Det har været en del snak om de såkaldte 'chem-trails' (kemikalie-spor) striber på himlen der umiddelbart ligner almindelige striber fra jetfly. Ifølge diverse kilder drejer det sig imidlertid om hemmelige forsøg med udspredning af kemikalier.

Nu har en Bill Nichols i sydvest Arkansa fotograferet striberne, samt bevidnet at han så en sky af partikler dale ned. Han opfangede en del af disse partikler i skåle og fade. Tv-stationen fik prøverne testet af et laboratorie; resultatet viste blandt andet et indhold af Barium der ligger tre gange over niveauet der betragtes som giftigt af organisationen EPA.

Government Admits Secretly Spraying Poison In USA!
 

En person der kalder sig Bonecracker har følgende kommentar til YouTube videoen:

Svaret er langt mere enkelt end hvad der impliceres her: Fly har lov til at lukke et vist kvantum kemikalier ud, derfor betaler forskellige firmaer folk med fly for at blande deres giftaffald med flybenzin for at komme af med det på en billig måde. Og det er legalt.

Mens vores kongres forhandler om klimaskatter, gør det intet mod ting som dette.

Balder: I går nåede jeg lige at høre det sidste nyt på feminiserings-hormonfronten (plastikblødgørere, pesticider, osv.) i radioen, og det står ikke godt til. Typisk en af de ting der kræver en målrettet og hård indsats. Det er de virkelige problemer som den fortsatte kemikalieforurening, skovrydning (i høj grad også i vesten), og udryddelse af dyrearter, ikke mindst overfiskning som forholdsvis nemt kan løses gennem menneskelig indsats, i modsætning til 'klimaproblemet', der kommer til at lide værst under fortsat sludder og handling på baggrund af klimaløgnen, der skal tjene helt andre formål end det man prøver at bilde befolkningen ind.

Med hensyn til klimasvindlen; hør svindlerne indrømme svindlen me deres egne ord:

Socialisme og Dhimmikrati 28 november 2009 - Med egne ord: Global opvarmning svindel

Mens man konfererer om hvordan man skal standse den globale opvarmning; en fuldstændig umulig opgave, undlader man at handle der hvor det er muligt. Herned endu et eksempel:

World biggest garbage dump - plastic in the Ocean -
The world biggest garbage dump is a floating one and has twice the size of the USA.
Mens Al Gore, Connie Hedegaard, Lykke Friis og resten af idioterne fortsætter med at lege Gud, får de virkelige problemer lov til at eskalere. Der er jo penge i miljøsvindel-foretagendet for de globale kapitalister, i bytte for opbakningen til projektet får kommunisterne lov til at forære de vestlige folkeslags penge til den tredje verden der udelukkende er i stand til at producere mere afkom, uden at være stand til at brødføde det.

 

 


Print Post