Efraim Zuroff - Wiesenthal Center
 

Den såkaldte 'humanistiske organisation', er kendt for at have bygget sit 'Museum of Tolerance' ovenpå en ældgammel muslimsk begravelsesplads i Jerusalem, og støtter forholdsregler mod kristen mission i Israel.

Efraim Zuroff om afbrænding af Kristen litteratur i Israel: 'Det ville have været bedre hvis man havde fundet en anden måde hvorpå man kunne være kommet af med bøgerne - men hovedproblemet, missionærene bliver ved med at være der. '

Wiesenthal centeret er ogsgå kendt for at have startet et rygte om at Saddam Hussein havde 'tysk byggede gaskamre for Jøder'. Komplet med konstruerede billeder og Zyklon B., samt for at have udgivet forfalskede billeder fra Auschwitz.

Den internationale zionistiske pengemaskine Simon Wiesenthalcentret i Los Angeles opfordrer jøderne i Holland til at bryde båndene med den protestantiske kirke. Dette skriver organisationen i et brev til bestyrelsen af foreningen Protestante Kerk Nederland, som er i besiddelse af dagbladet Trouw og Nederlands Dagblad.

Wiesenthalcenteret opfordrer til boykot i anledning af et brev som den protestantiske kirke sendte til den israelske ambassade i Holland.

'Den israelske regering har en vigtig nøgle til fred i Mellemøsten, og skal bekymre sig om det palæstinensiske folks skæbne', skriver kirken blandt andet i brevet.

Den protestantiske kirke underminerer med disse udtalelser staten israels eksistensret, mener Wiesenthalcenteret.

De protestantiske kirker beder den israelske regering om at iværksætte et antal foranstaltninger for at skabe mere respekt for Palæstinensernes rettigheder. Således opfordrer kirken i brevet Israel til at overholde internationalt ret, og at standse udvidelserne af bosættelserne på Vestbredden.

Den israelske ambassadør i Holland, Harry Kney-Tal lod allerede tidligere vide at være 'overrasket' over brevet. 'Jeg spørger mig selv hvorfor bekymringerne af næsten halvdelen af det jødiske folk der bor i Israel ikke tydeligt og i det rette omfang har været taget med i betragtning, inden opfordringen til den israelske regering blev fremsat', siger ambassadøren.

Også en anden jødisk forening; 'Centraal Joods Overleg', reagerer med 'forundring' på de protestantiske kirkers brev, og spørger hvorfor den protestantiske kirke ikke sender et brev til Hamas eller de palæstinensiske autoriteter.

De protestantiske kirker fortæller lørdagmorgen at de finder reaktionerne 'sær', og at de ikke har i sinde at trække opfordringen tilbage.

'Ingen tale om', siger en talsmand. 'Vi har endnu ikke modtaget brevet fra Wiesenthalcenteret. Den skal vi selvfølgelig først læse, og så ser vi videre. Og vi trækker ikke noget tilbage.'

Kilde:

De Telegraaf 7 marts 2010 - Simon Wiesenthalcentrum wil boycot PKN

English translation of this article:

Balder Blog 8 marts 2010 - Holland: Simon Wiesenthal Center urges Jews to boycott Protestants over Israel critical letter

Relateret:

Outlook marts 8 2010 - Wiesenthal Center accuses Presbyterians of declaring war on Israel

Balder Blog 12 februar 2010 - Wiesenthal Centeret protesterer mod Richard Goldstone foredrag på universitet i New York

Krigslystne 'holocaustoverlevende'. Den løgnagtige 'Holocaustoverlevende' Elie Wiesel opfordrer til krig mod Iran sammen med den jødiske ekstremist Alan Dershowitz
Reporters Notebook 7 februar 2010 - Wiesel Nobel laureate ad urges Iran sanctions

Balder Blog 10 november 2009 - Denmark: No government support for closer EU ties to Israel after visit by Avigdor Lieberman

Balder Blog 8 november 2009 - Exploiting the Holocaust for political purposes - Avigdor Lieberman visits Denmark and Holland

Guy Walters: '.. sandhed var et elastisk koncept.... men når han er så specifik, lyver han for det meste'
Balder Blog 20 juli 2009 - England: Ny bog af Guy Walters afslører Simon Wiesenthal som patologisk løgnhals

Balder Blog 27 april 2009 - Simon Wiesenthal Exposed - Power, Perjury and Murder by Gerd Honsik

Balder Blog 25 november 2008 - Jødiske ekstremister Efraim Zuroff og Zvi Mazel starter hadkampagne mod Skandinavien

Balder Blog 22 januar 2008 - Irland: Wiesenthal Centerets metoder fordømmes af præsident Mary Mcaleese

Balder Blog August 1, 2007 - Government Money For 'Holocaust Denier' Erik Haaest - Protests from the Wiesenthal Center

Balder Blog - Flere links vedrørende Wiesenthal Centeret

DN 6 marts 2010 - Jerusalemförvirring i säkerhetsrådet


Print Post