Indvandring, holocaustpropaganda og jødiske organisationer går op i en højere enhed. Her fordelt over to meget tæt forbundne artikler om Hebrew Immigrant Aid Society et håndgribelig eksempel..

Hebrew Immigrant Aid Society (HIAS) slæber Somaliere og andre fra det sorte kontinent og andre malariabefængte områder til USA 'for at holde organisationen i gang og parat hvis Jøder igen skulle få brug for den'.

Hebrew Immigrant Aid Society blev i sin tid oprettet for at hjælpe russiske Jøder ind i USA.

Nu hvor der ikke længere er brug for at tjene Jøderne på denne måde, har man slået sig på at arbejde for at titusindvis af folk fra Afrika; Somalia, Sudan, Burundi, og andet godtfolk fra ørkenen får adgang til USA.

Vi har før stiftet bekendskab med ADL, SPLC, og Simon Wiesenthal Centeret. Nu lærer vi en ny jødisk indslusningsorganisation for folk fra alverdens lande Hebrew Immigrant Aid Society:

Hvor meget indflydelse har HIAS? Meget. De er en af de større spillere i masseindvandringslobbyen.

Ifølge Greg Siskind, en [formentlig jødisk] indvandreradvokat der har været medlem af HIAS' bestyrelse og som er meget involveret i debatten om indvandringspolitikken, er organisationens rolle i Washington signifikant og voksende.

'HIAS har en langt større indflydelse på omplacering af flygtninge end dets størrelse og budget kunne antyde, ' sagde Siskind. [..] Organisationen er også begyndt at spille en større rolle i Kongressen hvor man bruger en del energi på at lave lobbyarbejde for immigrationsreformer, indvandrerrettigheder osv.

Siskind udpegede specifik HIAS' arbejde i sager om visa til religiøse arbejdere, der giver fremmede der er involveret i religiøse institutioner mulighed for at komme til USA.

Siskind kaldte dette 'Det sædvanlige jødiske emigrationsarbejde' [bread-and-butter Jewish emigration work] på grund af organisationens rolle i fremskaffelse af visa til rabbinere, hjælpepræster og jødiske skolelærere'. Han sagde at HIAS havde forhandlet med regeringen over bestemmelserne angående denne specielle form for visa [blankocheck til Jøder!], ved at bruge den troværdighed organisationen havde opbygget gennem årene.


Gideon Aronoff
Jewish groups support

immigration invasion

At dette ingenlunde udelukkende er en uegennyttig form for beskæftigelse kan man forstå når man hører Gideon Aranoff, formanden for den jødiske organisation:

Holder den jødiske visummaskine kørende og mange Jøder tjener gode penge samtidig

Det er Hebrew Immigrant Aid Societys formål, ifølge Aranoff, at holde sig selv kørende, og sørge for at USAs arme altid vil være åbne for tilfældet at det nogensinde igen får brug for at hjælpe Jøder i nød. I mellemtiden bruger vi vores evner og netværk til gavn for nutidens flygtninge.

Og en anden af organisationens bestyrrelsesmedlemmer, Eugenia Brin:

'Siden der altid er noget uvist i Jøders liv overalt undtagen USA og Israel, har jeg en følelse af at HIAS skal bevares som organisation,' sagde Eugenia Brin. 'Der er ingen store folkevandringer af Jøder nogetsteds lige nu, men for at HIAS kan være klar i tilfældet af noget skulle ske, skal den være der. Det er også en god gerning at hjælpe andre immigranter.'

Sergej Brin som er en af Googles stiftere og nr. 26 på listen over verdens rigeste mænd, fik i sin tid visum til USA gennem hjælp fra Hebrew Immigrant Aid Society, og viste for nyligt sin taknemmelighed ved at donere en million dollars til til HIAS....

Balder: Ja, 'Det er også en god gerning at hjælpe andre immigranter'. Det er åbenlyst at denne Jøde ikke en gang skammer sig over højlydt at erklære, at det at være parat til en eventuelt pludseligt opstået behov for Jøder er det primære formål.

Det kan ikke en gang undre at en person med et så etnocentrisk udgangspunkt selvfølgelig overhoved ikke bekymrer sig om hvad andre amerikanske borgere måske kunne mene om ideen om at berige deres allerede multikulti- og multietnisk overbebyrdede og hårdt plagede storbyer og landets skatteydere med en frisk sending vaskeægte muslimer og andre ørkenboere fra de mest gudsforladte afkroge i Afrika.

Hvor stor er organisationen:

Organisationen er en slanket version af det den en gang var. I 1989, arbejdede der ifølge Roberta Elliott, HIAS kommunikationschef op mod 350 mennesker alene i kontoret i New York, deriblandt 50 80 i afdelingen for genhusning. I dag har organisationen 65 medarbejdere i USA, og kun 7 der arbejder i genhusningsafdelingen. Andre medarbejdere er udstationeret i forskellige flygtningecentre over hele verden.

Til slut igen et citat fra artiklen med citater fra den jødiske historiker Steven Bayme:

HIAS har en lang historie, som Steven Bayme, en jødisk historiker ved det Amerikanske Jødiske Komite, sagde, var kilden til 'nogle af de mest noble kapitler af moderne jødisk historie'.'

en Bayme sagde at HIAS, som alle andre jødiske organisationer må omstille sig til at omgås store forandringer. Bayme understregede at det 21 århundredes øgede hastighed kræver et skift i taktik; at lære hvordan man kommunikerer ved nye medier.

Men der er også en udfordring, en meget reel en for HIAS, sagde han, om at blive ved med at være forankret i det jødiske samfund mens vi fortsat promoverer universelle værdier, så som frihed og menneskerettigheder.

'HIAS skal nu lige som visse andre jødiske organisationer finde en balance mellem udfordringerne af det universelle og det særlige [particular], ' sagde Bayme. 'Det store ved den amerikanske jødedom har altid været at vi står ved en bestemt kreativ kant [edge - afgrund?] trukket i to retninger mellem vore specielle jødiske behov og vores universelle idealer [imperatives].

'Med hensyn til vores jødiske fremtid, har vi ikke råd til at give afkald på disse poler.'

Kommentar: Også i ovenstående afsnit kommer det kyniske livssyn af disse pseudohumanister for dagen uden at man meget stærke briller, den selvglade skamrosning af egne bedrifter viser også nogle uforsigtige jødens blinde plet. Bayme kan tilsyneladende ikke længere skelne mellem det han siger indenfor menigheden, og hvad han siger til de vantro.

Kilder:

Kvetcher 5 november 2009 - Hebrew Immigrant Aid Society HIAS bringing in Somalis

Forward 4 november 2009 - HIAS Still Aids Immigrants, but Most Don’t Resemble Sergey Brin

How Together, the American Jewish Left and Right Endanger the U.S.
Jewcy 10 november - The Two-Front War

Uddeling af statsborgerskaber på holocaustmuseum

Det var oprindeligt meningen jeg ville publicere det her, men det blev mere fyldigt end forventet, så det fik sin egen post:

Balder Blog 23 november 2009 - Statsborgerskab: nye USA borgere aflagde troskabseden i holocaust-museum


Relateret:

Gideon Aranoff fra det Hebraiske Selskab for Hjælp til Indvandrere kræver Lou Dobbs fyret:

"Mr. Dobbs har overskredet grænsen mellem ansvarlig TV kommentar og hans egen hate speech propaganda. At holde ham i æteren er en billigelse fra CNN’s side - hvilket er grunden til at vi beder CNN om at fjerne Dobbs fra hans meget offentlige platform."

I en udsendelse sidste uge fordømte Mr. Dobbs indvandrer støttegrupper for at fremstille handling mod illegale immigranter som en trussel mod udlændinge som bor legalt i USA.

Balder Blog 5 maj 2007 - Jødisk organisation kræver CNN vært Lou Dobbs fyret for Nazi sammenligning (Dobbs er for ganske nyligt blevet dumpet af CNN; også SPLC havde hetzet mod Dobbs)

 


Print Post