To bekendende Zionister skal være med til at kulegrave Labour-regeringens løgne og lovovertrædelser

 
  Anti-krigs-demonstranter fra 'Stop the War' med masker forstillende B. Liar, Brown og Bush, poserer foran konferencecenteret hvor undersøgelsen af Labourregeringens politik med hensyn til Irakkrigen afholdes.

Jerusalem Post: En britisk diplomat har kritiseret indsættelse af to førende jødiske akademikere ved Irak-kommissionen [Iraq Inquiry panel] fordi det kunne skade undersøgelsens neutralitet.

Sir Oliver Miles, forhenværende britisk ambassadør i Libyen sagde til avisen The Independent i denne uge at indsættelsen af Sir Martin Gilbert, den kendte holocaust-historiker og forfatter af en biografi af Winston Churchill, og Sir Lawrence Freedman, professor i krigsstudier og viceforstander af King's College i London, kunne blive set som 'ammunition' der kunne blive brugt til at kalde undersøgelsen for en 'hvidvaskning'.

Holocaust-historiker er aktiv Zionist

Miles sagde at de to akademikere er jødiske og at holocaust-historikeren Gilbert er en aktiv Zionist. Han sagde også at begge var stærke supportere af den tidligere statsminister Tony Bliar, og Irak-krigen.

Sir Oliver Miles: fakta normalt ikke nævnt i USA og England

 
  Urelateret men værd at se: Nigel Farage raser i Mickey Mouse Parlamentet i Bryssel mod udnævnelse af de to ikke folkevalgte venstreorienterede EU jubelzombier.
   
 

'Sådanne fakta bliver normalt ikke nævnt i de store medier i Storbritannien og USA, men avisen The Jewish Chronicle og de israelske medier har ikke sådanne hæmninger, og de arabiske medier såvel i London som regionalt er normalt ikke langt bagefter, ' sagde han til avisen.

'Det er en skam at en sådan bekvem ammunition vil være til rådighed hvis og når undersøgelsen bliver beskyld for hvidvaskning, ' tilføjede han. 'Medlemskab af kommissionen skal ikke kun være afbalanceret; det skal også se ud til at være afbalanceret.'

Den tidligere ambassadør sagde også at det er 'lige lovlig meget' at have to historikere i et panel bestående af fem medlemmer, og drog også de to jødiske akademikeres kvalifikationer i tvivl.

Sir Gilbert Martin

'I december 2004 skrev Sir Gilbert Martin, mens han bedyrede at 'krigen mod terror' ikke var en tredje verdenskrig, at Bush og Blair, 'med tiden meget vel kunne sidestilles med Roosevelt og Churchill' - en usædvanlig mening, der burde udelukke ham fra at deltage som medlem af kommissionen.

Sir Lawrence

Sir Lawrence, det andet jødiske medlem af undersøgelses-kommitteen er arkitekten bag 'Blair Doktrinen' af 'humanitær intervention', som man påberåbte sig i Kosovo, Afghanistan og Irak, ' sagde Miles.

En talsmand for undersøgelseskomitteen fortalte Jerusalem Post i tirsdags at 'det ikke var et problem', og nægtede derfor at kommentere.

Undersøgelsen der begyndte i tirsdags, blev søsat af den britiske regering og forventes at vare to måneder. Man forventer at resultaterne vil blive offentliggjort i sommeren 2010. Undersøgelsen ser på hele perioden fra 2001 til 2009, for at se hvad der kan læres af Irak-konflikten.

Oversat fra:

dansk Jerusalem Post 25 november 2009 - UK diplomat questions post of Jews on Iraq panel (By Jonny Paul, Jerusalem Post Correspondent in London)

 
3 kalotter til Snaphanen for den henvisning. Igen til zionisten Melanie Philips. Jeg glemte vist at give kalotter til den her: Europas modigste og bedste dokumentarredaktion

På bloggen Snaphanen henviser i denne forbindelse man selvfølgelig til en Zionist der forsvarer de to Zionisters deltagelse i panelet under overskriften: 'Europas pæne og ikke så pæne jødehadere'.

Hvad ville Snaphønsene mon mene hvis der sad to overbeviste islamister i et panel der skulle undersøge Israels handlinger i Gaza eller Guantanamo Bay? Eller faren for muhamedansk terrorisme i England? Moral er godt, dobbeltmoral er bedre...


Relateret:

Balder Blog 19 november 2009 - Dispatches: Inside Britain's Israel Lobby - Eksplosiv dokumentar om den israelske lobbys lyssky aktiviteter i England (bestikkelse til Labour og Conservative for israelvenlig udenrigspolitik)

Open Democracy 13 november 2009 - The pro-Israel lobby in Britain: full text (Peter Osborne - James Jones)

Politiken 1 december 2009 - Nye afsløringer røber Blairs dobbeltspil (Line Prasz)

Kommer Tony Blair snart for krigsforbryderdomstolen i Haag?
Politiken 24 november 2009 - Blair og Brown skal grilles offentligt om Irak-krigen (Line Praz)

Politiken 23 november 2009 - Militærledere: Blair-regering saboterede Irak-invasion (Line Praz)

50% of MPs in the shadow cabinet are Conservative Friends of Israel members, according to Channel 4's
The Guardian 16 november 2009 - Pro-Israel lobby group bankrolling Tories, film claims

Gilad Atzmon 20 november 2009 - Zionist Control of Britain’s Government: 1940-2009 by William A. Cook

Flere forfalskede papirer; rapport renset for indvandrernes kriminalitet
Mail Online 27 oktober 2009 - Labour think-tank 'airbrushed link between migrants and crime in immigration report for Blair'.

Balder Blog 24 oktober 2009 - Konspirationsteoretikerne fik ret: Labour insider Andrew Neather afslører hemmelig dagsorden

Balder Blog 9 oktober 2009 - England: Efterretningstjeneste MI5 frygtede jødisk terrorisme

Balder.org 15 marts 2009 - Stephen Walt interviewed about Charles Freeman and AIPAC on Danish TV

Balder Blog 8 december 2007 - England - Labour i Krise - Jødiske Penge til Labour for adelstitler og Israelvenlig udenrigspolitik

Balder Blog 7 juli 2007 - Lewis Scooter Libby havde langvarig karriere som Mossad Agent

Balder.org 22 august 2007 - CNN Documentary: God's Jewish Warriors (Video)

Balder.org 11 april 2007 - Den Israelske Lobby: Hollandsk Dokumentar fra april 2007  (Video)

Balder.org 13 april 2007 - The Israel Lobby – New Dutch documentary breaks the taboo April 2007

Balder.org 24 juli 2008 - False Flag - A different 9/11 Video English & German speak + English subtitles


Print Post