Homo-lobbyister skabte myten i halvfjerdserne - Tyskerne lod hollandske bøsser være i fred - Opdatering 15 februar 2012: Også franske bøsser slap for forfølgelse - links nederst

  Westerkerk - Homo-Mindesmærke
 

På bøssesiden 'The Pink Triangle' kan man læse følgende tekst under dette billede:

'Monumentet minder de ca. 10.000 hollandske homoseksuelle der blev sendt til nazistiske koncentrationslejre.'

Nu viser de hele sig at være opspind, samt at de hollandske bøsser der faktisk blev dømt, var ganske almindelige pædofile forbrydere.

Der er i tusindvis af andre løgne der endnu venter på at blive 'afsløret', blandt andet myten om de seks millioner gassede Jøder.

   
 

Forfølgelse af homoseksuelle i Tyskland (hører med til artiklen til venstre)

Mellem 1933 og 1945 blev et anslået tal af 100.000 mænd arresteret som homoseksuelle, hvoraf 50.000 fik en officiel dom. De fleste af dem afsonede i almindelige fængsler, og et skønnet antal på mellem 5.000 og 15.000 blev holdt fængslet i koncentrationslejre. Det er uvist hvor mange der døde som følge af opholdet.

  Flere afslørede myter
 
  Skrumpehoveder og lampeskærme
 
  Lampeskærme og Jøde-sæbe - RIF
 
  Gravsten på Cuba - RIF
Til minde om begravet 'sæbe af jødefedt'
   
  Alo alo?
 
  Også i det nu verdensberømte belgiske 'Café René' blomstrede den homoseksuelle kærlighed under krigen.

Kun pædofile blev forfulgt

Alle homoseksuelle handlinger blev betragtet som kriminelle i Holland under den tyske besættelse. Men kun mænd der havde samleje med unge drenge blev forfulgt, siger historiker Anna Tijsseling.

Hollænderne minder traditionelt deres ofre fra anden verdenskrig den 4. maj.

Når dronningen deltager i de officielle ceremonier på Amsterdams Dam-plads, marcherer en procession til 'Homo-mindesmærket' ved Westerkerk [kirke].

Monument for fupofre

De homoseksuelles monument blev rejst i 1987 for at minde ofrene for naziregimet der 'blev forfulgt på grund af deres homoseksuelle følelser'.

I virkeligheden blev meget få af disse mennesker forfulgt i Holland siger historiker Anna Tijsseling, der i onsdags fik sin doktorgrad ved Utrechts universitet for sin disputats 'Skyldig sex, upassende homoseksuel opførsel omkring den tyske besættelse'. ['Schuldige seks']

Ifølge Tijsselings forskning var den strafretslige forfølgelse af homoseksuelle mere intensiv både lige før, og lige efter krigen.

Hendes konklusioner modsiger det alment accepterede syn på hollandske homoseksuelle som ofre for Nazisterne.

Tijsseling kalder dette billede 'et hårdnakket rygte, sat i verden af homobevægelsen i halvfjerdserne'.

Overbebyrdet retsvæsen

Den hollandske historiker der arbejder for det internationale institut for Social Historie og det Nederlandske Institut for Krigsdokumentation studerede dette emne i fire år. Hendes forskning omfattede blandt andet alle sagerne der kom for distrikstdomstolen i Haag.

'Haag var Hollands homoseksuelle hovedstad, som Amsterdam er det nu. Mange af de sager tyskerne faktisk førte mod homoseksuelle fandt sted i Haag,' forklarer hun. Ifølge Tijsseling er undersøgelsen repræsentativ for hele landet fordi 33% af sagerne foregik i Haag.

Efter Tyskerne besatte Holland i 1940, kriminaliserede de homoseksualitet. Før og efter krigen, blev kun dem der havde dyrket sex med mindreårige forfulgt. 'Homoseksualitet blev set som en afvigelse, hvor ældre mænd smittede unge drenge, ' sagde Tijsseling

Teoretisk set gjorde den tyske lovgivning det muligt at forfølge alle homoseksuelle. Men det skete ikke. Tijsselings forskning viser at alle de homoseksuelle der kom for retten blev forfulgt fordi de havde dyrket sex med mindreårige drenge.

En af grundene hvorfor kun få homoseksuelle blev forfulgt var et overbebyrdet retssystem. 'Systemet var begravet til op over begge ører i finans og politisk kriminalitet. Politiet i Haag havde stadigvæk en sædelighedsafdeling, men der blev ikke ført ret mange sager. Dem der blev dømt blev ikke fængslet, fordi der var mangel på celler.'

Adskillige anekdoter som Tijsseling stødte på i retsdokumenterne illustrerede den forholdsvis sikre positions hollandske homoseksuelle havde under besættelsen.

Åbenlys bøssebar i Haag midt under krigen

Ét værtshus i Haag blev en åbenlys bøssebar i 1943 i Kettingstraat med 'Ouwe Miep' som kromutter.

Og der var en bøsse der organiserede ugentlige fester på sit loft. Disse blev så populære, at selv tyske soldater begyndte at frekventere dem. Værten blev til sidst retsforfulgt for at have solgt alkoholiske drikke uden spiritusbevilling.

Men selv hvis meget få homoseksuelle blev forfulgt, kunne det så ikke være fordi de simpelthen blev sendt til dødslejre uden nogen form for proces? Tijsseling tror det ikke. ' Jeg søgte overalt efter beviser for noget sådant, men kunne ikke finde noget som helst.'

'Homoseksuelle i Tyskland var klart ofre for naziregimet. De var en af de første grupper der blev sendt til udryddelseslejrene, ' sagde Tijsseling. Men dette gjald ikke for Holland.'

Dog var det ikke nazisterne der indførte forbuddet mod homoseksuelle handlinger. Det stammer fra en lov vedtaget i 1871.

Lesbidske slap helt

I Tyksland men også i Holland blev lesbidske kun yderst sjældent forfulgt. 'Selv når politiet fik et tip om at der foregik lesbiske seancer i de såkaldte 'rendez-vous huse' hvor man kunne leje et værelse, blandede politiet sig ikke'.

Først efter den seksuelle revolution i tresserne blev også kvinder retsforfulgt hvis der var mindreårige indblandet.

Bøsser søgte offerstatus

I halvtredserne skrev den opkommende homoseksuelle presse mest om solidaritet med de tyske ofre. I halvfjerdserne oprettede man en lobbygruppe der ville have homoseksuelle officielt anerkendt som ofre for nazisterne. Med denne status kunne homoseksuelle kræve erstatninger.

'Og selv om der heller ikke den gang var kommet nogen beviser frem om forfølgelse af homoseksuelle, har ideen nu brændt sig fast i hovederne på folk.'

Anna Tijsseling er klar over at hendes konklusioner ikke ligefrem vil blive modtaget med kyshånd af homobevægelsen;

'Dem der bliver ved med at kredse omkring de homoseksuelles status som ofre, bliver nødt til at acceptere sandheden: Anden verdenskrig var en relativ rolig periode for de hollandske homoseksuelle.'

NRC 23 januar 2010 - Nazis left Dutch gays untouched, says historian (Bart Funnekotter)

NRC 23 December 2009 - Onderzoek: Nederlandse homoseksuelen nauwelijks vervolgd in WOII

Zaplog 12 januar 2010 - Nederlandse homo’s tijdens bezetting nauwelijks vervolgd


Kommentar:

Ja men hvad nu med mindesmærket og de årlige parader og mindehøjtideligheden, og erstatningerne? Måske en ide for bøsserne; sælg det til Jøderne, de kan altid bruge et mindesmærke til, og de har penge nok til at hele bøssefondens bestyrelse kan få en flyrejse til Thailand med de hele betalt. Og husk nu at påpege den centrale placering. Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed....


Relateret:

The Local 15 februar 2012 - French MP: gays were never deported by Nazis

Balder.org 8 september 2012 - The Myth of Nazi Extermination of Homosexuals (Jack Wikoff)

Homoseksuelle blev heller ikke forfulgt i Frankrig. Stor opstandelse da et medlem af Sarkozys parti UMP; Christian Vanneste sagde det...
Novelles de France 16 februar 2012 - Éric Zemmour soutient Christian Vanneste et allume Jean-François Copé

Expatica 15 februar 2012 - Sarkozy party MP slammed for denying Nazi gay deportations

Meget interessant artikel med mange videnskabelige citater:
Junikredsen 19 april 2011 - Homofili og pseudo-homofili

Oliver Stone i gang med TV-serie - Hitler har været en taknemmelig syndebuk. Den Oscarbelønnede instruktør har tænkt sig at trampe rundt på nogle af USA’s ømme tæer. Serien vil blive bragt i løbet af 2010 på kabelkanalen Showtime.
Politiken 12 januar 2010 - Instruktør: Hitler var en syndebuk (Kim Faber)

People in America don't know the connection between WWI and WWII ... I've been able to walk in Stalin's shoes and Hitler's shoes to understand their point of view. We're going to educate our minds and liberalize them and broaden them. We want to move beyond opinions ... Go into the funding of the Nazi party. How many American corporations were involved, from GM through IBM.
The Feed 9 januar 2010 - Oliver Stone's 'Secret History' to put Hitler 'in context'

Balder Blog 12 september 2009 - Tysk historiker på multikulti udstilling: Allierede sorte soldater var voldtægtsmænd

Balder Blog 31 maj 2009 - Mark Rutte, formand for det hollandske liberale VVD vil afskaffe holocaust-benægter-love

Balder Blog 20 februar 2009 - Auschwitz Byggeplaner - Nyfundne ‘beviser’ for gaskammer-drabene vakler

Balder Blog 31 januar 2009 - Massakren i Guernica - Endnu et propaganda-nummer?

Balder Blog 7 maj 2008 - Dansk holocaustforsker afviser påstanden om 6 millioner dræbte Jøder under Holocaust

Balder.org 6 februar 2007 - Der Spiegel: Nu stop for holocaust bedrageri med pædagogisk sigte

Mauthausen: Dødsraten var ikke 95% men 1,6%!
Balder Blog 24 januar 2007 - Østrigsk avis indrømmer nu at regeringspublikation lyver om koncentrationslejren Mauthausen

 


Print Post