Fyens Stiftstidende 25 maj 2006:

Skaf 55.000 - eller forsvind
Klive Kalu må forlade sin kone og landet, hvis parret ikke betaler.
Af Peter Rasmussen
Der er ingen vej udenom.

Hvis ikke ægteparret Klive Kalu og Hope Kirstine Uchenwa senest i dag lægger 55.241 kroner på bordet, så må Klive ikke længere være i landet.

- Vi opfylder alle andre krav til at fortsætte vores samliv i Danmark. Vi kan bare ikke skaffe pengene. Jeg forstår ikke, at man vil splitte en lille familie for 55.000 kroner, siger Hope Kirstine, der sammen med Klive og barnebarnet Lukas bor i Odenseforstaden Højby.

.....Klage fra berygtet løgnadvokat

Hope Kirstine lider af en stofskiftesygdom, der betyder, at hun er afhængig af medicin og akut kan få brug for hospitalsindlæggelse.

Parrets advokat Laue Traberg Smidt har klaget til Integrationsministeriet over Udlændingestyrelsens afgørelse i sagen......

Kort før redaktionens slutning sent onsdag aften oplyste parrets advokat Laue Traberg Smidt, at Integrationsministeriet har besluttet, at klagesagen over behandlingen af Klive Kalu har opsættende virkning. Det betyder, at Klive Kalu kan blive i Danmark, så længe klagesagen behandles.

Berlingske fredag den 14. januar 2005:
Der står ikke 20 anonyme muslimer bag advokat Laue Traberg Smidts anmeldelse af Danmarks Radio for overtrædelse af blasfemi- og racismeparagrafferne. Det præciserede Laue Traberg Smidt overfor Gladsaxes vicepolitimester Ole Weikop fredag, fortæller vicepolitimesteren. Læs også: Advokatråd undersøger Laue Traberg Smidt | Barmhjertighed på første klasse

 

Læs hele den syge historie i Fyens Stiftstidende, og glem ikke at se på billederne  1  og  2  af "ægteparret".


Kommentar: Er der nogen der tror på at Nigerianeren har giftet sig med en tilsyneladende tyve år ældre overvægtig sygdomsramt dame af kærlighed?

Information som kommet os i hænde i dag fortæller at Hope Kirstine Uchenwa (tidligere Hope Kirstine Hansen) var 51 år og Klive Kalu var 40 år det var den 16-01-2004 så læg to år til.
Kilde

Come on! Manden har set en nem mulighed for at få opholdt i Europa.

For nogle år siden arbejdede jeg på "et multikulturelt mødested".

Her samledes udlændinge og alskens folk der havde forbindelse med diverse U-lands organisationer, og i blandt dem var et umage par bestående af en dame som jeg vil nøjes med at beskrive som "ældre", (skønsmæssigt 55+) og en afrikaner på omkring 25 år.

Den noget visne dame havde importeret den kulsorte unge elsker efter hun havde lært ham at kende under et ophold i Afrika. At han havde kone og børn hjemme i Afrika (som vi senere fik at vide fra afrikanerens egen mund) så hun stort på.

De to havde intet tilfælles. Afrikaneren 'læste' på landbohøjskolen, (hvordan det kunne lade sig gøre med hans minimale dansk og engelskkundskaber må guderne vide) hvis han da ikke var på det multikulturelle mødested og tyllede bajere.

Det skete ofte at vi måtte ringe til den ældre dame og bede hende hente elskeren når han atter en gang havde drukket sig plørefuld og var til alvorlig gene for de andre tilstedeværende med bl.a. uopfordrede tilnærmelser til piger og tilfældige trusler mod folk han havde stirret på for længe. Det var tydeligt at manden vantrivedes og ikke følte sig hjemme i Danmark.

"Konen" kunne have været hans bedstemor hvis det ellers havde passet med farven, og manden kunne da heller ikke være med løbende at forsøge sig med yngre danske modeller, hvilket dog ikke lykkedes pga. af hans fuldskab og yderst begrænsede intellektuelle udvikling.

Ud over dette tilfælde var jeg vidne til mange andre "import historier". Hvis en cubansk pige der var kommet ind på turistvisum som danser manglede en legal måde for at blive i landet, blev der hurtigt skaffet en sexhungrende dansk ungersvend, og et "nyt kærlighedsforhold" var etableret, og vejen til ubegrænset opholdt i Danmark var sikret.

Eksemplet ovenover med den ældre danske kvinde og den unge sorte elsker var i øvrigt slet ikke nogen undtagelse i kredsen rundtomkring flygtningeindustrien, og ved visse arrangementer kunne man spotte flere lignende "par".

Det skulle ikke undre mig spor om nigerianeren Klive Kalu også havde et eller flere sæt koner og børn hjemme i Afrika.

Dette såkaldte "ægtepar" er i mine øjne rent til grin. Dvs. den danske halvdel af den. For nigerianeren er det jo en god økonomisk gevinst. De ser mere praktisk på den slags i Afrika.

God hjemrejse Klive Kalu, tag dig nu godt af din danske kone (nr??) hjemme i Afrika, og fortæl dine stammefæller at gaveboden i Danmark er lukket.

Du kan også kommentere artiklen på Fyens Stiftstidendes netdebat hvor den gamle marxist Peter Storm allerede har givet sin støtte til "kærligheden" mellem turtelduerene: Læs Balders kommetar til de frelste og Skriv indlæg i debatten.


Print Post
Posted af Balder 25 May 2006 under Indvandring | | Direkte link | English Translation | Deutsche Übersetzung |