Mener altså Robert Stark fra avisen LA Examiner. ADL direktør Abraham Foxman: Nye former af antisemitisme gennemsyrer den offentlige debat.

Robert Stark:

Hvis disse special-interessegrupper virkeligt ville gøre en ende på antisemitismen, burde de promovere lige rettigheder for alle amerikanere, og ikke speciale privilegier for sig selv.

Sidste uge valgte præsident Obama at indsætte Hannah Rosenthal som 'Udenrigsministeriets Særlige Udsending for Overvågning og Bekæmpelse af Antisemitisme'.

Anti Defamation Leagues 'Nationale Direktør' Abraham Foxman kom med følgende udtalelse:

'Denne udnævnelse signalerer USAs fortsatte seriøsitet ved bekæmpelse af den antisemitisme som vi har set vinde legitimitet i for mange lande, og en institutionalisering af denne kamp som en amerikansk udenrigsprioritet.

Vi ser frem til at arbejde sammen med Hannah Rosenthal for at mobilisere den betydelige politiske vilje og USAs ressourcer for at brede forståelse i udlandet for de nye former af antisemitisme der gennemsyrer den offentlige debat.

 

Vil 'hjælpe lande med at tage de hårde beslutninger'

  Michael Posner
  Michael Posner
  Hannah Rosenthal
  Hannah Rosenthal

Fordi vi arbejder sammen med udenrigsminister Clinton og viceminister Michael Posner [selvfølgelig også jødisk] er vi ikke i tvivl om at den Specielle Repræsentant vil komme til at spille en vigtig rolle ved at hjælpe lande med at tage de hårde beslutninger og implementere politiske, lovmæssige, juridiske og uddannelsesmæssige forholdsregler for at bekæmpe antisemitisme.

Præsident og CEO af 'The Jewish Council for Public Affairs', Rabbi Steve Gutow roste også aftalen, og sagde:

En af vore egne...

'Vi bifalder og er glade for præsident Obamas udnævnelse af Hannah Rosenthal som amerikansk 'Udenrigsministeriets Særlige Udsending for Overvågning og Bekæmpelse af Antisemitisme'.

Vi er meget stolte af at vide at det er en af vore egne der er blevet betroet dette ansvar af USA.

Under sin ansættelse ved JCPA var Hannah en utrættelig fortaler for Israel og sociale spørgsmål der er vigtige for det jødiske samfund, og vi ved at hun vil bringe den samme entusiasme og begejstring i sin nye rolle i Obama regeringen.

Vi ser frem til at arbejde sammen med Hannah i sin nye funktion med anstrengelser for at skabe tolerance og forståelse, for at udrydde antisemitisme i hele verden.'

Denne særlige afdeling for overvågning af antisemitisme blev etableret ved vedtagelse af 'Global Anti-Semitism Review Act of 2004', der blev støtte af den nu afdøde Repræsentant Tom Lantos [jødisk zionist der utrætteligt arbejdede for indvandring og multikultur i USA], Repræsentant Chris Smith (R-NJ) og Senator George Voinovich (R-OH). Det giver staten udenrigsministeriet lov til at overvåge- og handle mod- antisemitisme.

På departementets hjemmeside erklæres der at 'Udenrigsministeriets Særlige Udsending for Overvågning og Bekæmpelse af Antisemitisme' (SEAS) er fortaler for amerikansk politik angående antisemitisme såvel i USA som i udlandet. Antisemitisme er diskrimination eller had mod Jøder. SEAS udvikler og implementerer politikker og projekter der støtter tiltag for at bekæmpe antisemitisme.

Rosenthal ikke pro-Israel nok

Ironisk nok beskylder nogle pro-Israel aktivister nu Rosenthal for ikke at være pro-Israel nok, på grund af en udtalelse om antijødiske angreb i Europa som hævn for Israels handlinger, hvor hun sagde at, 'Jeg skal sige det til dig lige ud, jeg har to voksne døtre, jeg havde aldrig regnet med at mine børn skulle have at gøre med noget af den samme gamle antisemitisme som jeg gjorde, som datter af holocaust overlevende, ' sagde Rosenthal. 'Det er ængstelige tider hvor mennesker taber evnen til at kunne skelne mellem en Jøde, alle Jøder og hvad der foregår i Israel.'

Jøder associeret med regeringens krænkelse af ytringsfriheden

Rosenthal har ret i at sige at folk nogle gange glemmer at skelne mellem Jøder og Israels handlinger, men den afdeling hun er blevet præsident af vil i endnu højere grad associere Jøder med regeringens krænkelse af retten til privatliv og ytringsfrihed. Hvis hun bekymrer sig om stigningen i antisemitismen burde hun bede om at Jøder bliver behandlet som alle andre amerikanere, og ikke kræve specielle privilegier.

Afdelingen definerer antisemitisme som 'traditionelle antijødiske fordomme deri århundreder har gennemsyret Europa og nogle andre lande i verden. Dette omfatter ultra-nationalister og andre der påstår at det jødiske samfund kontrollerer regeringer, medierne, international business, og finansverdenen.
Stærke anti-israelske følelser der går over grænsen mellem objektiv kritik af israelsk politik og antisemitisme.

Antijødiske følelser der udtrykkes i Europa voksende muslimske befolkning baseret på længevarende antipati mod såvel Israel som Jøderne, og muslimsk modstand mod udviklinger i Israel og de besatte områder, og i Irak.

Beviser selv de konspirationsteorier de vil til livs

 
   
   
   
 
  Abraham 'Abe' Foxman - ADL
Zionistisk bekæmper af ytringsfriheden og benægter af det armenske holocaust. Større

Baseret på afdelingens egen definition af antisemitisme er det hykleriske at angribe dem der beskylder det jødiske samfund for at udøve magt over regeringen, mens deres afdeling beviser at disse organisationer var i stand til at bearbejde regeringen for at opnå særlige privilegier.

De forsøgte at stemple dem der kritiserer USA og Israels politik i Mellemøsten som antisemitter.

Afdelingen har et kraftigt fokus på overvågning af antisemitisme rund om i verden specielt i den muslimske verden. Da loven blev underskrevet sagde præsident Bush at 'Den amerikanske regering har forpligtet sig til at overvåge og bekæmpe antisemitisme i verden som et vigtigt element af kampen for menneskerettigheder og religiøse rettigheder.'

Husk lige! Vi har ikke nogen afdeling der overvåger anti-amerikanisme i andre lande, og der er en masse intolerance mod en masse forskellige grupper i verden.

Én gruppe har specielle privilegier som ingen andre har

Det der er bekymrende ved det, er at det skaber en Afdeling for Tankepoliti, og giver én gruppe mennesker specielle privilegier som ingen andre amerikanere har. Ingen andre grupper har en tilsvarende afdeling til at udtrykke deres bekymringer.

Der findes allerede private organisationer som ADL til at overvåge antisemitisme, men nu vil de også have et regeringskontor til at udføre det arbejde.

Etniske og religiøse fordomme kan ikke udryddes af regeringen men vil kun blive værre når regeringen bruger det til at fremme nogles rettigheder over andres, hvilket kun vil føre til mere vrede mod den gruppe.

Hvis disse special-interessegrupper virkeligt ville gøre en ende på antisemitismen, burde de promovere lige rettigheder for alle amerikanere, og ikke speciale privilegier for sig selv.

LA-Examiner 29 november 2009 - Obama's appointment of special anti-semitism envoy makes all other Americans 2nd class citizens (Robert Stark)

LA-Examiner 6 november 2009 - Organized Jewish Community's support for hate laws will backfire (Robert Stark)

LA-Examiner 1 juni 2009 - ADL Director declares war on freedom of speech (Robert Stark)

LA-Examiner - Robert Stark home page

LA-Examiner 13 december 2009 - ADL Supremacist by its own definition (Robert Stark)

Noget lignende er i gang i Canada:

USACBI 6 december 2009 - Will Harper criminalize criticism of Israel?


Relateret:

Balder Blog 29 november 2009 - Censur: Polen indfører forbud mod kommunistiske symboler - Jøder unenige 

Balder Blog 28 november 2009 - Sir Oliver Miles kritiserer indsættelse af zionistiske Jøder ved Irak kulegravning 

Balder Blog 19 november 2009 - Eksplosiv dokumentar om den israelske lobbys lyssky aktiviteter i England (Channel Four Dispatches: Inside Britain's Israel Lobby - videos & download)

Balder Blog 18 november 2009 - Global anti-Gentilism demands a united response - Answer to Denis MacShane

Balder Blog 8 november 2009 - Exploiting the Holocaust for political purposes - Jewish extremist Avigdor Lieberman visits Denmark and Holland [Goldstone denial mission]

Balder Blog 9 september 2009 - Jødisk lobby ivrer for mere censur på EU-konference den 6 oktober

Anti-Defamation League 3 november 2009 - ADL's Foxman To Richard Goldstone: Repudiate The Report

Balder Blog 14 january 2009 - The Palestinian Israeli conflict in the Danish media as seen by a nationalist (Media safely in hands of Zionist puppeteers)

Balder Blog 14 april 2009 - Tyskland: Politiet advarer politikere og medier mod at gøre højreekstremister til syndebukke

Balder Blog 30 marts 2009 - Jødekartoteket - Om ADLs kriminelle historie og praksis

Balder Blog 17 marts 2009 - USA: CNN’s Lou Dobbs afslører racisme-center SPLCs løgne om stigning i ‘hate crimes’

Flere jødiske diktater til EU:
Balder Blog 9 september 2008 - Ukraine EU - Jødisk organisation vil bestemme EUs udvidelsespolitik

Balder.org - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - USA


Print Post