'Dette er England: Maskeret som terrorister, medlemmer af Storbritanniens nyeste og største protestbevægelse intimiderer en hijabklædt muslimsk kvinde på vej til en voldelig demonstration.'

 
 
  Venlige EDL kvindesagsforkæmpere
 
 
  Det engelske flag
 
  Sejr over de vantro
 
  St. George - Engelsk kirke
 
  EDL - Musikvideo - No Surrender
 
  Raceblandet regiment bakker op om EDL
De fremmede som har været med til at redde britiske liv, vil senere hen få titlen 'Mensch', og vel sagtens også priser og udmærkelser.

Skriver avisen Daily Mail under et billede (t.h) der på ingen måde understøtter påstanden. En hijabklædt Muslim sidder stille og roligt på sit sæde. Det kan da godt være hun føler sig intimideret.

Men det gør tusindvis af indfødt Englændere hver eneste dag, når de befinder sig i en tilsvarende situation med omvendte fortegn. Lige som Flyttemand Bent – alias Bent Jakobsen i Tingbjerg for bare at nævne et dansk eksempel.

Og hvordan kan Daily Mail vide at de 'er på vej til en voldelig demonstration? Længere hen i artiklen undergraver avisen sin egen påstand om burkakvinden der blev 'generet'.

Daily Mail fortsat:

Deres formål? At uddrive muslimsk ekstremisme. Deres våben? Voldsmændene fra Storbritanniens mest voldelige fodboldbøller.

Nogle af de mest voldelige fodboldbøller i England er på vej til Manchester for at bakke op om en march organiseret af den voksende English Defence League (EDL) mens en kvinde i en sort hijab ser ud til at være intimideret.

På perron 1 på Bolton station chanter omkring 100 mænd unisont. Slagsangen bliver højere: 'Ingen Muslimske bombemænd i vores gader, muslimske bombere ud af vores gader.

Gruppen marcherer fremad mens de svinger Skt. George flaget (det engelske flag) og holder skilte i vejret. Mændene omkring os klapper. Et tog på vej til Glasgow kører ind på den modsatte perron, og mændene vender sig som om de var en, og udbryder i sang: 'England, Englaand, Englaand'.

Nogle af mændene gemmer sig bag skimasker, andre bærer sorte strikhuer. Nogle snakker i mobiltelefoner, med deres hænder foran ørene for at udelukke larmen.

'Der er allerede godt i gang i Manchester. Dette kunne blive spændende, ' råber en af dem. Dette er nogle af Englands mest voldelige fodboldbøller, og i dag har de samlet sig til et ikke tidligere set magtdemonstration.

Skulder ved skulder står berygtede bander, eller 'firmaer' som de kaldes, så som Cardiff City's Soul Crew, Bolton Wanderers' Cuckoo Boys and Luton Town's Men In Gear.

Forsamlingen er enestående; hvis der var en fodboldkamp i dag ville mændene bekæmpe hinanden. Men det er politik der har ført dem sammen. De er på vej til Manchester, for at bakke op om en march organiseret af English Defence League (EDL).

Politiet er også talstærkt til stede. 'Tag den maske af,' brøler en politimand til en ung mand. Han følger ordren med det samme, men protesterer: 'Hvorfor må de bære burkas i det offentlige rum, men vi må ikke tildække vores ansigter?

'Bare gør som du får fortalt, ' vrisser politimanden tilbage.

'Det er altid det samme nu om stunder. Én regl for os, en anden for dem. Jeg brækker mig over dette land,' siger en mand med en West Country accent der står ved siden af mig. [..]

'Rule Britannia, Britannia rule the waves... Britons never, never, never...'. Da toget standser, stormer massen fremad. [..]

Ingen synger med, og nogle af hans kammerater siger han skal 'holde kæft', og peger på en kvinde i en sort burka der sidder ved et bord.

En mand der bærer en skihue står tæt ved hende og holder et skilt oppe. Det viser en muslimsk kvinde der græder med rødt blod strømmende over hendes ansigt. 'Sharia undertrykker kvinder!' står der på skiltet.

Opkomsten af English Defence League er gået stærkt. Siden den blev oprettet i begyndelsen af sidste sommer har gruppen organiseret mindst 20 protester i britiske byer, der i blandt London, Birmingham, Manchester, Leeds, Luton, Nottingham, Glasgow og Swansea.

Dets ledere er professionelle og veltalende og hævder at EDL er en fredelig, ikke racistisk organisation.

Så vidt Daily Mail.

Resten af historien går med de sædvanlige påstande om forbindelser med Combat18, Blood and Honour, The National Front, etc. Avisen prøver på at opremse eksempler på muslimer der er blevet angrebet, efter EDLs fremgang men kan ikke komme med noget der lyder særligt alarmerende.

Ikke mindst når man sætter det op mod den vedvarende muslimske dødsvold i landet, er fundet af en flaske klorin og nogle knojern noget af et antiklimaks.

Der nævnes i øvrigt heller ikke noget om hvem disse ting blev fundet hos.

Ved de fleste EDL demonstrationer er volden kommet fra en stor overmagt af ekstremister fra den kommunistiske voldsorganisation 'United Against Fascism' og muhamedanere, der altid møder op.

 

 

 

 

Læs resten her:

Daily Mail 29 december 2009 - This is England: Masked like terrorists, members of Britain's newest and fastest -growing protest group intimidate a Muslim woman on a train en route to a violent demo (Billy Briggs)

English Defence League - Homepage

Relateret:

Ulla Lauridsen har tydeligvis fået noget andet ud af Daily Mail artiklen end jeg her...
Betydning 22 februar 2010 - EDL – læs det her!

EDL 20 februar 2010 - Official Statement Regarding The Arrest Of The EDL Leadership Team

Balder Blog 12 september 2009 - SIOE demo attacked by Muslims and UAF fascists near Harrow Mosque 

Balder Blog 6 september 2009 - England: anti-islamisk demonstration i Birmingham angrebet af rødfascister og indvandrere

 


Print Post