Jason Kennedy
Canadian Minister of Citizenship, Immigration and Multiculturalism
 

Under en tale i Jerusalem forbandt den konservative canadiske immigrationsminister Jason Kennedy en kristen organisation med Israels fjender.

Mary Corkery siger at det er KAIROS mål at forbedre menneskerettighederne globalt

Ottawa - Immigrationsminister Jason Kennedy har beskyldt den kristne organisation KAIROS for at være antisemitisk, og afslørede at det er grunden til hvorfor organisationen pludseligt blev afskåret fra den statsstøtte den indtil da havde fået.

I en tale i Jerusalem der handlede om hvad Kennedy sagde, var statsminister Stephen Harpers regerings førende rolle ved bekæmpelse af Israels fjender, fejede Kennedy KAIROS; en økumenisk organisation der arbejder for social lighed i udlandet på én bunke med hvad han beskrev som andre antisemitiske organisationer.

Han sagde at dette er grunden til at den canadiske regering i Ottawa havde gjort en ende på 35 år med offentlig støtte til KAIROS, der samler anglikanske, katolske og andre etablerede canadiske kristne kirker.

'Vi har taget støtten væk fra organisationer som KAIROS der spiller en førende rolle i kampagne for boykot og sanktioner' mod Israel, sagde Kennedy til det 'Globale Forum for Bekæmpelse af Antisemitisme' [Global Forum for combatting anti-Semitism].

 

Den canadiske statminister Stephen Harper - iført kalot - blandt ligesindede
'No one remembers the incident last year when he made a mistake in a Catholic Mass and put the “host” or wafer in his pocket and it raised such a furor? He made some weak excuse that showed he knew less about Western religion than Judaism. Because as a Jew, to eat such a thing, participate so completely in such a criminal and pagan ritual (by Zionist standards) would be a very very bad message to send to his owners of the fanatical Chabad.'
 

En talsmand for KAIROS, der har forsøgt at få svar fra Harper regeringen angående støtten til organisationen var chokeret.

 
  Mary Corkery - KAIROS
 
  Stephen Harper - Chabad Lubavitch
 
 
  Alykhan Velshi - Zionist 'Muslim'
 
  Stephen Harper - Israel First

KAIROS direktør Mary Corkery sagde at Kennedys udtalelser var baseret på ukorrekte informationer om hendes organisations holdninger, og satte alvorlige spørgsmålstegn ved politiseringen af proceduren for tildeling af tilskud.

'Hvis alle organisationer der er kritiske overfor den israelske regering bliver kaldt antisemitisk af den canadiske regering, er det meget alvorligt.'

'Man kan ikke stemple nogen som antisemitisk fordi de kritiserer en regering, ' sagde hun.

'Dette er skandaløst.'

Der bør være en offentlig debat om denne måde at administrere bevillinger, sagde Corkery.

KAIROS var dybt chokeret på grund af Kennedys bemærkninger, fordi ministeren for international udvikling Bev Oda fortalte parlamentet og offentligheden at organisationen havde tabt sine tilskud på grund af en ændring i det canadiske International Development Agencys prioriteter.

Corkery benægtede at KAIROS gik ind for en boykot af Israel eller for at trække penge ud af israelske firmaer.

'Vi har holdninger der indebærer kritik af den israelske regerings handlemåder, som så mange andre organisationer, ' sagde Corkery.

'Vi har sat fokus på sager som vi mener forårsager lidelse blandt mennesker. Men vi har aldrig udtalt om den israelske stat eller har forsøgt at skade Israel.'

Alykhan Velshi, Kenneys kommunikationsdirektør, sagde at ministerens ord 'taler for sig selv'.

Den konservative regering har taget skridt til at 'løsrive' regeringen fra organisationer der er antisemitiske eller anti-israelske, sagde han.

Indtil sidst i november, da KAIROS fandt ud af at det bevillinger var blevet afskåret af regeringen i Ottawa, håbede organisationen at modtage $7 millioner i støtte i løbet af nogle år.

De 7,1 millioner som organisationen havde søgt om; $1.775.000 i fire år, udgør omkring 0,04% af regeringsagenturets årlige officielle støttebudget, der ifølge oplysninger lå på $4,73 milliarder i 2008.

KAIROS ville have brugt pengene til blandt andet at hjælpe med at genhuse mennesker der har tabt deres boliger og livsgrundlag på grund af et stigende havniveau, og på at oprette et kontor for juridisk rådgivning i Congo der skulle bistå ofre for voldtægt, sagde Corkery.

 

1) Alykhan Velshi er muslim og tilhører den Ismailistiske sekt, er meget pro-Israel og er en neokonservativ høg.

Oversat fra:

Toronto Star december 2009 - Anti-Semitic charge angers aid group (Carlos Osorio)

KAIROS - Homepage


Relateret:

Ziofascim - Canada’s Shabbaz Goi on Parade

USACBI 6 december 2009 - Will Harper criminalize criticism of Israel?

Balder Blog 30 november 2009 - Obamas udnævnelse af særligt antisemitisme udvalg gør andre amerikanere til andenrangs-borgere (Zionistiske Jøder får specielle beføjelser m.h.t. hatespeech osv.) 

Balder Blog 28 november 2009 - England: Sir Oliver Miles kritiserer indsættelse af zionistiske Jøder ved Irak kulegravning

Balder Blog 19 november 2009 - Dispatches: Inside Britain's Israel Lobby - Eksplosiv dokumentar om den israelske lobbys lyssky aktiviteter i England (bestikkelse til Labour og Conservative for israelvenlig udenrigspolitik)

Balder Blog 2 september 2009 - Canada: Forhadt hatespeech-lov erklæret grundlovsstridigt - Sejr til Marc Lemire

Balder Blog22 juni 2009 - Canada: Propaganda for diversitet - Neger kopieret ind i familiebillede

Balder Blog 31 maj 2009 - Canada: ADL of B’nai B’rith direktør i Quebec Bill Surkis taget med børneporno

Balder Blog 11 juli 2008 - Vigtig sejr for ytringsfriheden i Canada - Klage over Maclean’s afvist

Balder Blog 18 juni 2008 - Canada - Jøder og censur, af Ezra Levant 15. juni 2008 

Den ekstreme jødiske Chabad Lubavitch sekt har direkte adgang til det Hvide Hus, politikere i europæiske hovedstæder og EU - Dette monster er ved at brede sig ACHTUNG!!!
Balder Blog 11 december 2007
- Kæmpe Menorah opstillet ved det Hvide Hus og Kremlin

Balder.Org - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Canada


Print Post