MONSEY - To teenagere er sigtet og en tredje vil blive fremstillet for en ungdomsdomstol, efter de blev arresteret for en række indbrud, hvor indsamlingsbøsser fra flere synagoger var målet, sagde politiet i byen Ramapo.

 
  Shmuel Z. Chapler (16)
   
 
  Daniel Ben-Arbon (16)

Shmuel Z. Chapler (16), fra Brewer Road 17 og Daniel Ben-Arbon (16) fra Saddle River Road 395 bliver fremstillet for retten i Ramapo i næste uge, sigtet for tre tilfælde af indbrud, ét tilfælde af groft tyveri, to tilfælde af hærværk [mischief], et tilfælde af simpelt tyveri, og ét tilfælde af at have bragt et barns velbefindende i fare. *

Den tredje tiltalte, en 14 årig dreng hvis navn ikke må oplyses på grund af hans alder, bliver fremstillet i en ungdomsret [family court], tiltalt for ungdomskriminalitet, sagde politiet.

I de to uger inden anholdelserne i mandags havde politiet i Ramapo modtaget adskillige klager over indbrud og tyverier i Monsey-området.

Politiet sagde at nogle af indbruddene fandt sted om natten, hvor tyvene gik efter indsamlingsbøsser i synagoger, mens der også blev rapporteret en del tilfælde af tyverier hvor tegnebøger og kreditkort blev stjålet fra garderober i forskellige synagoger.

Klagerne fik politiet i Ramapa til at holde øje med de udsatte bygninger tidligt i mandags.

Politiet sagde at der under overvågningen blev begået indbrud i en synagoge på Monsey Avenue, hvilket førte til anholdelserne senere på dagen.

Mens politiet afhørte de mistænkte angående indbruddet i mandags, førte undersøgelserne til at man kunne påvise en forbindelse mellem tre andre indbrud og de to mistænkte Shmuel Chapler og Daniel Ben-Arbon, mens den 14 årige blev sat i forbindelse med fire andre tilfælde af kriminalitet.

Shmuel Chapler og Daniel Ben-Arbon blev stillet for retten i Ramapo. Begge blev løsladt mod en kaution på $7.000; sagen genoptages den 12 april kl. 14:00.

Den 14 årige blev løsladt til sin fars varetægt uden kaution. Han vil på et senere tidspunkt blive fremstillet i en ungdomsret.

Politiet i Ramapo opfordrer alle borgere i Monsey-området der måske har fået deres tegnebog stjålet de seneste to uger, til at kontakte politiet.

Lohud 3 april 2010 - Teens charged in synagogue thefts (James O'Rourke)

 


Print Post
Posted af Balder 06 Apr 2010 under Holocaust | | Direkte link | English Translation | Deutsche Übersetzung |