Hvorfor har ingen af kandidaterne til Parlamentet normale engelske navne, spørger den engelske Konservativ Peter Hobbins.

  Peter Hobbins
  Petrado Indiano Hobbinso

Måske skulle jeg ændre mit navn til noget fremmed; hvordan lyder Petrado Indiano Hobbinso i dine ører?

Peter Hobbins er blevet suspenderet af det britiske Konservative parti efter at være blevet beskyldt for at sende racistiske e-mails til kollegaer.

En forhenværende Tory parlamentskandidat blev i aftes suspenderet fra partiet efter at have beklaget sig over at fold der stilede efter at komme i parlamentet ikke havde 'normale' engelske navne.

Byrådsmedlem Peter Hobbins bliver beskyldt for at have sendt racistiske e-mails til kollegaer med angreb på listen af fremtidige parlamentskandidater for Orpingtons sæde i Kent.

Det er den seneste ballade omkring opstilling af kandidater efter opstanden fra aktivister i Norfolk mod en Konservativ kandidat der havde en affære.

Deres trods overfor David Camerons høje lederskab førte til de fik navnet 'turnip-Taliban'. [En turnip er som trofaste fans af Lord Blackadder vil vide en majroe, i tidligere tider især en spise for de fattigere dele af befolkningen]

Peter Hobbins som stillede op for de britiske Konservative ved valget i 2001 uden at blive valgt, og som blev forbigået i kapløbet om posten som Londons borgmester foreslog at han skulle ændre sit navn til 'Petrado', for at kunne få succes i partiet.

I en af de famøse mails stod der: 'Jeg er blevet kontaktet af en hr. Dimon Gumraj og en Zerha Zaidi og andre der alle samme er på listen over Konservative parlamentskandidater.

Hvorfor er der ingen af vore mulige kommende parlamentsmedlemmer der har normale engelske navne, spørger den konservative official Peter Hobbins.

Oversat fra:

National Policy Institute 22 november 2009 - Why haven’t any of our would-be MPs got normal English names, asks Tory official Peter Hobbins


Print Post