Ole Birk Olesen
 
  Det nye i den nye verdensorden er...
Klik større

Er rationelt tænkende liberalister og borgerlige avisredaktører nu også ramt af den farlige benægtervirus?

Ole Birk Olesen fra den liberale netavis 180grader, Anne Knudsen, chefredaktør på Weekendavisen og Jørgen Steen Nielsen fra Information snakker klimabenægtelse og politisk korrekthed.

I det sidste af klippene fortæller Ole Birk Olesen om den frygt han ser ud til at dele med undertegnede og de mange andre der har læst skriften på væggen.

Det er det store skræmme scenarium, at vi nu ikke en gang længere kan krydse over på den anden side af grænsen for at komme til et mildere styre, men at vi må vente på at det bliver muligt at bosætte sig på Mars for at slippe for vore herskere herhjemme..

Ole Birk Olesen fra den liberale netavis 180grader, Anne Knudsen, chefredaktør på weekendavisen og Jørgen Steen Nielsen fra Information snakker klimatrussel og politisk korrekthed.

To rationelle selvstændigt tænkende mennesker, et dogmatisk fjols og en studievært der gerne vil men ikke kan få det til at gå som han helst ville.

 


To korte efterfølgende klip fra DR Deadline 2sektion den 13 december 2009
 
 
  Anne Knudsen - Weekendavisen
 
  Jørgen Steen Nielsen - Information
   
 
  1 Ole Birk - Lars Hedegaard DR 21/12
 
  2 Ole Birk - Lars Hedegaard DR 21/12

Ole Birk Olesen: Det jeg frygter mest er at der skabes sådan en alarmistisk stemning hvor alle mennesker opfordres til at gå samme vej, og vi skal have oprettet en stor verdensregering, det er jeg ret sikker på at du [Jørgen Steen Nielsen] gerne vil have, at FN skal have regeringsbeføjelser, så FN kan pålægge landene at gennemføre forskellige politikker.

Det er det store skræmme scenarium, at vi nu ikke en gang længere kan krydse over på den anden side af grænsen for at komme til et mildere styre, men at vi må vente på at det bliver muligt at bosætte sig på Mars for at slippe for vore herskere herhjemme..

Klimakampen kan blive brugt i den her dagsorden der handler om at give FN nogle beføjelser til at herske over hele kloden som FN ikke har i dag, og jeg er sikker på at Jørgen Steen Nielsen gerne vil gøre det, heller i morgen end i overmorgen.

Citat slut.

Det anbefales at se hele programmet; det er en fornøjelse at høre Ole Birk og Anne Knudsen, men det mest interessante er måske afsløringen af Jørgen Steen Nielsens udemokratiske religiøse sindelag.

 

Se hele programmet download podcast mp4 (højreklik og vælge gem destination som IE eller gem link som Firefox) Hvis din player ikke kan afspille mp4 formatet, så download og installer f.eks. VLC-mediaplayer (gratis). Hent VLC Mediaplayer Windows | MAC

Ole Birk Relateret:

Opdatering:

Deadline 21 december 2009 Ole Birk Olesen i diskussion med Lars Hedegaard- video til højre

Bestyrelsesmedlemmer bakker om Hedegaard
Politiken 21 december 2009 - Trykkefrihedsselskabets formand kommer med skarpt udfald mod muslimer
(Andreas Lindqvist)

Ole Birk Olesen, nu også med tilnavnet 'den falske OBO, har dummet sig groft, og bragt ved til det anti-nationale bål så Politiken kunne skrive følgende artikel:
Politiken 21 december 2009 - Lars Hedegaard: Muslimer er voldtægtsmænd og løgnere (Andreas Lindqvist)

Følg diskussionen på Snaphanen 22 december 2009 - OBOen spiller falsk

Slut opdatering

 

 

The world must take action on climate change at Copenhagen even if the science is not correct, Tony Blair, the former Prime Minister has suggested:
Telegraph 13 december 2009 - Copenhagen climate summit: Tony Blair calls on world leaders to ‘get moving’

Synopsis 15 december 2009 - Klimagate og regeringsstøttet videnskab (Bruce Walker)

Hodjas Blog 15 december 2009 - Der Prozess

Aletho News 11 december 2009 - Carbonphobia, the real environmental threat


Print Post