Den svært syge olding bæres ud af hjemmet endnu en gang
  Torben Jørgensen - Historiker - DIIS - Holocaust Industry Denmark
  Torben Jørgensen - Historiker - DIIS
 

Torben Jørgensen glæder sig åbenlyst over propagandaværdien af Demjanjuk processen i Tyskland: 'Hver gang vi har sådan en sag får vi rullet hele historien op i meget fine detaljer og fortalt den én gang til for nye generationer.'

Balder: Som om vi ikke har hørt jeres svindelagtige propagandalort tilstrækkeligt mange gange i nu. Vi er altså begyndt at grave dybere i historien end lige til propagandaværdien for multikulti-projektet, holocausttroen og relaterede interesser. Holdt jeres politiceren og propaganderen adskilt fra forskningen. Ud med Zionister som 'uvildige eksperter'.

Video længere ned. Den engelsksprogede russiske nyhedskanal Russia Today har interviewet den israelske / jødiske tidligere forsvarsadvokat af John Demjanjuk, Yoram Sheftel i Israel i forbindelse med den anden skueproces der for tiden finder sted i Landsretten i München mod John Demjanjuk.

Det lykkedes Sheftel i starten af 90erne i appelsag i den Israelske højesteret at få fuldstændigt frikendt John Demjanjuk for alle anklager og få ham løsladt.

Sheftel har efter denne proces også skrevet en bog om sagen; 'Tilfældet Demjanjuk - Begyndelsen og Enden af en Skueproces'.

I dette interview med Russia Today siger Sheftel at han føler sig 100% sikker på at John Demjanjuk ikke er 'Ivan the Terrible'. Derudover at det med de forhåndenværende beviser; specielt Demjanjuks påståede 'SS-Trawniki-Dienstausweis' ikke er muligt at erklære Demjanjuk skyldig.

Ifølge Yoram Sheftel er beviserne ved det nuværende proces så godt som identisk med de beviser der blev fremlagt i Israel.

Derfor er processen mod Demjanjuk en farce nu såvel som den gang.

 

 

 

 

 

 

Oversat fra:

Altermedia.de 2 december 2009 - Yoram Sheftel, jüdischer Verteidiger John Demjanjuks: Der Prozeß ist eine Farce

Der er så mang skruer løs i holocaust historien, at selv klip der vises i propagandaøjemed indeholde tydelige indicier på at noget ikke stemmer.

Læg mærke til (korte klip) underlægningsbillederne der angiveligt stammer fra Auschwitz. Små jødiske børn viser deres fangetatoveringer frem.

Men blev de da ikke straks frasorteret og sendt til 'gaskammerne', som historierne gang på gang fortæller?

Man ser også en masse folk rende rund i Auschwitz, det skal vel forestille at være befrielsen; de ser overordentligt velklædt velernæret og næsten tilfredse ud..

Hvorfor blev Anne Frank og hendes far indlagt på hospitalet i stedet for at blive gasset?

Gitta Sereny (holocaust overlevende / historiker) sagde følgende: Auschwitz var frygtelig men ingen udryddelseslejr.

Russia Today 30 nov 2009 - Yoran Sheftel Jewish lawyer of John Demjanjuk: The trial is a farce
Yoram Sheftel, jüdischer Verteidiger John Demjanjuks: Der Prozeß ist eine Farce - Paula Slier
Yoran Sheftel John Demjanjuks jødiske forsvarsadvokat kalder processen en farce
English with German subtitles

 

James Traficant og Patrick Buchanon i brechen for John Demjanjuk

Det vil nok heller ikke være kendt for ret mange at Demjanjuksagen også har andre udløbere. Det amerikanske kongresmedlem James Traficant fra Ohio der var overbevist om Demjanjuks uskyld, og var rasende over at en amerikansk statsborger der havde ført et upåklageligt liv i USA så nemt kunne blive frakendt sine rettigheder og blive udleveret til en fremmed magt. (tekst fortsætter)

Former Rep. James Traficant first interview after release
Host: Gretta van Susteren

(fortsat) Det skulle have værets Traficants fortjeneste, i hvert fald delvis, at Demjanjuk blev frikendt og løsladt efter i første omgang have fået en dødsdom i Israel.

 

I medierne har man for det meste allerede dømt Demjanjuk, på trods af den tidligere frikendelse, og de mange stemmer der taler om skueproces og justitsmord.

Ligeledes fortæller man frisk og frejdigt om et helt nøjagtigt bestemt antal Jøder der skulle have fundet døden ved at blive proppet i gaskamrene, hvor Demjanjuk skulle have assisteret. Ja 'gaskamrene', som om eksistensen af disse var et faktum, hvilket dog langt fra er bevist.

Man graver for tiden feberagtigt efter deres placering, dog uden ret meget held. Dog blev fundet af et ur, en hollandsk tiøre og noget trækul for kort tid siden triumferende kundgjort i pressen; nu havde man fundet beviserne.

I virkeligheden bekræfter sådanne udtalelser jo, at der altså indtil videre ikke er beviser for at disse gaskamre til mennesker overhovedet har eksisteret.

Det var der mange der ikke var glade for, og det korte af det lange er at han blev smidt ud af Kongressen efter en retssag om bestikkelse og skattesvig, som Traficant mener var et justitsmord.

Traficant afsonede sin dom på 8 år, og kom for ikke så længe siden på fri fod. Han har igen meldt sig på banen i det politiske liv, og fortsætter sin kamp for den ifølge rigtig mange folk uskyldigt udpegede John Demjanjuk, der efter at have tilbragt mange år i en israelsk dødscelle, nu lige før sit dødsleje igen bliver udsat for en behandling der ligger meget tæt på tortur.

Også den amerikanske konservativ Patrick Buchanan har skrevet flere lange epistler om den uret der også ifølge ham er overgået John Demjanjuk.

I et tidligere indlæg på Balder Blog kan man høre forskellige juridiske eksperter udtale sig om sagen; video med tysk tale og transkription. Her er man lige så skeptisk overfor det teater der finder sted i München i dag som den israelske forsvarsadvokat Yoran Sheftel.

I anledning af John Demjanjuks død
In memoriam: John Demjanjuk gestorben am 17.03.2012 - J'accuse (Deutsch)
 

Balder Blog 14 juli 2009 - Ivan the Terrible - Legal experts prophesize failure of Demjanjuk trial (Video & transcript)

Relateret:

Daily Telegraph 18 marts 2012 - Orbituary - John Demjanjuk is dead

Munich state court spokeswoman Margarete Noetzel said this week that under German law, Demjanjuk is "still technically presumed innocent," because he died before his final appeal could be heard, and "a person is presumed innocent until proven guilty."
Haaretz 23 marts 2012 - Convicted Nazi criminal Demjanjuk deemed innocent in Germany over technicality

Balder Blog 18 april 2011 - FBI-rapport sår endnu mere tvivl om beviserne mod angivelig Nazi-fangevogter John Demjanjuk

Balder.org 30 juni 2010 - Demjanjuk Complot stelt Dreyfus-Affaire in de schaduw (Gawain)

Balder.org 7 januar 2011 - Sobibor - Holocaust-propaganda og virkelighed - Ny bog udfordrer historikere

Sonderbehandlung for Jøder?
Politiken 9 december 2009 - Sexoffret: Lad nu Polanski slippe (Finn Holten Hansen)

Truslerne begynder:
Times Online 2 december 20009 - Demjanjuk defence team is treading on thin ice by questioning history

Roman Polanski flytter til luksushytte i Schweiz: Der er andre boller på suppen når man kun har bedøvet og voldtaget en 13 årig, og oven i købet har lavet en holocaust-promofilm, er Jøde og bliver støttet af det meste af Hollywood-jøderne samt enkelte jødiske udenrigsministre og præsidenter. Fra i eftermiddag skifter instruktøren altså sin fængelscelle ud med en en eksklusiv alpehytte i Gstaad, hvor han skal fejre julen med sin familie, mens den svært syge John Demjanjuk der indtil videre kun er mistænkt, må forblive i fængslet.
Politiken 4 december 2009 - Schweiz frygter Polanski-kaos (Mikkel Vuorela)

Politiken 30 november 2009 - Holocaust-tiltalt bragt til retten på båre

BBC 30 november 2009 - Demjanjuk trial shows double standards, lawyer says

Inconvenient History - The “Nazi Extermination Camp” of Sobibor in the Context of the Demjanjuk Case (Paul Grubach)

Politiken 29 november 2009 - 89-årig står anklaget for mord på 27.900 jøder

Politiken 28 november 2009 - Dutch WWII war criminal on trial in Germany

Balder Blog 7 maj 2009 - Ved hjælp af Holocaust skal demokratiet afskaffes - EU vedtager særlov for at standse EU modstandere 


Print Post