Politifolk er blevet opfordret til at bruge ordet 'multi-gerningsmænd voldtægt' i stedet for det 'stigmatiserende' ord bandevoldtægt af politisk korrekte Scotland Yard overordnede. Daily Mail

Chokerende rapport bestilt af hovedstadens politi (Metropolitan Police Authority) har afsløret at 92% af alle massevoldtægtsmænd i London-området er ikke hvide. Det er 50% af ofrene til gengæld.

Det er en masse racistiske 'hate crimes' skulle man mene, og nu ville det være interessant at vide om en sort mod hvid voldtægt regnes som en hate crime og om en voldtægt giver lige så meget straf som en 'hate crime'.

Rapporten der blev lavet af en højtplaceret efterforsker fra Scotland Yards Sapphire-team der efterforsker sexforbrydelser at 8% af alle mistænkte for gruppevoldtægt i 2008 - 2009 var hvide, 32% var sorte, og 24% indhold medlemmer af forskellige etniske grupperinger. Den racemæssige baggrund af resten var ukendt.

Andelen af hvide ofre faldt fra 69% i 1998 - 1999 til 50% sidste år, mens antallet af sorte ofre blev fordoblet fra 17 til 34 %, fortsætter rapporten.

Alt i alt var der 93 tilfælde af gruppevoldtægt sidste år sammenlignet med 36 fra 2003 - 2004.

Politiet definerer forbrydelsen som et seksuelt betonet angreb begået af 3 eller flere, undersøgelser fra politiet viser en stigning i antallet af overgreb der omfatter fire eller flere angribere.

Andre tal i rapporten viser at 48% af ofrene var 19 år eller yngre i perioden 1998 - 1999. Sidste år udgjorde den samme aldersgruppe 64%. 36% af ofrene var 15 år eller yngre.

Gerningsmændenes alder faldt også. Ifølge Metropolitan Police var 42% i år under 19 år mens dette i perioden 2003 - 2004 gjaldt for 38%.

Antallet af mistænkte der er i tyverne faldt en smule i denne periode, fra 32% til 30%.

Rapporten fra Detective Chief Inspector Mark Yexley, siger at Metropolitan Police 'anser kombinationen af flere gerningsmænd ved seksualforbrydelser i forbindelse med ungdomskriminalitet som en af de mest alvorlige kriminalitetstyper.'

Det fremgår af rapporten at gruppevoldtægter oftere undgår at blive anmeldt fordi der tit er sociale bånd mellem ofre og gerningsmænd.

De områder med flest gruppevoldtægter omfatter bl.a. Lambeth, Croydon, Newham, Southwark, Westminster og Hackney.

Metropolitan police har også bedt om undersøgelser angående problemet med kvindeligt bandemedlemskab og vold.

dansk BNP News 18 november 2009 - Shocking Report Reveals that 92% of Gang Rapists in London are Non-white

Kommentar: Nu mangler vi blot at få at vide hvor mange procent af de 8% hvide gruppevoldtægtsmænd er Østeuropæere og andre ikke indfødte Briter.

Relateret:

dansk Daily Mail 9 november 2009 - PC brigade ban police from saying 'gang rape' as it is 'too emotive' | Tip

dansk Balder Blog 21 november 2009 - Denver - USA: 26 racistiske overfald - 32 anholdt for hate crimes   

dansk Balder Blog 1 september 2009 - England: Politirapporter viser at hver femte morder er indvandrer

dansk Snaphanen 14 oktober 2009 - Dispatches: Gang rape in Britain

dansk Balder Blog 17 april 2009 - Norge: Alle overfalds-voldtægter de sidste tre år er begået af ikke vestlige indvandrere

dansk British National Party 4 Sep 2008 - Senior Asian Police Officer Scores Poorly on Test, Claims ‘Racism’

dansk Balder Blog 15 november 2007 - Asian Scotland Yard officer Ali Dizaei scorns Danish police and requires more racism in Denmark

dansk Balder Blog 10 juni 2006 - The Guardian 10 juni 2006: Hemmelig rapport stempler muhamedansk politi i England som 10 gange så korrupt som indfødte Briter

dansk Lone Nørgaard - Voldtægtsbølgen i det statsfeministiske Sverige

dansk Balder.org - Våldtäktsvågen i det statsfeministiska Sverige (Lone Nørgaard)


Print Post