Højreklummen stammer fra: Terror i orden
 


Ehud Olmert + Miliband
(Marxist-Zionist)


David Wright Miliband
(Labour) er søn af den marxistiske teoretiker Ralph Miliband, født Adolphe i Bryssel i 1924, og Marion Kozak. Ralph blev begravet i Highgate Cemetery tæt på sit idol Karl Marx. Hans farfar Sam Miliband født i Polen kæmpede i den bolsjevistiske Røde Hær under Leon Trotzki mod Polakkerne. Hans bror Ed Miliband (Labour) er energi og klimaminister i Gordon Browns regering og har været formand for 'Treasury's Council of Economic Advisers', og har forbindelse til Fabian Society.. Mere her: Who Is David Miliband ?

Den britiske Jøde udenrigsminister David Wright Miliband mente at Geert Wilders skulle nægtes adgang til Storbritannien. Den samme David Miliband er forfatter til et glødende forsvarsskrift for implementeringen af Eurabien; sammenlægningen af Europa med Nordafrika og Tyrkiet.

  Fra DR TV-Avisen 12 februar 2009:
 
  Det er bare vores love
 
  Terrorisme kan dog være ok..
  Fortsættes her: ANC støtte: Joe Slovo og hans kone Ruth, var en ven af David Milibands far

Englands udenrigsminister, 'supereuropæeren' David Miliband der har nære forbindelser til den ekstreme venstrefløj, udstedte forbud mod at den britiske ambassade assisterer British National Party's leder og medlem af Europa Parlamentet Nick Griffin og EU parlamentsmedlem Andrew Brons.

Ordren gælder også andre britiske diplomater.

Fortroligt

Et brev med overskriften 'Behandling af ekstremistiske Parlamentsmedlemmer', stemplet 'fortroligt' blev sendt til lederne af Storbritanniens europæiske ambassader efter Nick Griffin og Andrew Brons blev valgt til Europaparlamentet i juni.

Dokumentet der er forfattet af Matthew Rycroft, Englands europæiske topdiplomat, siger bl.a. at 'ekstremt højreorienterede' parlamentsmedlemmer lige som andre britiske EU-parlamentsmedlemmer kan modtage 'skrevne faktuelle resumeer' angående politikker, men intet andet.

Britiske EU-parlamentsmedlemmer fra de større partier kan normalt forvente at få private underretninger fra embedsmænd og får lejlighed til at møde diplomater og ministre.

Matthew Rycroft skrev: 'FCO ministre har besluttet at der ikke skal være nogen kontakt med EU-parlamentsmedlemmer uanset nationalitet der repræsenterer racistiske eller ekstremistiske holdninger'.

Der står i brevet at andre regerings-kontorer også har rådet at være restriktiv med hjælp.

Freedom of Information Act

Som en direkte konsekvens af denne politik, der blev afsløret efter et forespørgsel om aktindsigt under 'Freedom of Information Act', er de to parlamentsmedlemmer ikke blevet inviteret til to receptioner fra udenrigsministeriet.

I aftes sagde det britiske udenrigsministerium at formålet brevet med var at minde diplomater om den 'traditionelle' politik angående dem der repræsenterer racistiske holdninger.

Afsløringen kommer i kølvandet på balladen om den marxistiske jødiske globalist David Milibands angreb på de britiske Konservatives Alliance med det Lettiske 'Fædreland og Frihedsparti' og et af dets EU-parlamentsmedlemmer, der ifølge den jødiske udenrigsminister havde en 'antisemitisk Nazi-fortid'.

Dette kommer også efter Labours beslutning om at forlade partiets politik om at nægte at optræde sammen med BNP i Tv-debatter og andre offentlige optrædener, hvilket banede vejen for Nick Griffins deltagelse i programmet Question Time, der skaffede partiet en bølge af ny popularitet, sammen med Storbritanniens justitsminister den jødiskfødte konvertit til katolicismen Jack Straw.

Kilde:

Daily Mail 13 december 2009 - David Miliband bans envoys from helping the BNP


Relateret:

Den samme David Miliband der ville holde Geert Wilders ud af England, og som anbefaler ulovlig diskrimination af BNP, protesterede straks da der var risiko for at England ville arrestere israelske krigsforbrydere hvis de kom til landet... Mennesker der bruger deres ytringsfrihed er altså farlige kriminelle der skal forfølges og fryses ud, mens folk med rigtigt blod på hænderne skal nyde beskyttelse som 'særligt udvalgte partnere'. Som det igen fremgår af dette tilfælde holder de udvalgte i vid udstrækning hånden over hinanden. Men hvad kan man ellers forventer fra et gennemkorrupt parti med en kold og kynisk massemorder som Tony Blair ved roret.. Dobbeltmoral løgn og bedrag, overalt hvor Zionisme er involveret.
Google News 16 december 2009 - Israel warns Britain on war crimes warrant

Yahoo News 15 december 2009 - Israeli's warrant sparks law review

Politiken 10 december 2009 - Rådgiver: Saddam skulle fjernes som Milosevic (Line Prasz)

Politiken 1 december 2009 - Nye afsløringer røber Blairs dobbeltspil (Line Prasz)

Politiken 29 november 2009 - Rigsadvokat advarede Blair om ulovlig krig (Ritzau)

Balder Blog 28 november 2009 - Sir Oliver Miles kritiserer indsættelse af zionistiske Jøder ved Irak kulegravning

Balder Blog 19 november 2009 - Eksplosiv dokumentar om den israelske lobbys lyssky aktiviteter i England -Dispatches: Inside Britain's Israel Lobby (Labour og Conservatives infiltreret)

Flere forfalskede papirer; rapport renset for indvandrernes kriminalitet
Mail Online 27 oktober 2009 - Labour think-tank 'airbrushed link between migrants and crime in immigration report for Blair'.

Balder Blog 24 oktober 2009 - Nick Griffin i BBC Question Time - Medierne taget i svindel - Ny chance for BNP?

Balder Blog 24 oktober 2009 - Konspirationsteoretikerne fik ret: Labour insider Andrew Neather afslører hemmelig dagsorden

Andrew Neather der har været meddelagtig i et gigantisk bedrageri overfor den britiske befolkning, går skamløst videre med sit forsvar for mere indvandring. Og selvfølgelig viser det sig at 'Englands skamfulde historie angående Jøder der flygtede fra nazisterne' er en del af alibiet. Og hvem var det der i 2.000 argumenterede for 'at slække på kontrollen', og derved lukke hundredetusinde nye kulturberigere ind? Det var Barbara Roche, ifølge Neather en østeuropæisk jødisk indvandrer. (Luk én Jøde ind i landet og få hundredetusinde muslimer med i købet!) Her et billede af Andrew Neather.
This is London 23 oktober 2009 - Don't listen to the whingers - London needs immigrants

Balder Blog - 17 oktober 2009 - British National Party får uventet støtte fra jødiske kredse i racismesag

Balder Blog - 18 august 2009 - Englands Labour udenrigsminister David Miliband: Der er omstændigheder hvor terror er i orden

Balder Blog 16 juli 2009 - Ungarnske og Britiske patrioters første taler i EU-parlamentet (Krisztina Morvai, Jobbik - Nick Griffin, BNP)

Balder Blog 10 juni 2009 - England: Nick Griffin British National Party’s leder overfaldet af venstreekstremister (UAF)

Balder Blog 8 juni 2009 - Gennembrud i England: British National Party vinder to pladser i EU parlamentet

Balder Blog 29 maj 2009 - Video: British National Party Stor valgsejr i vente - Nick Griffin på Sky News

Balder Blog - 23 marts 2009 - Britiske Jøder starter igen kampagne mod British National Party

BNP 21 marts 2009 - The Last of the Few — World War II Spitfire Pilot Joins BNP

Balder Blog 15 marts 2009 - Politisk vold ved vælgermøde i England - BNP-medlem Tony Ward overfaldet med hammer

Muhamedanere og Jøder bekriger i fællesskab repræsentanter for den indfødte befolkning.
Balder Blog 23 marts 2008
- Jødiske og etniske organisationer i fælles krig mod Englands nationaltsindede parti BNP (Eva Greenspan fra Polen)

Balder Blog 20 februar 2009 - England: British National Party vinder ’sikker’ Labour-kreds

Balder Blog 8 december 2007 - England - Labour i Krise - Jødiske Penge til Labour for adelstitler og Israelvenlig udenrigspolitik (Cash for Honours Scandal, Lord Levy, David Abrahams, Jon Mendelsohn etc.)

Balder.org november 2007 - Foreign Secretary David Miliband (Jewish) Speech on European African Integration

Balder Blog - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Britain


Print Post