Den velrenommerede israelske historiker Martin van Creveld sagde at Israel en skønne dag kunne føle sig tvunget til at udslette det europæiske kontinent, ved at bruge alle våben, inklusiv dets atombomber, hvis landet følte at dets undergang var forestående. Van Creveld understregede at Israel også betragter Europa som et fjendtligt mål.

Denne nyhed stammer fra et interview sendt af den Syvende Hebraiske Radio, og blev i onsdags oversat til arabisk af centeret for medieinformation analyse og studier.

Europæiske hovedstæder mål for Israels luftvåben

'Vi har i hundredvis af atomsprænghoveder og missiler der kan nå forskellige mål i hjertet af det europæiske kontinent derunder Rom, den italienske hovedstad,' sagde Creveld, og tilføjede at de fleste europæiske hovedstæder ville blive mål for det israelske luftvåben.

Den israelske historiker gentog udtalelsen om Israels evne til at tilintetgøre hele verden, når som helst landet føler at dets eksistens er truet.

anti-kernevåben-sprednings-brigaden
 

Hvad angår Palæstinenserne, sagde historikeren at Israel for tiden forfølger en specifik strategi baseret på massedeportation af det palæstinensiske folk, og planlægger at deportere alle palæstinenserne uden undtagelse, men venter på det rette øjeblik for at tage dette skridt.

'For to år siden, troede kun 7 - 8 procent af Israelerne på denne måde at løse problemet med palæstinenserne, men for kun to måneder siden var denne procentdel steget til 33 %, og ifølge en opinionsundersøgelse foretaget af Gallup, er tallet nu oppe på 55%,' sagde han.

Historikeren bemærkede at Israel ville udnytte enhver hændelse der ville give landet den gyldne mulighed for at deportere Palæstinenserne, som det skete ved Deir Yassin massakren i 1948.

Da van Creveld blev spurgt om Israel ikke er bange for at blive rubriceret som en kriminel stat hvis landet deporterede Palæstinenserne, sagde han; 'Israel er en stat der er ligeglad med hvad andre siger om den, og man skal huske udtalelsen fra den tidligere forsvarsminister Moshe Dayan, da han sagde at 'Israel altid skal handle som en gal hun, fordi det skal være farligt i andres øjne, i stedet for at blive skadet'.

Kilde:

Political Theatrics 12 marts 2010 - Israeli Historian: Israel Could Find Itself Forced To Wipe Out Europe

I 1849 dør Gutle Schnaper, Mayer Amschel Rothchilds kone. Inden hun dør sagde hun nonchalant:

'Hvis mine sønner ikke ønskede krige, ville der ikke være nogen' [med forbehold for citatets autenticitet]

 

Relateret:

Hjemmeside - Martin van Creveld

Balder Blog 14 marts 2020 - Israelsk militærrådgiver Martin van Creveld: Iransk atombombe ingen fare for Israel


Print Post