Historiker Jacques Pauwels: Dresden og Hiroshima blev bombet for at imponere Russerne

I det som af mange nu betragtes som en af de værste allierede krigsforbrydelser, bombarderede britiske og amerikanske bombemaskiner den strategisk set helt ubetydelige by Dresden, der på dette tidspunkt var oversvømmet med flygtninge. 80 % af de dræbte var kvinder og børn.

65th anniversary of Dresden bombing
 
Nytligt opdaget dekoderet bevismateriale viser at Dresdens borgmester seks uger senere rapporterede at 100.000 navne var registreret som 'savnet'.
 
Rødfascister forsøger hvert år at forstyrre mindehøjtidelighederne i Dresden
 
'Fredsommelig protest mod højre', i Dresden
 

Opdatering: Uriasposten har en meget god artikel om rødfascisternes hærgen under begivenheden i Dresden. Højtstående politifolk kritiserer nu politikere for at have opfordret venstreekstremisterne til vold.

Venstreorienterede voldsforbrydere brændte barrikadere af, smadrede vinduerne til en filial af Deutsche Bank, hærgede politikøretøjer og angreb på en menneskeforagtende måde de tilstedeværende politibetjente og kvæstede disse – under det blotte øje fra Europaparlamentarikere, medlemmer af Forbundsdagen og medlemmer af Landdagen.

Uriasposten 18 marts 2010 - Sachsen Politi: Politikere lader sig instrumentalisere af venstreorienterede voldsforbrydere

Meget mere om Dresden: Ritzau taler om 25.000 døde. Andre nævner det 10 dobbelte antal.
Mosaisk Upps - Dresden

Balder Blog 13 februar 2010 - Holland: Efterretningstjeneste advarer mod AFA venstreekstremister

'I løbet af få timer havde et flammende inferno forvandlet 25.000 bygninger og 90.000 lejligheder til en dynge murbrokker. ' Alligevel vil Rizau have os til at tro at kun 25.000 døde. Det rene holocaustbenægtelse.
Politiken 13 februar 2010 - Tusindvis ville forpurre nynazisters march i Dresden


Print Post