David Harris AJC (tv), her med Dah Aliyev fra Azerbaijan er en driftig mand. Foruden at blande sig i hvad den Schweiziske befolkning skal mene om muslimer og deres minareter , driver han sin helt egen jødiske udenrigspolitik på USAs vejne med at få olieaftaler i hus og sikre bedre btingelser for jødedommen. Selvfølgelig er Harris og hans AJC benægtere af det armenske holocaust og har sikret at USAs Kongres tog jødernes position i spørgsmålet.
 
  Her får Harris en orden af Ukraines præsident Victor Yushenko. Også i dette tilfælde bedrev Harris amerikansk udenrigspolitik. Den Jødiske Komite skulle have sikret Ukraine bedre handelsbetingelser med USA.
 
  Alcee Lamar Hastings forhenværende advokat og dommer, 10 år som føderal dommer, men blev afsat på grund af korruption og mened. Søger sort samarbejde med Jøder mod majoritetsbefolkningen.

Foxman: 'For et århundrede siden forbød en Schweizisk folkeafstemning jødisk ritualslagtning, i et forsøg på at fordrive den jødiske befolkning.'

JERUSALEM (JTA) -- En afstemning i Schweiz der har resulteret i et forbud mod minaretbyggeri ved nye moskeer får kritik af jødiske grupper.

Folkeafstemningen der blev afholdt den 29 november blev vundet med 57% af stemmerne. Det ekstremt højreorienterede Schweiziske Folkeparti (SVP), det største parti i parlamentet støttede minaretforbuddet.

'Folkeafstemningens udfald udgør et angreb på de fundamentale rettigheder af gensidig respekt, ' sagde det Amerikanske Jødiske Komites [American Jewish Committee] direktør David Harris i tirsdags. 'Selv om der helt sikkert er forståelige bekymringer i Europa over islamisk ekstremisme, kan problemet ikke løses ved et generelt angreb på muslimske samfund og deres religiøse symboler.'

I en pressemeddelelse opfordrede Anti Defamation League den Schweiziske regering til at være agtpågivende angående sin forpligtelse til at sikre religionsfrihed.

'Dette er ikke første gang en Schweizisk folkeafstemning er blevet brugt for at promovere religiøs intolerance, ' sagde Robert Sugarman, ADL nationale formand, og Abraham Foxman ADLs nationale direktør i en pressemeddelelse. For et århundrede siden forbød en Schweizisk folkeafstemning jødisk ritualslagtning, i et forsøg på at fordrive den jødiske befolkning.'

Den amerikanske senator Benjamin Cardin [Kardonsky, jødisk] , formand af 'Commission on Security and Cooperation in Europe' (U.S. Helsinki Commission) og hans viceformand Repræsentant Alcee Hastings, udtrykte bekymring over minaretforbuddet.

'Schweizernes afstemning om at forbyde minareter er bekymrende af en række grunde, der i blandt at den Schweiziske befolkning har ment det er i orden at sætte grænser for én særlig gruppes religiøse praksis, ' sagde Cardin. 'Jeg stoler på at de schweiziske domstole vil underkende dette referendum, og at den Schweiziske regering vil arbejde hurtigt for at sikre at Schweizerne ikke bliver set som et intolerant folk.'

'Jeg håber at de Schweiziske domstole vil underkende denne folkeafstemning, og at den Schweiziske regering vil fordoble sine bestræbelser for at vedtage antidiskriminationslove og have en ærlig dialog om religiøs og etnisk tolerance, ' sagde Hastings.

Den Schweiziske Føderation af Jødiske Samfund var imod beslutningen

Muslimer udgør omkring 5 % af den schweiziske befolkning.

 

Oversat fra:

Jewish Telegraph Agency 2 december 2009 - Swiss vote banning minarets draws criticism


Kommentar:

Benjamin Cardin fra Commission on Security and Cooperation in Europe

 
  På en plakat fra den israelske regerings annonce-kampagne henvendt til Jøder i USA kan man læse: 'Assimilation og tabt for os'
 
  Benjamin Cardin (jødisk Kardonsky) CSCE
  Cardin og Harris burde hellere beskæftige sig med Israelsk racisme end med andres.
 
  Racisme? I Israel har man patruljer der sørger for jødiske piger ikke begår rassenschande med arabiske israelere!
   
  Vores moskeer er vore kaserner, vores minaretter vores bajonetter - Tyskland: Tyrkerführer Erdogan anbefaler Hitlers racefilosofi til Tyrkiske indvandrere

Igen ser vi hvordan zionistiske Jøder styrer officielle amerikanske organisationer. Den amerikanske regeringsorganisation afholder f.eks. kongresser sammen med Zionist Organization of America, hvor bl.a. den anti-muslimske jødiske forfatter Bat Ye'or (Gisele Littman) talte. Bat Ye'or gælder i politisk korrekte kredse som en stærk islamofobisk ekstremistisk hadprædikant.

Vel styrker jøderne hadet mod Muslimer på verdensplan (krigen mod terror), men kræver dog samtidig at vesten tillader muslimsk indvandring og muslimers 'religiøse rettigheder'.

For at sige det på en anden måde; Jøderne sælger Schweiz og resten af Europa til muslimerne fordi de ikke vil risikere at miste retten til ritualslagtning og omskæring. Samtidigt går man ikke af vejen for at forsøge at få vesten til at angribe Israels fjender hvor som helst på kloden.

Fra Canada: In February, Canadian Jewish Congress and the Islamic Council of Imams-Canada called on the federal government to exempt ritual slaughter of meats from proposed animal-cruelty legislation.
And in 2001 Canadian Muslims and Jews came together to urge Ottawa to deny public funding to a group that sought to outlaw the circumcision of baby boys. Source

Hvordan forsvarer vi os mod de jødiske angreb?

Her er et forslag: Forklar Jøderne, at hvis Europa går under på grund af den muslimske indvandring, så ryger Israel med. Enhver hate crime lov og andre tiltag mod friheden og de fædrelandskærlige der bakkes op af de jødiske organisationer, og det er indtil videre så godt som alle, skal omgående kræves overholdt af Israel. Vi skal støtte FN i sager som Goldstone rapporten osv., hvis ikke af hensyn til retfærdigheden, så i det mindste af egeninteresse.

Meldinger som denne fra Benjamin Cardin / Kardonsky og David Harris bør mødes med signaler fra nationalsindede danske venner af Israel om at det snart kan være slut med opbakningen til Israel, hvis dette lands repræsentanter (uanset statsborgerskab) bliver ved med at blande sig i vores anliggender med deres speciale dagsordener og deres psykiske terror i form af holocaust hjernevask, det sidste ikke mindst når det køres frem sammen med en multikulti-dagsorden..

Alternativet

En anden ide ville være at oprette en fond der støtter store arabiske familier i Israel med børnepræmier. Så kan Zionisterne i Israel mærke på egen krop hvad deres oversøiske folkefæller gør mod andre folkeslag.

Zionistisk magtpolitik er den hårdeste mest hensynsløse og vedholdende etnocentriske magtpolitik nogensinde i verden. Det bliver tid at folk indser dette, og møder denne politik med noget tilsvarende. Kræv betaling ved kasse et, og lad det være en god pris. Det er det eneste sprog disse Zionister forstår.

En jødisk fingernegl er mere værd end hundrede arabere, som man siger derovre. Men husk at også småting som retten til ritualslagtning og omskæring er de jødiske organisationer og de zionistiske agenter mere værd end værtsfolkets frihed, suverænitet og velbefindende.

Der Spiegel - Afstemning
 
  Die Welt - Afstemning
 
  Yahoo - Afstemning
 
  Dagbladet Norge - Afstemning

 

 

 

 

 

 

 

Efterskrift:

Helt ærligt. Er det ikke bemærkelsesværdigt hvordan meldinger som ovenstående artikel kommer ind den ene dag efter den anden? Prøv at se kig igennem listen af artikler de seneste uger og se hvor mange af dem handler om lignende ting som ovenstående.

Det er ikke fordi jeg overhovedet kan nå at skrive om alle disse nyheder jeg møder. Med lidt mere hjælp til noget af arbejdet ville jeg højst sandsynligt regelmæssigt kunne publicere to til tre gange så mange artikler om disse anliggender som nu.

Dette bare for at give en fornemmelse af hvor mange af disse organisationer samtidigt har travlt med alt muligt i alle mulige sammenhænge. Der er en summende aktivitet fra disse jødiske kredse hele tiden.

Nye lovforslag mod ytringsfriheden, flere indvandrerrettigheder, mindre nationalstat. Alle vegne.

I Europa øst og vest, USA, Canada, Australien. Sammen med andre kontante udvekslinger af lovord, penge, udmærkelser, medaljer, tjenester og varer og mennesker.

Nogle flere burde lægge øret til hvad der foregår i disse kredse, for der spilles med store indsatser der ikke en gang kan gøres op i penge. Dem det for tiden ser ud til at kunne blive dyrt for, er dig og mig.

 

 

 

 


Relateret:

By Julian Kossoff, a former senior reporter for the Jewish Chronicle (Israelere mere tolerante end Schweizerne)
Telegraph 13 januar 2010 - Jews against the Muslim minaret ban

Her praler israelsk avis med jødernes 'tolerance'. Ja men hvem har brug for et minaretforbud, når man blot kan bulldoze et helt muslimsk kvarter, har seperate veje og boligområder, forbud mod blandede ægsteskaber, lovlig og statssponsoreret racediskrimination samt mulighed for fængsling uden anklage i en stat der entydigt er defineret som jødisk. Det er ret gratis for en israelsk Jøde at være positiv overfor minareter i Schweiz. Jøderne kan dog godt selv finde på at fjerne et milimeter stort kors på et israelsk frimærke fordi det generer jødiske sensitiviteter. Kristen mission i Israel er forbudt.
Jerusalem Post 11 januar 2010 - Poll: Israeli Jews oppose minaret ban

Balder Blog 17 december 2009 - Religiøse Jøder vanhelliger Kristen Kirke i Jerusalem

Balder Blog 10 december 2009 - Denmark: Jewish-Muslim network criticizes Swiss minaret ban Bent Melchior B'nai B'rith - Naveed Baig Minhaj ul-Quran

Jerusalem Post 5 december 2009 - Jewish groups back Muslims on minaret ban

Forhenværende ADL direktør rasende
Joel Sprayregen er forhenværende ledende advokat af ACLU (American Civil Liberties Union) og national viceformand af Anti Defamation League. Han blev rasende over ADLs nylige 27 sider lange online angreb på det kristne/konservative højre; 'Vreden vokser i USA: Anti-regeringskonspirationer'.

Truthtellers 3 december 2009 - Ex-ADL Leader Joel Sprayregen Blasts ADL/Foxman

DDP - Newsticker 2 december 2009 - Zentralrat der Juden fordert Abbau von 'Ressentiments gegen Muslime'

Balder Blog 30 november 2009 - Obamas udnævnelse af særligt antisemitisme udvalg gør andre amerikanere til andenrangs borgere 

Balder Blog 29 oktober 2009 - Schweiz: Jødiske organisationer i krig med nationaltsindede om forbud mod minaretbyggeri

Politiken 29 november 2009 - Schweizisk højreparti kræver forbud mod minareter (Peter Wivel)

Pia Kjærsgaard lykønsker Schweiz, fordi borgerne har sagt nej til minareter. Hurra for Schweiz!
Politiken 29 november 2009 - DF vil forbyde minareter i Danmark

GP Världen - Schweiziskt nej till fler minareter | DN - Ja till förbud mot att bygga minareter

Dagbladet Norge 29 november 2009 - Minaretforbud i Sveits vedtatt

Balder Blog 21 oktober 2009 - British National Party får uventet støtte fra jødiske kredse i racismesag

Balder Blog 9 september 2009 - Jødisk lobby ivrer for mere censur på EU-konference den 6 oktober

Balder Blog 17 juni 2009 - USA: Jødisk Organisation American Jewish Committee (AJC) får 2,7 millioner kroner for indvandringspropaganda

Balder Blog 2 april 2009 - Frank Brunner responds to accusations from Swiss Jewish / Zionist hate group CICAD

Balder Blog 23 marts 2009 - Britiske Jøder starter igen kampagne mod British National Party

Balder Blog 14 januar 2009 - Tyskland - Jødernes Råd holder med multikulti mafiaen (Roland Koch)

Balder Blog 9 september 2008 - Ukraine EU - Jødisk organisation vil bestemme EUs udvidelsespolitik

Balder Blog 10 april 2008 - Hvordan jødiske organisationer verden over arbejder for hate speech love, censur, og multikultur - ADL

Balder Blog 6 april 2008 - Bent Melchior og Bashy Quraishy bygger bro mellem jøder og muslimer

Balder Blog 23 marts 2008 - Jødiske og etniske organisationer i fælles krig mod Englands nationaltsindede parti BNP

Balder Blog - 9 februar 2008 - Latino-jødisk Koalition i USA – Jøderne allierer sig med de nye indvandrere


Print Post