Deadline 22:30 16 marts 2010 - Højreekstremismen på vej frem i Sverige (Video længere ned)

Svensk højreekstremisme har ændret taktik og fremtræden. Det fortæller den svenske forfatter og samfundsdebatør Kurdo Baksi. Med et bedre økonomisk fundament er det blevet muligt for de højreekstremistiske organisationer at satse på den politiske vej, og de vil sandsynligvis opnå repræsentation i Rigsdagen ved valget i september. (DR omtale)

Svensk venstreekstremist som sandhedsvidne - Kurt Strand klappede hælene i og gjorde honnør

Atter et interview hvor studievært og gæst nærmest kappedes om at være enige.

 
  Kurt Strand om Sverigedemokrater og DF
   
 
  Kurdo Baksi (Kurder) - EXPO

Kurderen Kurdo Baksi var inviteret i studiet I anledning af en bog om Stieg Larsson, den svenske forfatter, der også var en fremstående venstreekstremist, som blandt andet var med til at grundlægge den svenske version af den hjemlige røde efterretningstjeneste REDOX; EXPO, der som REDOX har tætte bånd til voldelige venstrefløjsgrupperinger.

Den store fare er nu kommet til Sverige; fremmedfjendtligheden.

Uden den mindste blussel rodes 'Nazister' sammen med Sverigedemokraterne og Dansk Folkeparti herhjemme.

Når jeg kalder Baksi 'ekstremist', så gør jeg det på baggrund af hans ekstremt unuanceret, fordømmende og direkte løgnagtige udtalelser om indvandringsmodstanderne, der i øvrigt konsekvent omtales som; 'fremmedfjendlige' og 'racister'.

Kan være Kurt Strands kendskab til Sverigedemokraterne er begrænset, men han gjorde alt hvad han kunne for at forstærke det indtryk at sådanne opfattelser angående Dansk Folkeparti også er helt almindelige i Danmark.

De var ingen som helst modspil fra 'journalisten', der blot supplerede og bakkede op om kurderens virkelighedsfjerne sludder, der var af en karat, så han overgik selveste Tøger Seidenfaden med flere længder.

Baksi er bange for hvad der kan ske i Sverige på seks måneder. Det ser ud til at Sverigesdemokraterne kommer ind i rigsdagen.

Jeg kan godt forstå Baksi er bange. Og det burde Kurt Strand også være på lidt længere sigt, sammen med alle de andre svindlere, der bliver ved med at manipulere og forvrænge virkeligheden i en grad der bør have konsekevenser.

Kurt Strand interviewer Kurdo Baksi om Stieg Larsson EXPO, Sverigesdemokraterne, Nazister
 

Ud af vagten med Kurt Strand

 
  Robert Aschberg & bedstefar
 

Bladet Expo modtager hvert år store pengebeløb fra staten for at bekæmpe Sverigesdemokraterne.. SD-Kuriren Mordbrand | Afton Bladet

Robert Aschberg (pseudonym Otto Ruben Svensson) er én af flere indflydelsesrige mediemoguler der støtter op om Expo. Hans bedstefar Olof Aschberg var med til at finansiere den Russiske Revolution.

Olof Aschberg, født 1877 i Stockholm, som Olof Asch, død i 1960. Svensk, bankmand, grundlægger af Nya Banken i Stockholm i 1912, som senere skiftede navn til Svenska Ekonomibolaget. Stiftede i 1917 den Svensk-Russiske Bank, sammen med Georg Branting og hans søster Sonja Branting-Westerståhl. Bedstefar af journalisterne Robert Aschberg og Richard Aschberg.

Aschberg sympatiserede med den kommunistiske bevægelse og var med til at kanalisere penge til bolsjevikkerne i Rusland, hvorfor han blev kaldt Den Røde Bankier. [1] Aschberg også havde en overgang gode forretningsforbindelser med Sovjetunionen og grundlagde den russiske handelsbank i Moskva 1921. Mellem 1922-1924 var han leder af den sovjetiske bank Ruskombank.

I 1933 donerede Aschberg over 200 russiske ikoner til Nationalmuseet, som han havde modtaget fra den daværende kommunistiske regime efter regimets ødelæggelse af kristne kirker.

Før det, havde det svenske Nationalmuseum kun 4 ikoner i samlinger.

Aschberg flyttede senere til Frankrig, men da Tyskland invaderede landet under Anden Verdenskrig og Aschberg var både jødisk, international finans-kapitalist og International Socialist i 1940, flygtede han med sin familie til USA. Han vendte efter krigen tilbage til Sverige. Kilde

Flere Expo medlemmer er kriminelle bl.a. Johan Rinderheim der er dømt for mordtrusler mod et medlem af partiet Sverigesdemokraterne. Ekman selv misbrugte under aftjening af sin værnepligt forsvarets ressourcer til til at kortlægge politiske modstandere. kilde

   
   
   
 
  Daniel Wretströms maltrakterede lig efter flere timer tortur
   
  Antifa Östergotland - Én fixad nu tar vi resten - One wasted, now we take the rest
  Antifa Östergotland
Én fixad nu tar vi resten
   
  Göran Persson - Vi ska krossa dem

Kurt Strand burde afskediges for dette skønmaleri af Baksi og Expo, den danske pendant til REDOX og AFA der for tiden begge to er under undersøgelse af PET for grundlovsstridige aktiviteter, og sågar terrorisme.

Reimer Bo interviewet med Rigmor Zobel blev fundet for let af direktionen i DR. Men dette var altså langt, langt værre.

Undladelser

Der var en masse løs snak om 'racistisk kriminalitet' uden at der blev nævnt særlig meget konkret. Ikke nævnt med ét ord. Venstrefløjsvolden som blandt andet en anden EXPO medstifter; Tobias Hübinnette (koreansk adoptivbarn) , der opfordrede til folkemord på hvide, var dømt for vold, var medlem af Antifascistisk Aktion, og var blevet sigtet for mordbrand. Alt dette var ikke til hindring for at han kunne få en ledende rolle i EXPO.

Brandstiftelser er de svenske venstreekstremister også leveringsdygtige i:

Balder.org - AFA Pressemeddelelse: Vi satte ild til nazigården

Kurdo Baksi: ''I Sverige er der på det seneste blevet begået flere hadforbrydelser mod Jøder, Muslimer og homoseksuelle'.

Selvfølgelig fortæller ekstremisten ikke at forbrydelserne mod Jøder stort set alle bliver begået af muslimske indvandrere, lige som vold mod homoseksuelle formentlig også for størstedelen stammer fra de samme kredse.

Hadforbrydelserne mod Muslimer består sandsynligvis hovedsageligt af fornærmelige skriverier på internettet. Hadforbrydelser mod svenskere findes selvfølgelig ikke i DR / Expos univers, hvor de tusindvis af voldtægter som har gjort Sverige berygtet i hele verde, selvfølgelig ikke er 'hadforbrydelser', men i Baksis optik vel snarere en slags ubehjælpsom kærlighedserklæring. Eller måske en forventelig og velfortjent reaktion på svenskernes racisme? Venstrerabiate i Sverige er en klasse for sig, her Baksis Expo-kollega Tobias Hübinette:

At erkende eller indrømme at den hvide race er underlegen på alle områder er naturligt hvis man tænker på dens historie og nuværende handlinger. Lad den hvide race gå under i blod og lidelse. Leve det multikulturelle, raceblandede og klasseløse økologiske samfund. Leve anarkiet!"

Se indscannet artikel creol & Co

 

Direkte løgn var der også

Begrundelsen for den årlige Salem manifestation i Sverige, der samler nationale fra ind og udland, med forskellige synspunkter og politisk baggrund, en indvandrerbandes mord på 17 årige Daniel Wretström, blev ikke nævnt.

I den forbindelse er det også værd at nævne, at da mordet blev nævnt i dansk presse i sin tid, skrev Ekstra Bladets (Kristine Krefeld) at der var tale om en flok Nazister der havde slået en indvandrer ihjel..

Speak: 'De højreekstremistiske grupper manifesterer sig særligt ved den årlige Salem-march, en lille by nær Stockholm, hvor tilhængerne fra de skandinaviske lande mødes og demonstrerer mod staten' . [Man mangler kun at påstå at marchen er til ære for Rudolf Hess!!]

Dansk Folkeparti burde klage over programmet, der direkte kobler DF og dets vælgerkorps til Nazister, og hvor det åbent medgives at studieværten deler den holdning. For Nazisterne er sammenligningen faktisk lige så ærekrænkende, da de to partiers udgangspunkter ligger langt fra hinanden.

At dette kommer fra en tv-kanal der rutinemæssigt kalder alle de sindsyge stenings og shariaimamer de inviterer ind i tv-studierne for 'moderate', eller bruger dem som 'eksperter i islamisk ekstremisme'.

Fyr Kurt Strand. Nej ved nærmere eftertanke, luk hele løgnefabrikken.

Og nu går jeg ned på tanken og køber Toms guldbarre. De er på super tilbud hvis man køber tre, og så er man også med til at skaffe arbejde til nogle fattige afrikanere. Hvad mon der sker med dem når man opfinder høstmaskinen til kakaobønner?

I øvrigt er DR titlen til indslaget helt forkert; der burde stå følgende:

Deadline 22:30 16 marts 2010 - Venstreekstremisme på vej frem i DR

Sammenlign i øvrigt denne uforskammede kurdiske indvandrer med den ærlige og principfaste Sikh Rajinder Singh, der som første ikke-indfødt meldte sig ind hos de britiske nationalsindede. Det er den slags respekt som en mand som Singh udviser sig man i allerhøjeste grad kunne efterlyse hos indvandrere.

De fleste indvandrere ville være lige så kritiske hvis det var deres hjemland der skulle modtage alle mulige fremmede folk, men så snart de har en fod indenfor i Danmark, kender de ingen mådehold eller ydmyghed, men tager sig som om de allerede var herrer i huset.

Ps. Er Kurt Strand ved at gå helt i selvsving? I aften onsdag den 17 marts 'afslører' Kurt Strand racismen i Tyskland, sekunderet af Günter Walraff. Deadline 22:30.

Aproppos; Jyllands-Postens Hjørnespark 15 marts befatter sig med det samme misfoster; DR | via Uriasposten

Relateret:

Mere DDR kritik:

Politiken Michael Jeppesen 21 marts 2010 - Da Deadline gik over stregen

Resultatet af dansk 'indsats' i Afghanistan, Afghanske drenge søger asyl:
Mikael Jalving Frontalt 18 marts 2010 - Skal vi hjælpe børnesmuglererne?

Snaphanen 17 marts 2010 - Kurt Westergaard: Appeasement og selvcensur (Scroll ned)

Balder Blog 1 marts 2010 - Denmark: AFA-Antifa extremists arrested charged with violence and support of terrorism

Norske antiracister svindler med medlemstal
Netavisen Norge 1 marts 2010 - SOS rasisme mister millionstøtte

Balder Blog 9 december 2007 - Mindehøjtideligheden for Daniel Wretstöm i Salem 2007: Socialdemokraterne hyldede morderne

I forbindelse med Salem Marchen i Sverige nævnte TV2 lige at den blev afholdt til minde for 'en ung skinhead der var 'kommet i slagsmål' med 'nogle indvandrere'. Citat TV2:

Det er i Salem lidt udenfor Stokholm, her mødes nynazister og højreekstreme hvert år til en mindemarch for en ung skinhead der døde efter et slagsmål med indvandrere. [7 indvandrere mod en svensker; 'et slagsmål']

Balder.org 24 januar 2006 - TV2 nåede i forbifarten også at viderebefordre eller ligefrem opfinde en ny løgn'

Balder.org 14 november 2006 - Skandaløs TV2 udsendelse; Dags Dato 13 november 2006

Balder.org 13 november 2006 - Skandaleudsendelse fra DR; forherligelse af venstreekstremister - Cafe Oskar

Balder.org 27 december 2005 - AFA Pressemeddelelse: Vi satte ild til nazigården


Print Post