Er den venstreorienterede terror på vej tilbage?

 
  COP15 - 12 december 2009 (forstør)
 
  COP15 - Kommunister (pics Uriasposten)
   
 
  JUL: Du kan stadigvæk nå at bestille årets mandelgave. Mr. Jones CD'en

Altermedia - (Bild Zeitung) 21 december: Som vi allerede berettede andetsteds, lod man i Berlin forleden to venstreekstremister der var mistænkt for at havde kastet brandbomber. Den 1. maj skulle de have kastet en molotovcocktail, der førte til at en kvinde blev livsfarligt såret.

I dag fortæller avisen Bild, at det tyske politi (BKA) i lyset af den stadig stigende venstreekstremistiske vold advarer mod en tilbagevenden af Rote Armee Fraktion (RAF).

Bild skriver blandt andet: 'Vender den røde terror efter RAF forbilledet tilbage? Bundeskriminalamt slår alarm: 'Efter et angreb på en politistation i det såkaldte Schanzenviertel for to uger siden begået af formummede kaoter, frygter politiet nu flere angreb på politistationer fra militante venstrefløjsgrupperinger.

Der efterforskes nu for mordforsøg.

Desuden beretter Bild at den forhenværende præsident af Bundesverfassungsschutz (det tyske PET) Heribert Hellenbroich advarer mod at undervurdere den tiltagende vold fra venstrefløjen: 'Også RAF-terroren begyndte med Baader-Meinhof-bandens brandattentat.'

Derved skal man som i Hamborg være forberedt på 'angreb med anvendelse af brandbart materiale', siges der i en intern BKA-advarsel som Bild er kommet i besiddelse af.

Ifølge det samme Bundeskriminalamt har der indtil videre i år været 13 brandattentater på politistationer, hvorved brandattentater på motorkøretøjer ikke er medregnet.

På den venstreorienterede scene hersker en 'høj grad af aggressivitet og voldsparathed', advarer BKA.

 

 

Mere hos:

Altermedia Deutschland 21 december 2009 - Linker Terror  BKA warnt vor Mordanschlägen auf Polizei!

Bild Zeitung 21 december 2009 - Linker Terror - BKA warnt vor Mordanschlägen auf Polizei!

Relateret:

Opdatering:

Socialisme og Dhimmikrati 14 september 2010 - Europol: Venstrefløjen langt mere ekstremistisk end højrefløjen

Balder Blog 13 januar 2010 - Holland: Efterretningstjeneste advarer mod AFA venstreekstremister

Venstrevold i stigning - Politiet skønner, at der er sket en tredobling af den venstreekstremistiske vold sidste år, og det er især omkring første maj at det eskalerer. Sidste år blev omkring 500 politifolk såret under uroligheder i forbindelse med demonstrationerne. Sådan som volden tager til, kan man regne med et det før eller siden fører til, at politifolk bliver dræbt, advarer politiforbundschef Rainer Wendt.
DR 18 marts 2010 - Den venstreradikale vold ryster Berlin | Hattip Uriasposten (Hør den tyske venstreekstremist Tim Laumeier hernede)

Tim Laumeier - Erklæret voldelig venstrekstremist - Interview 19 maj 2007
 

Uriasposten 15 december 2009 - Worst case scenario er ikke otte frysende hare krishna-munke på Amagerbrogade

Uriasposten 14 december 2009 - Med Karl Marx til COP15-demonstration

Befri Media 5 december 2009 - Vänsterextremister deklarerar krig i Tyskland.

Balder Blog 14 september 2009 - Hamborg: Venstreekstremister angriber politiet og Goebbelsarving Ritzaus groteske manipulationer

Hodjas Blog 23 april 2009 - The AIVD secret service [Dutch Homeland Security] is concerned about far left and Islamic extremism. | More at NISNews

Balder Blog 14 april 2009 - Tyskland: Politiet advarer politikere og medier mod at gøre højreekstremister til syndebukke

Balder Blog 31 marts 2009 - Tyskland: Ny fadæse - ekstremistisk radiovært arresteret - var agent-provokatør

Balder Blog 11 september 2008 - Igen politiske vold i Tyskland: Brandattentater mod politiker-biler

Balder Blog 27 august 2008 - Tyskland - Brandattentat mod politikers bopæl

Balder.org Julen 2005 - AFA Pressemeddelelse: Vi satte ild til nazigården


Print Post