Jimmie Åkesson
 
  Sverigedemokraterne udsat for rød terror
  Erik Meier Carlsen
  Erik Meier Carlsen

Selv svenskere kan få nok. Efter flere årtier af svært mislykket multikulti har en hel del svenskere indset at der kun er én vej ud af problemerne, og det er at stemme på et parti der forsvarer det indfødte urfolks interesser; Sverigedemokraterne.

Sverigedemokraterne ligger nu stabilt over spærregrænsen på 4%, og forventes at indtage Rigsdagen ved næste valg. Partiet har til forskel fra sin danske parallel Dansk Folkeparti allerede stor opbakning i kommunerne, og partiet er repræsenteret i over halvdelen af de svenske kommuner.

Udsendelsen aflivede også det sidste håb om at studievært Nikolaj Sommer skulle vise sig at være gjort af et andet stof end det sædvanlige venstreorienterede og politisk korrekte DR-journalist materiale.

Første gang jeg hørte studieværten opføre sig direkte utilbørlig var da han forarget gik i kødet på DR praktikanten, iranskfødte Samira Niknam Tavin, da hun forvarede sin og andres ret til frit at udtrykke deres mening om historiske emner.

Nikolaj Sommer multikulti tankepolitiets forlængede arm

I dag agerede DR-værten igen multikulti tankepolitiets forlængede arm da han udspurgte Jimmie Åkesson, der dog ikke lod sig mærke af studieværtens forargede moraliseren, og udnyttede hvert sekund af sin taletid optimalt.

Til lejligheden havde man fundet frem til den gamle multikulti-holocaust-er-vores-allesammens-skyld Jean Monnetprofessor Uffe Østergaard ind i studiet sammen med Erik Meier Carlsen.

 

Se udsendelsen hernede: Første video der næsten udelukkende indeholder interviewet med Jimmie Åkesson kan springes over hvis man ønsker at se hele programmet.

Kort intro, derefter interview med Jimmie Åkesson (Deadline 5 november 2009)
 
Jimmie Åkesson - Sverigedemokraterne i DR Deadline 5 nov 2009 - Del 1
 
Jimmie Åkesson - Sverigedemokraterne i DR Deadline 5 nov 2009 - Del 2

 

Kommentar: Mens man i EU overvejer at indsætte krigsforbryderen og folkeforræderen Tony Blair som præsident, og flere af EUs topfolk er dømte kriminelle, mener DR det er vedkommende at undersøge om Jimmie Åkesson skulle have forbindelser til 'fascistiske' grupperinger eller personer!

DR plejer jo ikke at have nogen som helst problemer med fascisme; blot det er den rigtige variant!

Muhammedanske fascister som Abdul Wahid Pedersen og Asmaa Abdol Hamid inviteres gerne og forsvares mod angrebene fra 'den xenofobiske højrefløj', og venstreekstremister som (jødiske) Rene Karpantschof og Erik Demos Jensen (nu død) inviteres som eksperter i højreekstremisme! Dømte venstreekstremister tituleres 'aktivister' og får mikofontid i en uendelighed for at forsvare deres altid retfærdige sager. Tågehornet Uffe Østergaard plaprede over sig under vrinsk og fnis; hvis vi ledte længe nok vil vi sikkert kunne findet et eller andet [smuds] på ham [Jimmie Å] fra da han var 16 år og medlem af en eller anden bevægelse...


Print Post