Adam Yahiye Gadahn - Adam Pearlman
 
  Theo van Gogh - Myrdet i Amsterdam

Amsterdam: Mohammed Bouyeri, der afsoner en livsvarig fængselsstraf for mordet på Theo van Gogh, blev nævnt i en nylig offentliggjort video fra Al Qaeda som en rollemodel for Muhamedanere i hele verden der vil begå attentater.

I en 25 minutter lang video nævnes Mohammed Bouyeri to gange, i kombination med endnu to berygtede 'jihadmartyrer', hvorunder Nidal Malik Hasan, den amerikanske major der i efteråret 2009 anrettede et blodbad på den amerikanske militærbase Fort Hood. Ved attentatet blev 13 mennesker dræbt, og flere end 30 såret.

At Bouyeri i en international sammenhæng får tildelt den samme status som andre berygtede attentatmænd er bemærkelsesværdigt.

Videobudskabet er indtalt af Adam Yahiye Gadahn, [ den konverterede Jøde Adam Pearlman] et amerikansk medlem af Al Qaeda, som optræder som talsmand i terrorvideoer der udgives af As-Sahab, terrorgruppens afdeling for videoproduktion. Videoen hvori Bouyeri bliver rost som martyr, kan ses på adskillige radikale hjemmesider.

 

Mohammed Bouyeri, den muhamedanske morder af Theo van Gogh, nævnes i et nyligt offentliggjort video af Al Qaeda som en rollemodel for muhamedanere i hele verden på grund af attentatet.
Fake Al Qaeda Actors EXPOSED! Adam Gadahn & Yousef al-Khattab / Joseph Cohen
 

Opråb

 
  Nidal Malik Hasan
 
  Mohammed Bouyeri

I videoen opfordres Muhamedanere til at angribe mål der repræsenterer 'vestlig dekadence'. 'Selv mislykkede angreb skader den vestlige verden alvorligt', ifølge Adam Yahiye Gadahn, som brugte det mislykkede bombeattentat mod et amerikansk passagerfly undervejs fra Schiphol til Detroit som eksempel.

Muhamedanere der er indrulleret i vestlige landes hære opfordres i videoen til at følge Fort Hood attentatmandens eksempel.

'Broder Nidal er den ideale rollemodel for enhver angrende Muhamedaner der tjener i de vantros hære og frafaldne regimer.

Man behøver ikke rejse udenlands for træning. Stol på din egen logik og opfindsomhed.

Med en lille smule fantasi, planlægning og et begrænset budget kan næsten alting ændres til et effektivt dødeligt våben, der kan berøve fjenden i årevis af søvn.'

Belønning

Muslimer opfordres også til at angribe mål eller udføre sabotage i deres direkte omgivelser: 'Mål som man kender godt, let gennemførlige aktioner som vil have en stor virkning. Begå ikke den fejl at tro at militære installationer er de eneste vigtige mål. Tværtimod, der er uendelig mange andre strategiske steder, organisationer og installationer. Derved underminerer vi de i forvejen nødlidende økonomier i vesten.

Gadahn, på hvis hoved FBI har sat en belønning på en million dollars, voksede op på en gedefarm i Riverside County i Californien. Han omvendte sig til Muhamedanismen i en moske i nærheden af Orange County.

Kilde:

De Telegraaf 19 marts 2010 - Videoboodschap: Adam Yahiye Gadahn - Al-Qaeda roemt Bouyeri als een echte martelaar (Bart Olmer)

Relateret:

Balder Blog 25 februar 2010 - South Park trusler: Jødisk bosætter Joseph Cohen bag ‘Revolution Muslim’

Den 49-årige pakistaner amerikaner David Headley (rigtige navn Daood Gilani), bosat i USA, der også var medskyldig i Mumbai-massakren, er endelig begyndt at tale lidt om, hvad islam havde i godteposen til Jyllands-Postens medarbejdere.
Hodjas Blog 19 marts 2010 - Og de afhuggede hoveder skulle smides ud fra Jyllands-Postens vinduer

Balder Blog 19 februar 2010 - Fem muslimer anholdt på militærbasen Fort Jackson - ville forgifte soldater

Balder Blog 5 november 2010 - USA: Massakre i Fort Hood 12 dræbt gerningsmanden Major Nidal Malik Hasan var Muslim


Print Post