Nu med video: Ekko redaktør Claus Christensen og DR2-chef Mette Hoffmann Meyer om DR-censur i DR Radioprogrammet Kulturnyt Vært Claus Vittus (februar 2011)

Anmeldelse af Gilad Atzmon (fuld video længere nede)

 
  Yoav Shamir - Israelsk filminstruktør

Filmen er en overraskende udstilling af de sygelige tilstande omkring nutidig sekulær jødisk identitet. Den udforsker og latterliggør den nuværende ide om antisemitisme og udstiller de pressionsgrupper der er involveret i at sprede frygt.

Den afslører også de jødiske propagandister, der af en eller anden grund insisterer på at forme deres identitet omkring ideen om at være forfulgt, bagtalt eller hadet af racemæssige grunde.

Som Israeler lykkedes det Yoav Shamir, manden bag filmen, at infiltrere Abe Foxmans Anti-Defamation League (ADL). Det lykkes ham endda at blive del af Foxmans 'internationale mission'. Shamir fulgte også en israelsk skoleklasses udflugt til Auschwitz.

Her præsenterer han en del nærgående billeder af israelske unge der bliver manipuleret frem til kollektiv angst og total-neurose lige inden de aftjener deres værnepligt i den israelske hær.

Det generelle billede som vi efterlades med er ikke mindre end grotesk. Filmen uddyber den aggressive vulgære nøje planlagte forstærkning af angst blandt israelere og zionistiske Jøder.

'Vi bliver opdraget til at tro på at vi bliver hadet', sagde en israelsk skolepige på vej til en koncentrationslejr.

'ADL giver os et udgangspunkt for at kunne være jødisk', siger en ældre jødisk amerikansk kvinde.

Shamir giver os lejlighed til at følge med i hvordan unge israelere opfører sig i Polen. Man kan se deres foragt for de lokale, og mangel på respekt for Polakker og institutioner. Man ser Israelerne projicere deres had på andre. Af én eller anden grund er de overbeviste om at alle andre derude er lige så nådesløse som de selv er.

De israelske unge er fulde af angst, men de morer sig alligevel. Man ser dem holde fest og danse i bussen hele vejen til Auschwitz. Man ser dem tygge chips mens en radmager 'fange' drikker sin vandede suppe..

Shoahsælgeren Foxman

I filmen får vi også lejlighed til at se nogle usædvanlige billeder af ADL direktør Abe Foxman der blander sig med verdens ledere. Stolt insisterer ADL-chefen på at sælge sit foretrukne produkt, Shamir præsenterer ADLs handel med nogle meget klare ord: 'Vi, (ADL) vil være Jeres allierede i Kongressen. Alt hvad vi beder om til gengæld er at I hjælper os med at bekæmpe antisemitisme.'

Vi ser Foxman og hans 'internationale mission' tale med den ukrainske præsident og hører ham forsikre præsidenten om at han, Foxman vil kunne hjælpe ham i USA 'så længe han ikke forbinder holocaust og holodomor' (det ukrainske holocaust).

Man kunne spørge sig selv hvordan det kan være at Foxman, der lever af jødiske katastrofer, er så uvillig til at tillade at Ukrainerne reflekterer over deres fortid.

Det er nemlig et godt spørgsmål; jeg tror på at det er jødisk-udvalgt-hed [Jewishchoseness] der er på spil her.

Foxman kan ikke lide at hans eksistensberettigelse; holocaust, skal konkurrere, blive overgået, eller blot blive udfordret af et andet folkedrab.

Men det bliver værre, som Harvard professor Yuri Slezkine bekræfter i sit mesterværk 'The Jewish Century'; Jøder var faktiske Stalins villige bødler [Stalin’s willing executioners].

Bolsjevistiske Jøder var i stort omfang involveret i de genocidale forbrydelser mod den ukrainske befolkning og andre.

Hvis man har lyst til at læse om Jøder' i den israelsk zionistisk avis Ynet er Sever Plocker et godt sted at begynde.

Vi må ikke glemme at nogle af de største mordere i den nyere historie var jødiske', siger zionisten Plocker.

Læs det hele her :

Gilad Atzmon 15 januar 2010 - Defamation, Must be Seen!!! A Film Review by Gilad Atzmon

Se hele filmen her: DEFAMATION| Besøg siden | Download mp4
Siden 24. august virker ovenstående igen - meld venligst problemer

Skulle der være problemer så et YouTube alternativ her:

http://www.youtube.com/watch?v=DOu2_7Vys6U

Med franske undertekster - Avec sous-titres français - French subtitles

Giv venligst besked hvis der er video-links der ikke længere virker!
 
Ekko redaktør Claus Christensen og DR2-chef Mette Hoffmann Meyer om DR-censur
DR Kulturnyt - Vært Claus Vittus - sendt 9 februar 2011
 

Relateret:

Balder Blog 11 februar 2011 - Danish magazine distributes TV censored anti-Semitism film Defamation - A matter of Free Speech (Claus Christensen versus Arne Notkin, Mette Hoffmann Meyer)

Balder Blog 10 februar 2011 - Danish TV to air ‘controversial’ anti-Semitism film Defamation - Balanced with more Kosher material (Zionists Arne Notkin & Mette Hoffmann Meyer want special treatment for Israel critical films; 'warning signs', and material to 'balance' )

Balder Blog 9 januar 2011 - Zionist media boss Arne Notkin: Before only Nazi websites were interested in my Jewish background

Many more details and other cases of censorship activity in Denmark on behalf of Jewish or Zionist interests
Balder Blog 8 januar 2011 - Denmark: Zionist Media Boss; Arne Notkin, refuses to show Yoav Shamir's film Defamation

Balder Blog 26 juni 2009 - USA: Film om mordet på Rachel Corrie skaber splid på jødisk filmfestival i San Francisco

Balder Blog 25 juni 2009 - Tyske Jøder oprørt over Britney Spears i ny holocaust film

Balder Blog 9 marts 2009 - Defiance - Hollywoodfilm om morderisk jødisk modstandsbevægelse udløser vrede i Polen

Mosaisk Upps - Jødisk raseri over Mel Gibsons The Passion of the Christ


Print Post