Jens Albinus / Primo Levi's Blood Libel

[..] det er visse aspekter af den vestlige selvforståelse, som rækker århundreder af år tilbage, ført ud i sin yderste logiske konsekvens. Der har du KZ-lejrene..

 

  Jens Albinus - Skuespiller
  Jens Albinus - Skuespiller

I Deadline den 23 december sidste år afsluttede den jødiske studievært Adam Holm udsendelsen lillejuleaften ved at sige ' Happy Hannukka', efter at have givet talmudisten Bent Melchior rig lejlighed til at defamere Jesus Kristus, der ifølge den forhenværende overrabbiner 'var en Farisæer', og kunne være blevet en stor rabbiner, hvis han ikke havde forbrudt sig mod jødisk lov'.

I år var det anti-kristne budskab pakket så godt ind at man måtte vente til de allersidste ord i et langt og røvkedeligt indslag, før det jødiske had mod europæerne helt umisforståeligt dukkede op til overfladen allersidst i Juleudsendelsen.

 

Holocaust!

 

Hvad bedre end at pakke det hadske budskab ind i en historie om en prominent 'holocaust overlevende', ikke mindst efter de sensationelle overskrifter om 'en svensk nynazistisk gruppe' der skulle have beordret tyveriet af Arbeit Macht Frei skiltet, der pryder indgangen til den forhenværende nazistiske arbejdslejr Auschwitz i Polen. Vi vender tilbage til den konkrete Deadline udsendelse senere i artiklen, spring eventuelt det mellemliggende over.

Meget belejliget - tyveri af Arbeit Macht Frei skiltet

Med afsæt i en totalt udokumenteret historie i den svenske avis Aftonbladet, der ved hjælp af dette trick måske håbede at balancere de tidligere kritiserede udsendelser om israelsk organtyveri, formåede man atter en gang at sætte fokus på jødernes særligt ophøjede lidelser, og erobrede midt under den kristne Jule-højtid forsider på al verdens aviser og højstemt omtale i utallige TV-nyhedsklip.

Alt dette på et tidspunkt der ikke kunne komme bedre for den zionistiske propagandamaskine, der den senere tid er blevet ramt af en række alvorligt tilbageslag, bl.a. da Israel måtte erkende at der alligevel var noget om Aftonbladets organtyveri-historierne på trods af de voldsomme jødiske beskyldninger om svensk 'antisemitisme', den israelske minister Tzipi Livni der måtte aflyse en rejse til England, fordi hun risikerede at bliver arresteret og tiltalt for krigsforbrydelser under det israelske overgreb på palæstinenserne i Gaza, Israel-kritiske udtalelser fra nyudnævnte EU koryfæer, afsløringen af kriminel jødisk lobbyvirksomhed i England og den voksende bevidsthed ikke kun om Israels forbrydelser, men også om de skader den mægtige zionistiske lobby tilføjer hele den vestlige verden ved sin politiske indflydelse og sine mange andre rævekager.

Millioner for Arbeit Macht Frei skiltet?

Er der nogen der for alvor tror på Aftonpostens tynde historie om svenske nynazister der ifølge bladets anonyme nazi-kilde ville tjene 'millioner' på salg af smedejernsskiltet, for derefter at foranstalte at væbnet angreb på det svenske parlament og statsminister Reinfeldt?

Det kunne være interessant at se på de priser som andre 'Nazi memorabilia' opnår. Selv ting som Adolf Hitlers malerier bliver solgt for betydeligt mindre beløb end de millioner som de svenske nynazister angiveligt skulle tjene på det fem meter lange og halvtreds kilo tunge jernskilt. Og hvad skulle en svensk nynazistisk gruppe have fået ud af et angreb på Rigsdagen og statsminister Reinfeldt? Hvis det hele er mere end blot et rygte, så må der da være tale om de dummeste nazister verden har set i nu.

Qui bono? [Hvem profiterer / follow the money]

Mere sandsynligt er selvfølgeligt muligheden for at der er tale om en sort operation; et propagandastunt, beregnet til endnu en gang at lefle efter medlidenhed med Jøderne, lige når Zionisterne har mest brug for den.

  Cartoon Skinhead Conspiracy FBI Infiltrator
  Klik billedet for at se det hele

Det er ikke første gang at jødiske organisationer, og vestlige efterretningstjenester har støttet eller ligefrem har oprettet 'nazistiske organisationer' der skulle bruges til den slags. Således støttede det Canadiske Jødiske Kongres i årevis en nazistisk organisation med penge og direkte hjælp til at organisere foretagendet.

I Tyskland har der lige været en sag om en 'nazi-internet-radio', hvor den mest ekstreme radiovært viste sig at være en agent fra det tyske PET; Verfassungsschutz, hvilket ikke var Verfassungs-Schmutz' første fadæse i den sammenhæng.

Forsøg på at forbyde det tyske NPD har flere gange lidt skibbrud, fordi påståede kriminelle aktiviteter var organiseret of muldvarpe fra den samme tjeneste.

Som altid er det godt i den her slags sager at spørge hvem der profiterer af en sådan operation.

I Sverige er statsminister Reinfeldt og resten af det etablerede parnas bange for de fremstormende Sverigedemokrater, desuden passer det sikkert ham og hans ligesindede at betale lidt for Sveriges fornærmelser mod Israelerne, når det nu er opportunt at fremmane et nazistisk spøgelse i den forbindelse.

Zionisterne er trængte og har brug for at lufte deres 'holocaust' endnu en gang, så de måske slipper for tiltale vedrørende deres egne pågående forbrydelser, og multikulti-tilhængere og venstreekstremister kan altid brug en sensationshistorie om farlige nynazister.

Aftonbladet kan købe aflad for organtransplation-artiklen, og SAPO kan gøre krav på større bevillinger. Holocaust lobbyen kan igen glæde sig over opmærksomhed og får ganske gratis udbasuneret dets makabre evangelium én gang til i alverdens Tv-kanaler.

Polakkerne og Jøderne vil gerne have flere millioner til vedligeholdesen af bygningerne og mere vagtpersonale.

De eneste der ikke tjener ved en sådan historie er selvfølgelig de svenske Nationalsocialister, og som følgevirkning alle andre nationalt indstillede mennesker, og fjender af det multikulturelle undertrykkelsessystem. Det er selvfølgelig hensigten at det er sidstenævnte der skal rammes, da nazisterne ikke tilnærmelsesvis udgør en fare på valgdagen.

Formentlig er hele historien løgn eller også er der tale om en gruppe idioter der har ladet sig lokke af en agent-provokatør; det ser nemlig ud til at have været tilfældet med mange af de 'formodede terrorister' man de seneste par år har afsløret inden de kunne gøre skade.


Deadline 25 december 2009 (2 minutter) - transkription nedunder

Slut-replikker Deadline 25 december 2009 Jens Albinus / Primo Levi

Se hele udsendelsen her: Deadline fredag 25 december 22:30

Den Europæiske kulturs iboende ondskab

Som sædvanligt med Adam Holm som studievært i førersædet fik vi dene gang midt under den kristne højtid igen serveret historien om den Europæiske kulturs iboende ondskab.

  Hvem skal man tro?
 
Gitta Sereny - holocaustoverlevende
  Gitta Sereny (historiker): Hvorfor i alverden har alle disse mennesker gjort Auschwitz til en hellig ko. Auschwitz var et skrækkeligt sted - men det var ingen udryddelseslejr. The Times 2001

Udsendelsen begyndte med de sædvanlige billeder af koncentrationslejre osv; (ca. de samme man brugte ved defameringen af Erik Haaest) for at vi skulle komme i den rigtige holo-stemning for at være klar for det efterfølgende budskab.

Adam Holm: Det Kongelige Teater lægger i begyndelsen af det nye år scene til et vidnesbyrd fra Auschwitz Skuespilleren Jens Albinus har fortolket Primo Levis bog 'Hvis dette er et menneske', der handler om det at overleve rædslerne i KZ-universet.

Derefter et langt interview med Jens Albinus der nærmest får lov at holde en lang forvirret og røvkedelig enetale, fuld af hakken stammen, indtrængende blikke og gebærder, ind imellem bakket op af Holmske støttebemærkninger.

Er det en skuespiller eller en der trænger til at gå til en talepædagog og en afslapningsterapeut der i hvert fald burde lade være med at møde op i et TV-studie efter en våd aften. Det mest realistiske er nok bare at han kan være sikker på at få de ønskede bevillinger, eller et godt eftermæle hos nogle jødiske filmproducenter, når han disker op med sådan noget fortæsket holo-noget.

Først i udsendelsens sidste minutter kommer det egentlige ærinde for dagen; her en transkription:


Transkription

Jens Albinus: Primo Levi siger skal vi se på hvad koncentrationslejrene egentlig er.

Så siger han, det er ikke et fravær af den vestlige civilisation, det er ikke 'nu er der nogle meget onde mennesker', undtagelsesmennesker, som skralder al vestlig civilisation tilbage, eller væk og la, og lader nogle ofre stå uden den, han siger: Tværtimod det er visse aspekter af den vestlige selvforståelse, som rækker århundreder af år tilbage, ført ud i sin yderste logiske konsekvens.

 

Der har du KZ-lejrene, altså det er simpelthen evnen til at rumme det som ikke er der selv, han siger evnen til, det at hade det fremmede i bred forstand andre mennesker men også ting som er ret fremmed, alt det man ikke kan genkende, lige præcis godt formuleret,

At hade det er i mennesker til enhver tid, men som regel opstår, eh, eh, optræder det i fragmenterede små bidder, og danner ikke grundlag for noget sammenhængende system.

Hvis det bliver til et sammenhængende system, så får man det han kalder en syllogisme som yderste led i kæden har koncentrationslejre, derfor er der, går der i virkeligheden et,...

Det er et forræderi mod Levi at læse ham ind i en form for opbyggelighed, fordi en opbyggelighed er at blive færdig med visse sider, nok så eh, frastødende sider, men det er at påstå at man kan blive færdig med nogen sider af det at være menneske, og det gør Primo Levi aldrig.

Adam Holm: Ok, og det kan man så forvisse sig om ved at gå ind og se dit stykke den 14. januar. Jens Albinus, tak fordi du kom.

Slut transkription


Kommentar:

 

Primo Levi: Hvis Auschwitz eksisterer, kan der ikke findes nogen Gud. Ferdinand Camon: Gespräch mit Primo Levi, Literatura 1996 Nr. 6.

Jan Assmann egyptolog: Jeg holder det for muligt at holocaust bliver den centrale passionshistorie af det tredje århundrede. Jeg håber på det. Focus Nr. 16 (2001)

Emil Fackenheim, jødisk filosof: Hvad er dog lidelsen på korset i sammenligning med den mors lidelse, hvis barn man under højlydt latter eller myrdede til rytmen af en wienervals? Znak, Nr. 4, 1996

Elie Wiesel: En fornuftig kristen ved, at ikke det jødiske folk døde i Auschwitz, men Kristendommen. Weltwoche, 26. januar 1995

Claude Lanzmann, Shoa-Producent: Hvis Auschwitz er noget andet end en historisk skræk, hvis det unddrager sig 'ondskabens banalitet', da ryster Kristendommen i sine grundvolde... Hvis Auschwitz er sand, findes der en menneskelig lidelse, som overhovedet ikke kommer op på samme niveau med den af Kristus..
[..] Auschwitz er en gendrivelse af Kristus. ‘Les Temps modernes’, Paris, dec. 1993

Ovenstående er så hvad nogle Jøder har fået ud af at være offer. Det taler vel for sig selv.

Den israelske kunstner Gilad Atzmon: Holocaust er en komplet, af Amerikanere og Zionister opfundet falsum. Ruhr Nachrichten; Bochum, 29. november 2005

Professor Norman Finkelstein: Jødiske organisationer adresser europæiske regeringer med forfalskede data og moralsk pression til overdrevne ertstatningsbetalinger. Die Welt, 6. februar 2001

Holocaustforsker Gitta Sereny: Hvorfor i alverden har alle disse mennesker gjort Auschwitz til en hellig ko. Auschwitz var et skrækkeligt sted - men det var ingen udryddelseslejr. The Times, London, Onsdag, 29. august 2001

Holocaust forsker Robert Jan Van Pelt: For 99% af det vi ved har vi faktisk ingen fysiske beviser... det er blevet en del af vores nedarvede viden.' The Star 27. december 2009.

Redaktør Kaspar Rosenbaum (ef-Magazin): Der har vi det allerede, den kollektive skyldbekendelse, den intellektuelle bankeroterklæring. Og der er den, tallet seks millioner, som man som tysk journalist omgående endnu en gang må gentage [danske journalister gør det frivilligt! Balder] Og som ingen må tvivle på under trussel af fængselsstraf. Selvom netop dette tal er blevet indirekte betvivlet af en førende 'Der Spiegel' redaktør Fritjof Mayer. Bag facaden eksisterer der også tvivl hos seriøse videnskabsmænd over det strafretligt opretholdte dogme om de 'seks millioner' - vel at mærke ikke kun hos holocaustbenægtere. Das 'ef-magazin Nr. 65, 2006'

Overrabbiner Friedman fra Wien: Holocaust er en succesrig historisk fiktion. i de seneste 60 år er den samlede menneskehed, uafhængig af religion, race eller nationalitet blevet konfronteret med et såkaldt holocaustkoncept, som begrundelse for mange krige, men også brugt for kommercielle afpresninger. SZ, 12.12.2006, S. 7

Holocaust-pave Raul Hilberg: Holocaust er kun undersøgt 20%. Jeg er for frihed for revisionisterne. Man kan endda lære af dem. De siger: Bevis det. Og vi skal bevise det. Standard, 10.6.2006

Kort oversættelse af konklusionen, der hos Levi er den samme som hos både holocaust-bedrageren Elie Wiesel, Jean Monnetprofessor Uffe Østergaard & Jørgen Flindt Pedersen, holocaust PR. kvinden Felicia Stokholm Banke & Connie Hedegaard, Sigmund Freud, selvhadende europæiske multikulturalister, jødisk propaganda siden tidernes morgen, og ikke mindst den jødiske ekstremist Daniel Goldhagen, der skrev en bog hvori han beskylder det tyske folk for at være i besiddelse af et medfødt 'dræber-gen'.

Og det er oven i købet noget som 'vi aldrig kan blive færdig med'. Tag den Nikolaj!

Jøderne bebrejder ofte de kristne den såkaldte 'blood-libel', her er det Jøderne der fremsætter nøjagtigt den samme anklage: Europæiske samfund er syge, og har en indbygget 'angst for det fremmede' [xenofobi], og ikke mindst en irrationel nedarvet had mod Jøder.

Konklusionen er selvfølgeligt lige så totalt sygt og forrykt som hvis man beskyldte alle Jøder for fuld at efterleve Talmuds bogstav og ånd, og der er vist ikke mange eksempler på andre kulturer end netop den europæiske der ofte har hilst fremmede grupper velkommen og har givet dem lige rettigheder allerede for århundreder siden.

Den Kristne religion er klart den mindst chauvinistiske af de monoteistiske religioner, og denne religion er den eneste af dem der prædiker en ubetinget universel kærlighed.

At sådanne bekyldninger kommer fra en Jøde er endnu mere oprørende, når man er bekendt med den jødiske tradition, der udmærker sig ved en ekstrem form for etnocentrisme og indelukkethed, og når vi går dens skrifter på klingen, så er der vel ikke noget der er mere morderisk og genocidal som netop disse læresætninger, hvis praktiske udfoldelser i de besatte palæstinensiske områder bekræfter at denne menneskefjendske lære stadigvæk praktiseres på fuld udblæsning efter netop disse principper.

Frit slag for hadefulde generaliseringer mod Europæere

Status som Auschwitz-overlevende giver åbenbart Jøder som Primo Levi og Elie Wiesel, den Nobelpris belønnede lystløgner, og anløbne opportunister som den ligeledes afslørede løgner Simon Wiesenthal, samt Gerstenfeld, Zuroff og Mazel frit slag til at komme med en lind strøm af hadpropaganda mod hele det europæiske folk.

Stor opstandelse da Lars Hedegaard generaliserede over Muslimer, men statsstøtte og mediereklame til forestillinger på Det Kongelige Teater der, såfremt Jens Albinus' tolkninger i Deadline kommer til udtryk i stykket, postulerer morderiske og genocidale tendenser mod den europæiske civilisation.

Rendyrket ureflekteret ensidigt hatespeech, der altid får lov til at stå alene og uimodsagt, fordi alle frygter holocaust-våbnet, der beskytter denne særlige form for hatespeech, lige som det giver jøderne i Israel næsten uindskrænket ret til at fortsætte deres rædselsregime i Gaza og på Vestbredden.

Det er ikke den europæiske civilisation der er fremmedangst og etnocentreret; Englændere, Hollændere, Franskmænd, Portugisere, alle har de blandet sig med race og religionsfremmede folk, og givet i millionvis af dem lov til at bosætte sig på deres områder, hvor de nyder de samme rettigheder som de indfødte.

Det er nogle Jøder der med deres fra deres religion og tradition stammende racistiske ideer om overlegenhed, deres navlebeskuende indadvendte etnocentriske selvtilstrækkelighed og deres hadske religiøse literatur, har været dem der var og er mest levingsdygtige i organiseret xenofobi og fremmedhad.

Det er følgeligt også den jødiske stat, der som snart den eneste i verden anvender racemæssige kriterier, har et apartheidslignende system, og som gennem de sidste tres år har haft held til at udrense store dele af den oprindelige indfødte befolkning og erobre deres jord.

Fra Johannesevangeliet Kapitel 8

Jesus sagde til dem: »Hvis Gud var jeres fader, ville I elske mig, for det er fra Gud, jeg er udgået og kommet. Jeg er ikke kommet af mig selv, men det er ham, der har udsendt mig. Hvorfor forstår I ikke, hvad jeg siger? Fordi I ikke kan høre mit ord. I har Djævelen til fader, og I er villige til at gøre, hvad jeres fader lyster. Han har været en morder fra begyndelsen, og han står ikke i sandheden, for der er ikke sandhed i ham. Når han farer med løgn, taler han ud fra sig selv; for løgner er han og fader til løgnen.

Den største fejl den europæiske civilisation formentlig nogensinde begik var lige præcis at tillade at Jøderne slog sig ned i deres landområder, og give dem lov til frit at dyrke deres kristendoms-hadende religion og deres del og hersk politik, der er den yderste logiske konsekvens af summen af de religiøse skrifter der repræsenterer Jødedommen.

 

Voltaire: Hvorfor er jøderne hadet?

Det er et uundgåeligt resultat af deres love;

de skal enten erobre alle andre, eller være hadet af hele den menneskelige race...

Den jødiske nation tør fremvise et uforsonligt had mod alle nationer, og laver oprør mod alle herrer; altid overtroisk, altid begærlig efter den velvære andre nyder, altid barbarisk - sig vridende i ulykke og uforskammet under fremgang...

I lader til at være de skøreste af dem allesammen. Kafferne, Hottentotterne, og negrene fra Ny Guinea er fornuftigere og ærligere end Jeres forfædre, Jøderne.

I har overgået alle nationer i irrelevante fabler, i dårlig opførsel og i barbarisme...

Det var det første kapitel i den skadelige del af indvandringens historie, og det har medført vidtstrakte konsekvenser; blandt andet den at hele den vestlige verdens befolkninger nu kæmper med ryggen mod muren mod den totale udslettelse af deres etniske og kulturelle og til syvende og sidst også deres genetiske egenart.

Alle andre indvandrere har i tidens løb har assimileret sig, bortset fra dele af de jødiske indvandrere og Sigøjnerne, hvor de sidste på trods af at de altid har udgjort et stort problem for de omkring liggende samfund, dog ikke har formået at tilføje samfundet generelt større skader.

Nu er vi så i den jødiske indvandrings kølvand og med den blandt disse indvandrere og efterkommeres udbredte aktive støtte og velsignelse nået til kapitel 2 med næste assimilations-resistente fremmede; Muslimer.

 


Relateret:

YouTube 5 april 2012 - Deadline lige før Påske: Holocaust igen - Daniel Mendelsohn har også skrevet en bog Deadline 5 april 2012 - Vært Adam Holm

Balder Blog 24 december 2008 - DR holder fast i traditionen med anti-kristne udsendelser omkring Julen (Bent Melchior: Jesus var en Fariseer)

Balder Blog 10 april 2010 - Svensk antifascist Anders Högström udleveret til Polen for Arbeit Macht Frei skilt tyveri 

Altermedia 16 januar 2010 - Ny drejning i sag om det stjålne Auschwitz-skilt - Anders Högstrom (Sydöstran, DN og Aftonbladet)

Artikel i JP med misvisende titel: Nazistisk skilte-tyv anholdt

Uriasposten 19 januar 2010 - Jens Albinus (og Levi): KZ-lejrene er yderste logiske konsekvens af den vestlige civilisation

Politiken 9 januar 2010 - Jens Albinus skriver Auschwitz-teater

Politiken 10 februar 2010 - Auschwitztyv eftersøges i Sverige (Søren Astrup)

Politiken 25 december 2009 - Auschwitz-skilt skulle finansiere attentat (Christina Zemanova)

Aftonbladet 25 december 2009 - Nazisterna har ryska raketgevär

Utroligt uprofessionelle tyve
New York Times 23 december 2009 - Perplexity After Auschwitz Sign Theft

MWC News 20 december 2009 - Auschwitz yet Again

Svenske bloggere: Är nazihotet politisk spinn från regeringen? | Nazisterna planerade regeringskupp??? | Så finns det de som ifrågasätter FRA-lagen


Print Post