En muhamedansk antropologistuderende er sigtet for manddrab efter jødisk professor ved Birmingham University i Vestal New York døde af knivstik.

Opførte sig som en terrorist

To mænd som Al-Zahrani delte lejlighed med, sagde at manden søgte konfrontation, var diskussionslysten og 'opførte sig som en terrorist'. Araberen havde tidligere truet sin medlejer men en kniv. 'Han opførte sig som en terrorist; åbnede sin dør og råbte og skreg i telefonen' fortalte Senegaleseren Sukho.

  Richard Antoun - Jewish professor victim of stabbing
  Richard Antoun
   
  Abdulsalam Al-Zahrani  - Muslim murderer Saudi Arabia
  Abdulsalam Al-Zahrani

Ofret er den 77 årige Richard Antoun, professor i Mellemøststudier og forfatter af bogen 'Understanding Fundamentalism: Christian, Islamic and Jewish Movements'.

Den anholdte er Abdulsalam Al-Zahrani, en 46 år gammel Saudisk statsborger.

Ifølge et øjenvidne fandt angrebet sted fredag eftermiddag da den muhamedanske studerende gik ind på professorens kontor og stak ham.

Universitetspolitiet tvang angriberen ned på jorden, mens ambulancefolk skyndte sig hen til professor Antoun.

Universitetets forkvinde Lois DeFleur udsendte i fredags følgende pressemeddelelse: 'I eftermiddags, tabte Birmingham University en af sin længst ansatte medarbejdere, ved en ubegribelig voldshandling. Vores tanker går til familien Antoun, og vi vil forsøge at give dem så meget opbakning som muligt i disse svære stunder.

David Paterson, New York's gouvernør udsendte også en pressemeddelelse om ofret: 'Han rørte livet af mange studerende og var respekteret af sine kolleger. Selv om han vil blive savnet på Universitetet, vil han leve videre i sine skrifter, hans forskning og hans studerende, hvis liv han ændrede for altid.'

Antoun fik et professorat på Harvard i 1963, og blev en del af Birmingham-fakultetet først i halvfjerdserne. Han var 'en socialkulturel antropolog, der forskede blandt landmænd i Jordan, byboere i Libanon, bønder i Iran og indvandrere i Texas og Grækenland, ' ifølge universitetets hjemmeside. Han blev pensioneret som professor emeritus i 1999.

Han viede sit liv til forsøg på at forstå menneskerne i Mellemøsten, ' fortalte professorens søster Linda Miller fra Holden, Massachusetts til New York Times. 'Han sagde aldrig et uvenligt ord til nogen i hele sit liv. Fru Millers ægtemand Pastor David J. Miller sagde at Antoun havde været gift i 17 år med sin kone Rosalyn, og havde sønnen Nicholas der nu er fyrre.

Kommentar: Igen se vi hvordan omgivelserne ikke har reageret på faresignalerne, lige som i Fort Hood.

WorldNetDaily 5 december 2009 - Muslim student accused of stabbing Jewish prof

Press Connects Birmingham 5 december 2009 - Binghamton University killing: Apartment-mates say man accused of killing professor was confrontational and 'acted like a terrorist'

New York Times 5 december 2009 - Student Held in Killing of Binghamton Professor

Relateret:

Balder Blog 5 november 2009 - USA: Massakre i Fort Hood 12 dræbt gerningsmanden Major Nidal Malik Hasan var Muslim

 

Forståelig Muslimsk Vrede

Muslimer forekommer ofte lidt højtrøstede når de er på gaden i flok, uanset om de er på indkøb eller i kamp med politiet. Nu ser det ud til at tendensen er ved at forplante sig til internettet; både argumenterne (racistisk, diskriminerende) og sprogTONEN. Man fatter ikke at en Muhamedaner i Danmark kan leve uden full time beskyttelse af Racismecentralens Udrykningsberedskab. Den uretfærdigtbehandledes blog.

 


Print Post