Ingen skal beskylde mig at være særlig sympatisk indstillet overfor den katolske kirke og den latterlige paveinstitution.

Men ligner det ikke lige pludseligt en heksejagt?

Plejer det ikke at være sådan, at såfremt en kriminel handling er begået, så foreligger der en anmeldelse, som politiet derefter tager sig af?

Jeg kan ikke huske noget om en bølge af anmeldelser eller politisager.

Jeg husker kun en masse formodninger, nogle få anonyme beskyldninger, og en sensationslysten presse der smager ulvekoblets tilfredsstillelse ved jagten og det drab der lokker ud i horisonten.

Jeg tror gerne der har været en masse sager. Og jeg tror lige så gerne at der i en hel del andre kredse foregår ting og sager. Måske, måske ikke.

Men er dette her et grundlag for at sætte de normale retslige procedurer ud af spil?

Sættes en undersøgelse i gang på grund af rygter, og måske en enkel anmeldelse, for en 30 år gammel sag?

Er den intensive mediedækning også en del af den homoseksualitet promoverende kampagne som medierne har været en del af i mange år? Der laves i hvert fald ofte koblinger mellem cølibat og overgrebene, mens ordet 'homoseksuelle præster' bruges sjældent eller aldrig. Medierne lægger ikke skjul på, hvor den udelte sympati ligger, når man omtaler katolikkernes forbehold overfor homoseksualitet.

Opdatering 10 april: Sjovt nok kommer én af 'Nationens' medlemmer Odd H. ind på lige netop ovenstående.

Ekstra Bladet:

Forudsætningen for det synspunkt må vel være, at man tror, at voksne mænd i cølibat så bare uden videre forgriber sig på små drenge i stedet.

Men måske er der et andet aspekt. En katolsk præst fortalte mig en gang, at på præsteseminaret var halvdelen af de studerende og de fleste lærere homofile. Grunden til det var efter hans mening netop cølibatet. I de katolske lande, hvor homofobien trives, vil mange unge homofile mænd vælge præstegerningen for i ly af cølibatet at skaffe sig et alibi for at undgå det pres, deres familier lægger på dem for at blive gift. Desuden vil de homofile derved helt legalt kunne finde og omgås ligesindede.

Problemet er så, at nogle af de præster, der gemmer sig bag cølibatet, også viser sig at være pædofile. Forudsætter man, at der må være et vist homoseksuelt element til stede for, at en pædofil mand skal kunne finde fornøjelse i sex med små drenge, er det muligt, at messedrenge kan blive for stor en fristelse. Læg dertil, at mange forældre ser prestige i at stille deres drenge til rådighed for kirken som messedrenge, ofte vel vidende hvad der foregår. Læs det hele og deltag i diskussionen

Videoen hernede viser i hvert fald at katolikkerne ikke er det eneste trossamfund hvor den slags ser ud til at finde sted oftere end i resten af samfundet. Måske en lille trøst for Katolikkerne.

Pædofil kavalkade under munter musik
 

Opdatering 10 april:

Og ja min lille artikel her får endnu mere aktualitet hvis man læser følgende:

På baggrund af en film 'Forbudt kærlighed i hagekorsets skygge' om bøsser og nazister lavet af instruktøren Nicolo Donato, vil Socialdemokraten Mogens Jensen nu have en undersøgelse af Nazister der banker bøsser:

Mogens Jensen, Kulturordfører (S):

Jamen, jeg synes den her film giver grundlag for at få justitsministeren til at undersøge hvor stærkt forankrede de nynazistiske miljøer er i Danmark – hvor mange er der af dem – og er de implicerede i nogle af de mange hatecrimes vi nu ser, desværre, i stigende omfang dukke op, særligt i de større byer i Danmark.

Ok den er sevet ind. På baggrund af rygter og medieludernes had mod den anti-homoseksuelle katolske kirke sættes helt udsædvanligt en politiundersøgelse i gang.

På baggrund af en idiotisk film, et totalt urealistisk fantasifoster, om en problematik der stort set ikke findes i Danmark (Nazister der banker bøsser) kræver Mogens Jensen at justitsministeren sætter en undersøgelse i gang!

To sider af samme sag

Myter, rygter og filmisk propaganda har trumfet fakta og rationalitet. Justitsministeriet køres i stilling på baggrund af sladder og propagandistiske filmmageres udgydelser!

Men det er jo intet nyt under solen. Steven Spielberg og co. har i mange år formået at forvandle jødisk propaganda til den 'historiske sandhed' som hænger fast i folks bevisthedhed om jødeforfølgelserne i Tyskland, uanset de vanvittige historier filmene tager afsæt i. Lige nu er Spielberg i gang med at lave en film på baggrund af jødiske fantast Irene Weisberg Zissblats skriverier. Hun har angiveligt har spist diamanter ud af sin egen afføring hver eneste dag under sit ophold i en tysk koncentrationslejr. På grund af jødisk propaganda tror et overvældende antal mennesker i Danmark stadigvæk fuld og fast på alt det vrøvl holocaustindustrien har formået at gøre til sandhed. Tusindvis af menneske forfølges nidkært og fængsles i årevis, for at opretholde de propagandistiske og klart løgnagtige historiske fremstillinger!

Dette er heksejagtens årti!

Læs mere om nazibøssefilmen på:

Uriasposten 9 april 2010 - Politisk socialrealisme, TV-avisen onsdag aften

Relateret (således aflives myter):

Balder Blog 12 januar 2010 - Historiker Anna Tijsseling: Nazi-forfølgelse af bøsser i Holland under besættelsen en myte

Balder Blog 31 januar 2009 - Massakren i Guernica - Endnu et propaganda-nummer?

Myten om den beundringsværdige universelle humanist Gandhi, der ikke kun var overbevist racist og forkæmper for Sydafrikas hvide styre, men som det nu viser sig, også var en dobbeltmoralsk incestuøs sexgalning.
Balder Blog 14 juni 2008 - Ny biografi: Mahatma Gandhi var racist og beundrede Adolf Hitler

Balder.org 7 maj 2008 - Dansk holocaustforsker afviser påstanden om 6 millioner dræbte Jøder under Holocaust

Balder Blog 22 marts 2007 - Populær Filmatiseret bog ROOTS om Slaveriet var bedrag


Print Post