Anne Frank - skolepult
  Anne Frank - skolepult
  Kommunismens ofre - Massegrav med tusindvis af lig fundet i Slovenien
 
  Oversået med lig (udsnit) Større
 
  Skelet i minegang
 
  Armenien 1,5 millioner ofre
 
  Udgraving i Katyn Polen
 
  De var jo bare 'terrorister', 'illegal combattants', untermenschen.

USA den 28. januar 2010 - I dag er det FNs internationale holocaustmindedag, men hvorfor minder vi kun denne ene hændelse, når der har været så mange andre? Tænk på Armenien, Rwanda, Congo, Cambodja, Sudan, Irak, etc. Hvorfor så meget højt profileret fokus på dette ene holocaust, når de mange andre holocausts aldrig nævnes?

Selv har jeg altid haft stor respekt for det jødiske folks lidelser under krigen, og jeg har mange gange tænkt over det på nogle af de lokaliteter hvor de blev henrettet offentligt. Jeg brugte også tid på at besøge Anne Frank-huset under en af mine mange besøg i Holland.

Men det ser ud som om når som helst der er en hændelse eller en konflikt der angår Israel, bliver vi næsten med magt mindet om de ulykkelige hændelser der fandt sted for alle disse mange år siden.

Det bliver brugt som en slags afledningstaktik, som om de siger 'hallo, hør her, vi beskytter blot vores eksistens efter hvad der skete med vores folk under holocaust. Det er som om dette er en undskyldning for Israelerne for at gøre som de har lyst til i dag, fordi de var ofre for en sådan frygtelig forbrydelse under anden verdenskrig. Denne tankegang er meget forkert, og det er på tide at tilføre verden lidt logik igen.

Det er helt naturligt for enhver nation at minde sine døde, eller at have en mindedag for sådanne hændelser. Men at få dette specifikke holocaust tvunget ned halsen på os, kontinuerligt, dag efter dag, er ikke kun et misbrug af selve minde-princippet, men også en manipulation af aktuelle politiske, økonomiske og militære handlinger i hele verden.

Lad os se lidt bedre på nogle fakta: Som vi alle sammen ved døde omkring 6 millioner Jøder under holocaust -- ikke kun ved direkte henrettelse, men også af underernæring, underkøling, sygdomme, etc. Prøv at sammenligne dette tal med dem fra den Demokratiske Republik Congo, hvor omkring 5,4 millioner er døde siden 2006. Og konflikten er stadigvæk i gang. I andre lande i regionen er antallet af døde som følge af konflikter (direkte eller indirekte) også højt: Rwanda, ca. 1 million; Sudan, 2-3 millioner; Somalia, mindst 1 million; Cambodja, næsten 2 millioner; Vietnam, 2 millioner; og, for ikke så længe siden, Irak, med mere end en million. Vi ser den samme udvikling i Afghanistan.

Lad os også se lidt på de to verdenskrige. I Rusland blev der skønsmæssigt dræbt 1 million mennesker under første verdenskrig, og 10 millioner mere under anden verdenskrig. Alt i alt blev der dræbt 60 million. Det står klart at vi kunne bruge hver dag, hver uge, og hver måned på at skabe et holocaust-tema og en mindedag for disse lande, men det gør vi ikke. Men af én eller anden mærkelig grund får vi hele tiden fortalt en masse om 'Holocaust', som om den der skete for jøderne er den eneste der tæller.

Man må spørge israelerne om holocaust retfærdiggør det folkedrab de forøver på det palæstinensiske folk?

Når vi taler om folkedrab, vil jeg også gerne anføre at USA, England, NATO og israelske styrker bruger de såkaldte WMDs -- våben der indeholder uran-komponenter. De blev først brugt af Israel under Yom Kippurkrigen i oktober 1973, og de er blevet brugt regelmæssigt siden den gang. De er også blevet brugt i et stort omfang på Balkan, i Kuwait, Irak, Afghanistan, Pakistan, Libanon og Gaza, og jeg tror at de nu bliver brugt i Somalia og Yemen.

Ved at bruge disse våben, er vi ved at udføre endnu et indirekte folkedrab på millioner af mennesker -- ikke kun i konfliktområderne, men også i tilstødende lande. Det er et folkedrab der vil blive afsløret langsomt, gennem forureningen fra radioaktivt materiale der bliver spredt med vinden. Vores egne tropper har også været udsat for det. De forskellige ledere og regeringer der tillader at de bliver brugt, skal også klassificeres som krigsforbrydere.

Hvad jeg også finder fascinerende er opdagelsen af en plakat udenfor en bygning af en islamisk NGO [Non Governmental Organization], der reklamerer for denne speciale dag, sammen med en udstilling der minder ofre for holocaust. Jeg ved at der blev brugt pression mod denne NGOer for at han skulle deltage i mindedagen. Det er helt forkert.

På denne internationale FN-holocaust-mindedag, kunne jeg håbe at mennesker i hele verden også skænker de millioner af andre der er døde under lignende omstændigheder, og som ikke får den samme verdensomspændende opmærksomhed en tanke.

De lider også under en frygtelig undertrykkelse, og i nogle tilfælde lige så brutalt. Jeg vil opfordre alle israelere og alle jødiske borgere at besøge Congo, Rwanda eller Cambodja, etc. og til at prøve at forstå, at det der skete i Europa, er blevet gentaget i hele verden.

Det foregår faktisk den dag i dag, for Palæstinenserne.

Er der overhovedet nogen forskel?

af Peter Eyre - Middle East Consultant

 

 

Oversat fra:

Palestinian Telegraph 28 januar 2010 - How many other Holocausts have occurred and why are they not remembered?

Den israelske journalist Gideon Levy har også en beslægtet artikel om sammenblandingen af politik og israelsk propaganda:

Israelske pinger angreb ved daggry på en bred front. Den tyske præsident, den israelske statsminister med en gigantisk entourage i Polen, udenrigsministeren i Ungarn, hans vice-udenrigsminister i Slovakiet, kulturministeren i Frankrig, informationsministeren ved de Forenede Nationer, og selv Likudpartiets drusiske medlem Ayoob Kara, i Italien, De var der alle sammen for levere store taler om holocaust. Mere...
Haaretz 28 januar 2010 - Holocaust remembrance is a boon for Israeli propaganda

Artikler og oversættelser publiceret på Balder Org er som altid helt for forfatternes egen regning. Publikation her betyder ikke at vi nødvendigvis er enige i de fremførte synspunkter.

 

 

Kommentar: Peter Eyre spørger hvordan det kan være vi udelukkende dyrker jødernes holocaust. Det er der mange grunde til.

En af dem, er at jødiske organisationer der i øvrigt er dominerende på det 'humanitære' område, har allieret sig med multikult / humanisme og globaliserings-bevægelsen.

Derfor er det ikke længere kun jøderne selv der skubber på for mere holocausthjernevask. Multikulti-institutter, venstreorienterede og globaliserings-interesser, derunder store firmaer, har også en interesse i holocaustreligionen.

Det var / er på samme måde med klimahysteriet, der også blev pushet af et bredt spektrum af interesser; fra voldelige og ikke voldelige venstreorienterede vanedemonstranter, til erhvervsfolk, politikere, medierne alle som et var med på vognen, alle der var noget ved musikken, uanset det stinkende mistænkelige indholdt.

 


Relateret:

Var drabene på 1½ millioner armeniere folkemord eller ej?
JP Blogs Peter Nedergaard 6 marts 2010 - Politisk Krabask

De nye totalitære. Om mål, moral og metoder hos den danske holocaust-lobby og professionelle holocaustbenægter bekæmpere - DIIS: Afdeling for Holocaust- og Folkedrabsstudier
Balder.org 15 april 2008 - Sine Molbæk-Steensig - Internet macht frei? Holocaustbenægtelse på Internettet

Balder Blog 27 januar 2010 - EU: Morten Kjærum vil udnytte ‘holocaust undervisning’ til at fremme menneskerettigheder version EU

Balder Blog 26 januar 2010 - To dage før Auschwitzdag - Biskop Tadeusz Pieronek: Holocaust var en jødisk opfindelse

Balder Blog 24 januar 2010 - Tysk regeringsudvalg: Holocaust-overlevende mangler objektivitet

Balder Blog 12 januar 2010 - Historiker Anna Tijsseling: Nazi-forfølgelse af bøsser i Holland under besættelsen en myte

Balder Blog 9 november 2009 - Exploiting the Holocaust for political purposes - Avigdor Lieberman visits Denmark and Holland

Balder Blog 10 maj 2007 - Josef Kraus fra det tyske lærerforbund giver Zentralrat der Juden præsident Charlotte Knoblauch fingeren (Lærere protesterer mod endnu mere holocaust hjernevask)

Balder.org 6 februar 2007 - Der Spiegel: Nu stop for holocaust bedrageri med pædagogisk sigte

Balder Blog 24 januar 2007 - Østrigsk avis indrømmer nu at regeringspublikation lyver om koncentrationslejren Mauthausen [Ikke kun 20 overlevende ud af 577 indsatte, men kun 9 dødsfald under de 577 indsatte. Altså en dødsrate ikke på 95 % men på 1,6 %]

Balder Blog 17 februar 2008 - Frankrig: Sarkozy traumatiserer franske skolebørn med holocaustpropaganda

Balder.org 1 oktober 2007 - Gymnasieelever der søger på Cyklon B (Zyklon B) bliver forført til holocaustbenægtelse

Balder Blog 4 juni 2007 - Gilad Atzmon: Holocaustreligionen lige så så gammel som Jøderne selv

Balder Blog 7 maj 2008 - Dansk holocaustforsker afviser påstanden om 6 millioner dræbte Jøder under Holocaust

Ekstremt bestialske massakrer mod befolkningen i Baltikum
Men de ansvarlige bak massakrerne i 1941 er aldrig blevet straffet. De som stod bag var NKVD-tropper med hjælp fra den Røde Hær. De fleste ansvarlige rømte til Rusland og Israel da Sovjetunionen kollapsede i august 1991. En af dem er Nachman Dushanski. Han skal være i live i Israel. Han har nægtet at have deltaget i Rainiai-massakren, selv om vidner skal have set ham i området både før og efter drabene. Staten Israel, som selv har bortført nazi-forbrydere i andre lande uden samtykke, nægter at udlevere manden.

Dagbladet Norge 11 marts 2009 - Her er det ukjente Holocaust


Print Post