Antikristen hadegruppe: 'Køb ikke hos kristne'

 
  Kauft nicht bei Juden!
 
  Jøder brænder kristne bøger i 2008

YnetNews: En lobby for jødiske værdier distribuerer foldere til hoteller og restauranter der opstiller juletræer eller andre kristne symboler før nytår, siger at forretningsfolk der alligevel gør det risikerer at tabe deres 'kosher certificering'.

Nyt front for religiøse krige: Hoteller og restauranter

'Lobby for Jødiske værdier' [Lobby for Jewish values] begyndte at operere mod restauranter der opstiller juletræer og andre kristne symboler før Jul og Nytår.

Ifølge lobbyens formand; Ofer Cohen har de fået støtte af rabbinere, 'og vi overvejer endda at publicere navnene af de forretninger der opstille kristne symboler før den kristne helligdag, og at opfordrer til boykot imod dem.'

I flyveblade og annoncer der distribueres til offentligheden kan man læse: 'Israelsk folk har gennem årene givet deres sjæl for at fastholde værdierne i Israels Tora og den jødiske identitet.'

'I bør også fortsætte med at følge denne sti af det jødiske folks tradition og ikke give efter for den cirkusagtige atmosfære ved slutningen af det civile år [jøderne har deres egen tidsregning]. Og under ingen omstændigheder skal de støtte forretninger der sælger eller udstiller Kristendommens dumme symboler.

'Rabbinatet i Jerusalem arbejder også hvert år på at sikre at restauranter og hoteller modtager kosher certificering fra Jerusalems Religiøse Råd ikke opstiller kristne symboler.

Ifølge en ledende embedsmand fra kashrut afdelingen, gøres dette hvert år i fælles forståelse, men at forretninger der ikke opfylder dette krav risikerer at få deres kashrut certifikat trukket tilbage.

Det understreges at de fleste hoteller i Jerusalem og en betydelig del af restauranterne i hovedstaden bliver kosher certificeret af byens religiøse råd.

Oversat fra:

YnetNews 8 december 2009 - Jewish lobby wages war on Christmas trees (Ari Galhar)

Relateret:

Her praler israelsk avis med jødernes 'tolerance'. Ja men hvem har brug for et minaretforbud, når man blot kan bulldoze et helt muslimsk kvarter, har seperate veje og boligområder, forbud mod blandede ægsteskaber, lovlig og statssponsoreret racediskrimination samt mulighed for fængsling uden anklage i en stat der entydigt er defineret som jødisk. Det er ret gratis for en israelsk Jøde at være positiv overfor minareter i Schweiz. Jøderne kan dog godt selv finde på at fjerne et milimeter stort kors på et israelsk frimærke fordi det generer jødiske sensitiviteter. Kristen mission i Israel er forbudt.
Jerusalem Post 11 januar 2010 - Poll: Israeli Jews oppose minaret ban

Balder Blog 17 december 2009 - Religiøse Jøder vanhelliger Kristen Kirke i Jerusalem

Balder Blog 12 december 2009 - Jul i Holliston, USA: Nej til kristent kors på brandstation - Ja til jødisk Chabad Lubavitch menorah foran Rådhuset + Congressman Henry Brown foreslår resolution der anerkender Julens betydning

NIS News 10 december 2009 - Holland: School 'Too Diverse' for Christmas Tree

Hodjas Blog 9 december 2009 - Stop forfølgelsen af kristne – Aktionsdag

10. Dezember 2009, 10:00 - 19:30 Uhr
Pro Oriente 9 december 2009 - Stopp Christenverfolgungen

J-Wire Australia 6 december 2009 - Hansard records first Chanukah celebration in NSW parliament (Jøder udgør under en halv procent af Australiens befolkning!)

Balder Blog 2 december 2009 - Schweiz: Anti Defamation League blander sig - Jøder kritiserer minaretforbud

Balder Blog 24 november 2009 - USA: Krigen mod Julen begynder tidligt i år

Den ekstreme jødiske Chabad Lubavitch sekt har direkte adgang til det Hvide Hus, politikere i europæiske hovedstæder og EU
Balder Blog 11 december 2007
- Kæmpe Menorah opstillet ved det Hvide Hus og Kremlin

Balder Blog 10 december 2007 - USA - Jødisk organisation kræver krybbespil fjernet: stødende for ikke kristne

Balder Blog 6 december 2007 - Ud med Julen, ind med Hanukka, krigen mod Julen fortsætter

Balder Blog 2 december 2007 - Kan USA afkristnes? Jøder føler sig stødt over Juletræer med Kristne Symboler

 


Print Post