin hjemmeside.

Ifølge Tokaca er der i mindecenteret Potocari yderlige 70 mennesker begravet som slet ikke var til stede i byen under de bosniske Serberes erobring af Srebrenica.

Janko Velimirovic, direktør af det Bosnisk-Serbiske Center for Undersøgelse af Krigsforbrydelser i Banja Luka, er ikke overrasket.

'Så godt som ingen af de oplysninger der findes omkring det der skete i og rund om Srebrenica, er kontrolleret.

Folkemord

Alligevel har såvel Jugoslavien-tribunalet som den Internationale Domstol i Haag fastslået at der er begået folkedrab i Srebrenica', sagde Velimirovic til Politika.

I rapporteringen om Srebrenica anvender man oftest tallet 8.000 døde. Det Nederlandske Institut for Krigsdokumentation (NIOD) brugte i sin rapport fra 2002 lige efter Screbrenicas fald tallet 7.000.

Mere præcise tal er stadigvæk ukendte: mange mennesker om hvem det ikke er blevet fastslået at de virkelig er døde er opgivet som savnet.

Der var også mange muslimske soldater fra Srebrenica der faldt i kampe med den bosnisk-serbiske hær.

I retssagen ved Jugoslavien-tribunalet anfægter Radovan Karadzic da også det officielle offertal.

 

 

 

Kilde:

NU 8 april 2010 - Honderden 'slachtoffers' Srebrenica mogelijk nog in leven

Relateret:

Hvorfor angreb USA Serbien, og hvorfor var Zionister som Madeleine Albright, Wesly Clark, og Richard Holbrooke blandt dem der pressede på? Sammen med USA's geopolitiske strategier er det måske dette her der spiller en rolle:
Rescue in Albania - One hundred percent of Jews in Albania rescued from Holocaust (sjælden vare på internettet! De fleste henvisninger er slettede! Det her er ukendt for de fleste.)

Hammersmeden 9 april 2012 - Kosovos 'befrielseshær' UCK blev finansieret med narkopenge

Balder Blog 22 januar 2012 - NATOs og Danmarks krig mod Serbien i 1999 - Officielle observatører: Massakre var løgn

Uriasposten 24 april 2011 - BT afetnificerer Dvor-massakren: “killers were wearing uniforms… Bosnian Army’s V Corps.”

Søren Espersen og Dansk Folkeparti er med til at sende Danske jetjagere til Libyen; Espersen 22 april 2011 - 'Vi skal slå til militært, når Danmarks eller NATOs sikkerhed står på spil og når Danmarks interesser trues. Som vi gjorde det i Afghanistan, i Irak'. - Hurra. 'Danske interesser' er reddet. Irak er en rygende ruinhob, Afghanistan er et paradis for amerikanske lystmordere, og vi er blevet adskillige tusinder irakiske og afghanske kulturberigere rigere her i landet. Tak for det, Dansk Folkeparti / Søren Espersen. Med complimenter fra den zionistiske mafia. Hvorfor vi hele tiden blander os i andre landes forhold? Fordi USIsrael vil det selvfølgelig, i de allerfleste tilfælde.
JP-blogs Suset fra Himmerland22 april 2011 - Hvorfor blander vi os hele tiden i andre landes forhold?-

Balder Blog 24 marts 2011 - Serbien markerer tolvårsdagen for NATOs bombeterror

Clinton needs 5,000 Muslims dead - Bosnian Muslim leader tries to provide

Balder Blog 10 april 2010 - Hundredvis af Srebrenica 'ofre' stadigvæk i live

Balder Blog 9 september 2008 - EU should condition any agreement with Serbia with fighting islamophobia

Balder Blog 23 februar 2008 - Danish Member of Parliament joins Serbian demonstration in Denmark

Balder Blog 22 februar 2008 - Declaration of solidarity with the people of Serbia - Sent to the Serbian Embassy in Denmark

Balder Blog 24 februar 2006 - Blodig uretfærdighed muhamedanernes NATO støttede overtagelse af et kristent land


Print Post