Eugene TerreBlanche - AWB - Murdered
  Eugene TerreBlanche blev 69 år
   
 
  Nelson Mandela - Joe Slovo - ANC
  ANC støtte: Joe Slovo og hans kone Ruth, var en ven af David Milibands far. I 1963 stiftede en gruppe Jøder det 'Afrikanske' National Congress. ANC blev oprettet af Lionel Bernstein, Bob Hepple, Dennis Goldberg, Arthur Goldreich, Hazel Goldreich og James Kantor, med nogle få sorte frontfigurer -- Nelson Mandela, Walter Sisulu, Govan Mbeki (Thabo Mbekis far), Raymond Mhlaba, og Ahmed Kathrada. Derved fulgte ANC modellen som jøderne havde etableret da de oprettede den 'sorte borgerrettigheds bevægelse' NAACP i USA, med den forskel at ANC var en langt mere voldelig og åbent kommunistisk organisation. Disse Jøder og deres 'African National Congress' blev støttet af både Sovjetunionen og det amerikanske CIA. Særligt Ruth First, den jødiske kone af den jødiske sovjetiske KGB kolonel Joe Slovo, leder af det Sydafrikanske Kommunistparti, var ansvarlig for at kanalisere midler til dette 'Afrikanske' nationale Kongres. More
   

Eugene TerreBlanche, leder af Afrikaner Weerstandsbeweging, en organisation der kæmper for den 'afrikansk' [bastard-hollandsk] talende hvide Boer-minoritets rettigheder, blev myrdet på sin gård Villanna [Annas Hjem]  lige udenfor Ventersdorp.

Han blev overfaldet af to ansatte mens han sov. Ifølge arbejderne kom de op at skændes tidligere på dagen hvorefter arbejderne svarede med en machete og et slagvåben (knopkierie). Ifølge rapporter dræbte de først Eugenes to hunde, inden de kastede sig over den forsvarsløse sovende mand.

Angrebet på Eugene fandt sted omkring kl. 5 om morgenen, da politiet ankom til stedet lå han på sengen med alvorlige hovedskader og sår på overkroppen. Han var stadigvæk i live, men døde senere på sygehuset omkring kl. 7:00.

Ifølge de to arbejdere der angreb ham, var de kommet op at skændes. Politiet sagde at angrebet ikke var politisk motiveret, men om dette er sand vil vi først få at vide efter flere undersøgelser.

Sigtede indrømmede mordet

Politiet arresterede de to sigtede en 15 årig og en 21 årig neger der indrømmede mordet. Eugene boede ikke permanent på gården, men sov der af og til.

Mens politiet siger at mordet ikke var politisk motiveret som vi nævnte tidligere, vil vi først få den endelige sandhed om motivet for mordet senere.

Kill the Boer-kampagne

De sociale netværk flyder med rygter om at dette er resultatet af den sorte politiker Julius Malamas 'Kill de Boer' kampagne. [Der er tale om an anti-hvid racistisk sang hvor der opfordres til drab på de hvide farmere. I øvrigt en del af en negertradition, som allerede den terrordømte Nelson Mandela tog ivrigt del i, sammen med sin jødiske venner bl.a. KGB-kolonel Joe Slovo]

I sidste uge blev Julius Malema beordret af retten til at stoppe med at synge 'Kill the Boer', eller 'Shoot the Boer' sangen.

Eugene Ney TerreBlanche blev født den 31 januar 1941, var medlem af det sydafrikanske Boer samfund, og stifter af 'Afrikaner Weerstandsbeweging'. Hans største drøm var en selvstændig Boerstat, som han kæmpede for hele sit liv.

Vi kan kun sige at Eugene TerreBlanche elskede sit land, og kæmpede hårdt for det han troede på.

Kilde:

From The Old 3 april 2010 - Eugene TerreBlanche murdered on his farm

 
  Ekstra Bladet - Screen dump + indsat

De danske medier

De danske medier jeg indtil videre har set er én lang opremsning af offerets angiveligt forbryderiske sindelag. Nogen forståelse for den morderisk barske sydafrikanske virkelighed udvises ikke.

Ingen af dem jeg har læst, har indtil videre nævnt den forudgående sag om den racistiske 'Kill de Boers' sang, som dog nævnes i de fleste sydafrikanske medier, der også selv står for den unuancerede, naive og politisk korrekte fremstilling af TerreBlanche og sine mange mere eller mindre sympatisanter.

Det virker nærmest som om det var helt ok. at slå manden ihjel.

Ekstra Bladet fantaserer igen

Mens nogle nyhedskilder nævner at TerreBlanche er dømt for mordforsøg, bliver det hos Ekstra Bladet (David Andersen) til 'mindst et mord på en sort mand'.

Nå, i det mindste fortalte bladet ikke at TerreBlanche havde myrdet sine to ansatte, som den gang da Kirstine Krefeld vendte sagen 180 grader i en sag hvor en 17 årig indfødt svensker blev myrdet af en indvandrerbande.

BT | Ekstra Bladet | Politiken

Mandela var terrorist

I øvrigt: ANC-regimes første præsident, Nelson Mandela, afsonede 27 års fængsel for terrorisme. Efter politisk og økonomisk pres fra FN blev han løsladt i 1990, men de amerikanske myndigheder ophævede først hans status som terrorist med en særlov i 2008.


 
  Lizzy van Zyl i KZ Bloemfontein
   
 
  Udsultet Boer-pige i britisk KZ-lejr

De hvide Sydafrikanere af fortrinsvis hollandsk og tysk afstamning der taler et hollandsk bastard-sprog de kalder 'Afrikaans' som er kendt under navnet 'Afrikaaner' og 'Boer' [Holl. bonde aka tysk Bauer udtales 'bur'; ikke bo-er] kan se tilbage på en lang lidelseshistorie. Da der blev fundet diamanter i det område hvor de fleste 'Afrikaanders' havde slået sig ned, erklærede den grådige britiske kolonimagt krig.

I hundredetusindvis af uskyldige civile, mænd, kvinder og børn, endte i verdens allerførste koncentrationslejre i moderne forstand, hvor tusindvis mistede livet på grund af mishandling, sygdom på grund af vanrøgt, og sult.

I dag bliver de hvide farmere i Sydafrika jævnligt udsat for brand, mord og voldtægt i det 'nye sydafrika'.

Efter det hvide overherredømme har givet plads til det nuværende sorte regime, der fortrinsvis ledes af overtroiske voodoo tilbedere og seksgale stammehøvdinge, er Sydafrika blevet et af verdens farligste lande.

Landet har også den tvivlsomme ære at være voldtægtsland nr. 1 på verdensranglisten.

Mange negre troer bl.a. på at AIDS kan kureres hvis man har samleje med en jomfru.

Hver fjerde er voldtægtsmand

Dette er én af grundene til at selv babyer voldtages i det plagede afrikanske land. En undersøgelse viste at hver fjerde sydafrikanske mand indrømmede på et tidspunkt at have begået voldtægt.

I dag oplever afrikanske hvide farmere massakrer, voldtægter og brandstiftelse i én uendelighed, begået af sorte kriminelle, dog oftest også med politiske og racistiske motiver; ofte udstilles de blodige ofre på billeder som gerningsmændene senere offentliggør som en slags trofeer. 14 dage før mordet på TerreBlanche fik en hvid pige skåret hænderne af og blev myrdet.

Siden 1994 har 800.000 af 4 millioner Hvide Sydafrikanere forladt landet. Sidste år gav Canada asyl til en hvid Sydafrikaner der var blevet stukket i ryggen tre gange. Den syafrikanske regering kaldte den canadiske beslutning for 'racistisk'.

Flere end 3.000 hvide farmere myrdet

Ifølge BBC er flere end 3.000 hvide farmere blevet myrdet siden 1994.

Kill the Boers
 
YouTube- Kill the Whites
 
South African Farm Murders

Relateret:

Som hvid modstandsleder blev Eugène Terre’Blanche livet igennem lagt for had af bl.a. dansk presse (der ifølge videnskabelige undersøgelser domineres af venstreorienterede).
Junikredsen 10 april 2010 - Modstandsleder begravet – dansk presse hetzer

Semitic Controversies - Twelve Prominent Jewish Anti-Apartheid Activists

Ilana Mercer: Those of us who've been studying the systematic, race-based extermination of farming South Africa know too well the telltale signs of a farm murder. Without exception, Mr. Terre'Blanche and all 3,149 farmers murdered since "freedom" were slaughtered in ways that would do Shaka Zulu proud.
Worldnet Daily 9 april 2010 - War on white South Africa

Analyse af Sydafrikas fejlslagne apartheidspolitik, og Kemps reaktion på mordet på Eugene TerreBlanche
Balder blog 8 april 2010 - Arthur Kemp: Dem der beboer landet bestemmer samfundets natur

Pravda 4 april 2010 - South Africa: Murder of White Rights Leader Provides Tinder for the Fire

VG-Norge 4 april 2010 - Høyreekstremist drept i Sør-Afrika

The leader of the Boer-Republican movement, Eugene Ney Terre’Blanche (66), has been murdered on his farm. This followed just 12 hours after the North Gauteng High Court judge Eberhardt Bertelsmann had issued an order banning the ANC-genocide song “Shoot the Boer’ – saying it incited violence against a specific minority group and instilled fear in this group.
Afrikaner Genocide Archives 3 april 2010 - Boer leader Eugene Terre’Blanche murdered on his farm

Nelson Mandela sings with his communist comrades about killing white people - Med video og oversættelse af sang hvor Mandela og hans kommunistiske bagmænd synger om at dræbe hvide [bhulu].
Balder Blog 18 august 2009 - Englands udenrigsminister David Miliband: Der er omstændigheder hvor terror er i orden

Balder.org - Jews conspired to destroy the White South African government and murder the Boer - Afrikaaner people

A Radicals Diary 18 august 2009 - Gruesome authentic film footage showing the Slovo terrorists at work


Print Post