Krybbespil [Nativity Scene] Charleston
 
  Ovenstående 'julekort' stammer fra den anti-islamiske tyske blog Politically Incorrect, og illustrerer fint det gevaldige mangel på omløb i hovedet. Selv korset er sparet væk til fordel for 7 davidsstjerner og en menorah. Og det skal være de folk der skal forsvare Tyskland mod de muslimske horder og holde fast i den tyske kultur! Kristendommen er repræsenteret af en legetøjs-ælling, et rensdyr og en Mickey Mouse figur. Forstør billedet | Kommentar Westerner

CNN 24 december: Gør plads til menoraen, men ikke til det kristne krybbespil. I byen Boca Raton, i den amerikanske delstat Florida, siger Kristne at det er det der er budskabet fra rådhuset, efter embedsmænd sagde ' tak, men nej tak', til tilbuddet om at donere et kristent krybbespil til opstilling ved siden af en menorah på det offentlige bibliotek.

I onsdags omkring kl. 12:00, forsamlede medlemmer af ‘The Pentacostal Assemblies of God [formentligt noget Pinsekirkeagtigt noget] sig udenfor biblioteket i Boca, medbringende med 25 krybbespil i mange størrelser og udformninger.

Hvide, haitianere og hispanics gik forbi metaldetektorerne, og satte stille og roligt deres krybbespil under det lille juletræ ved siden af kopimaskinen.

Bibliotekarerne så på, de fleste trak sig tilbage bag en lukket dør, og én skyndte sig at tildække kameraet.

Nogle mennesker var bestyrtet, og sagde at de kristne 'reklamerede for deres tro' i biblioteket.

Men de fleste sagde at det ikke var andet end rimeligt at stille et kristent krybbespil ved siden af en jødisk menorah.

Embedsmænd i Boca Raton siger at man kun følger loven om at holde sekulære og religiøse symboler adskilt i juletiden.

Men pastor Mark Boykin nægtede at tage det svar for gode varer, og sagde at kristne er trætte af at blive behandlet som andenrangs-borgere.

Byens repræsentanter indrømmede at byen gennem de seneste år har brugt skatteydernes penge til at købe adskillige jødiske menoraher, men har ikke brugt en krone på at købe ét eneste krybbespil.

Ps. Tage Jer ikke af mangel på konsistens ved stavemåden på menora og hanukka, chanuka; alle mulige tænkelige variationer med eller uden dobbelte n'er og k'er bliver brugt!

 

Oversat fra:

CNN 24 december 2009 - Boca Raton: Yes to Menorah, No to Manger (Orlando Salinas)


På skoleinspektørens kontor

 

Hvordan kan kan det være at det lykkedes jøderne at få opstillet deres menoraher, mens loven bruges til at forbyde kristne symboler?

Tja; den dybt racistiske Chabad Lubavitch sekt har bildt de dumme Goyim ind at menorahen er 'et universalt symbol for fred og fordragelighed mellem religioner og folkeslag'.

Jøderne følger hermed den multikulturelle trend og bliver undtaget fra de anti-religiøse paragraffer, selvom den virkelige betydning af hannukkah, og den tilhørende menorah, er det eksakt modsatte! Det svarer til at vi hører muslimer påstå at Islam er 'fredens religion'.

Lige som 'holocaust' ikke er almindelig historie, men er omfattet af et helt specielt regelsæt og medfølgende straffelovgivning, er jødiske symboler ikke blot 'religiøse symboler'; nej de er hævet over religionerne, og undgår derved selv at blive ramt af effekten af de love jødiske organisationer selv har været med til at søsætte..

Man kan vel ikke gøre for at man har chutzpah..


Relateret:

Balder Blog 9 december 2010 - USA: I år igen ballade i Boca Raton - Jødisk menora ok. mens kristne skal nøjes med sekulariseret juletræ

Balder Blog 2 december 2010 - Jew York 2010: Chabad Lubavitch rejser verdens største menora i Central Park

Balder Blog 28 november 2010 - Moldova: Ortodokse Kristne advarer mod opstilling af jødisk Menorah

Her findes også de mange links til relaterede artikler om emnet som også forklarer Hanukas betydning.
Balder Blog 27 november 2010 - Jøder rejser kæmpe menorah foran EU hovedkvarter i Bryssel

WCBD 26 december 2009 - UPDATE: Charleston fire station puts up new decorations including nativity scene

Algemeen Dagblad 23 december 2009Zwitserse kerk zet minaretten rond kindje Jezus (via Uriasposten)

Balder Blog 12 december 2009 - Jul i Holliston-USA: Nej til kristent kors på brandstation - Ja til jødisk Chabad Lubavitch menorah foran Rådhuset

J-Wire Australia 6 december 2009 - Hansard records first Chanukah celebration in NSW parliament (Jøder udgør under en halv procent af Australiens befolkning!)

Balder Blog 2 december 2009 - Schweiz: Anti Defamation League blander sig - Jøder kritiserer minaretforbud

Balder Blog 24 november 2009 - USA: Krigen mod Julen begynder tidligt i år

Carl Silverman, Jødisk 'ateist' sørger for at krybbespil bliver fjernet. Fremgangsmåden: 'Vi ville ikke tage Jesus ud af det offentlige rum, vi ville putte ateismen i det offentlige rum.' (Pennsylvania Nonbelievers)
PennLive.com 25 november 2009 - Chambersburg bans town-square displays over non-Christian request

Balder Blog 27 december 2007 - Ledere af de ortodokse jødiske sekter Chabad Lubavitch og Spinka arresteret for bedrageri og pengevask

Chabad Danmark - Chabad Lubavitch Denmark - www.chabadenmark.com

Den ekstreme jødiske Chabad Lubavitch sekt har direkte adgang til det Hvide Hus, politikere i europæiske hovedstæder og EU - Dette monster er ved at brede sig ACHTUNG!!!
Balder Blog 11 december 2007
- Kæmpe Menorah opstillet ved det Hvide Hus og Kremlin

Balder Blog 10 december 2007 - USA - Jødisk organisation kræver krybbespil fjernet: stødende for ikke kristne

Balder Blog 6 december 2007 - Ud med Julen, ind med Hanukka, krigen mod Julen fortsætter

Balder Blog 2 december 2007 - Kan USA afkristnes? Jøder føler sig stødt over Juletræer med Kristne Symboler


Print Post