MONSEY - To teenagere er sigtet og en tredje vil blive fremstillet for en ungdomsdomstol, efter de blev arresteret for en række indbrud, hvor indsamlingsbøsser fra flere synagoger var målet, sagde politiet i byen Ramapo.

 
  Shmuel Z. Chapler (16)
   
 
  Daniel Ben-Arbon (16)

Shmuel Z. Chapler (16), fra Brewer Road 17 og Daniel Ben-Arbon (16) fra Saddle River Road 395 bliver fremstillet for retten i Ramapo i næste uge, sigtet for tre tilfælde af indbrud, ét tilfælde af groft tyveri, to tilfælde af hærværk [mischief], et tilfælde af simpelt tyveri, og ét tilfælde af at have bragt et barns velbefindende i fare. *

Den tredje tiltalte, en 14 årig dreng hvis navn ikke må oplyses på grund af hans alder, bliver fremstillet i en ungdomsret [family court], tiltalt for ungdomskriminalitet, sagde politiet.

I de to uger inden anholdelserne i mandags havde politiet i Ramapo modtaget adskillige klager over indbrud og tyverier i Monsey-området.

Politiet sagde at nogle af indbruddene fandt sted om natten, hvor tyvene gik efter indsamlingsbøsser i synagoger, mens der også blev rapporteret en del tilfælde af tyverier hvor tegnebøger og kreditkort blev stjålet fra garderober i forskellige synagoger.

Klagerne fik politiet i Ramapa til at holde øje med de udsatte bygninger tidligt i mandags.

Politiet sagde at der under overvågningen blev begået indbrud i en synagoge på Monsey Avenue, hvilket førte til anholdelserne senere på dagen.

Mens politiet afhørte de mistænkte angående indbruddet i mandags, førte undersøgelserne til at man kunne påvise en forbindelse mellem tre andre indbrud og de to mistænkte Shmuel Chapler og Daniel Ben-Arbon, mens den 14 årige blev sat i forbindelse med fire andre tilfælde af kriminalitet.

Shmuel Chapler og Daniel Ben-Arbon blev stillet for retten i Ramapo. Begge blev løsladt mod en kaution på $7.000; sagen genoptages den 12 april kl. 14:00.

Den 14 årige blev løsladt til sin fars varetægt uden kaution. Han vil på et senere tidspunkt blive fremstillet i en ungdomsret.

Politiet i Ramapo opfordrer alle borgere i Monsey-området der måske har fået deres tegnebog stjålet de seneste to uger, til at kontakte politiet.

Lohud 3 april 2010 - Teens charged in synagogue thefts (James O'Rourke)

 


Print Post
Posted af Balder 06 Apr 2010 under Holocaust | | Direkte link | English Translation | Deutsche Übersetzung |


Dagens citat
»The Christian imagines the better future of the human species in the image of heavenly joy. We, on the other hand, will have this heaven on earth« (Moses Hess 1812 - 1875)