Nidal Malik Hasan
  Nidal Malik Hasan - femte kolonne
 

Federal law enforcement officials told the Associated Press that Hasan had come to their attention at least six months ago because of Internet postings that discussed suicide bombings and other threats. The officials said they are still trying to confirm that he was the author.

One of the Web postings that authorities reviewed is a blog that equates homicide bombers with a soldier throwing himself on a grenade to save the lives of his comrades.

"To say that this soldier committed suicide is inappropriate. Its more appropriate to say he is a brave hero that sacrificed his life for a more noble cause," said the Internet posting. "Scholars have paralled (sic) this to suicide bombers whose intention, by sacrificing their lives, is to help save Muslims by killing enemy soldiers."

Cone said the shooter used two guns, including a semi-automatic weapon. He added there was no indication they were military weapons. Fox News

'Hutchison said she was informed by officials that Hasan was not shooting randomly but was targeting people he knew. '

At a conference, according to Lee, Hasan said Muslims should stand up and "fight against the aggressors."

Lee said that at first, he and his colleagues thought Hasan meant that Muslims in Iraq and Afghanistan should join forces with the U.S. But, based on other comments Hasan made, it became clear he was encouraging Muslims to resist U.S. forces, Lee said.

Hasan told colleagues the U.S. should not be in Iraq and Afghanistan, according to Lee, and he expressed happiness about the shooting of two soldiers by a Muslim convert outside an Arkansas recruiting center in June. WorldNetDaily

 
  Hasans Koran og business card som han uddelte på morgenen af angrebet

'Allah Uh Akbar', råbte terroristen inden han mejede sine kammerater ned.

Texas, mellem Austin og Waco: 12 dræbt og 31 såret er det sidste jeg har hørt. TV2 der reklamerer med at de følger sagen og forsøger sig som CNN i Bagdad under det amerikanske luftangreb, har dog endnu ikke kunne fortælle noget om gerningsmandens identitet; men ABC beretter følgende:

The suspected gunman was identified as Major Malik Nadal Hasan. He was killed and two other suspects have been apprehended, Lt. Robert W. Cone said.

The gunman used two handguns, Cone said. He wasn’t sure if the shooter reloaded the weapons during the attack.

The general called the attack “a terrible tragedy, stunning.” He said the community was “absolutely devastated.”

According to Brian Ross at ABC, Hasan was a convert to Islam.

ABC - 12 Soldiers Killed and 31 Wounded in Fort Hood Shooting

Senere har det dog vist sig at Malik Nadal Hasan ikke er konvertit men er født Muhamedaner; dette siger hans fætter Nader Hasan. Den 39 årige jordanskfødte palæstinensiske massemorder var ansat som psykiater i hæren, og stod overfor at skulle sendes ud til Irak.

Amerikanske medier skriver at han kun har haft lov til at praktisere som psykiater i et år, men han skulle tidligere have arbejdet som psykiater i Canada. På Walter Reed hospitalet fik han en dårlig bedømmelse af sit arbejde. Han har tidligere været ansat på Virginia Tech University, samme sted hvor den berygtede koreanske massemorder Cho Seung-Hui begik sin ugerning.

Kommentatorer bemærker at han må have været en mere end almindelig god skytte for at kunne skyde så mange mennesker med kun to pistoler.

I modsætning til tidligere rapporter meldes der nu at gerningsmanden er hård såret men i live.

CNN er kommet med følgende melding:

En af Malik Nadal Hasans overordnede har angiveligt hørt ham diskutere. Han skulle bl.a. have sagt:

'Muslimer skal kæmpe tilbage mod aggressorerne' ligeledes skulle han have foreslået at 'Muslimer skulle udstyre sig selv med bomber på kroppen og gå hen til Times Square'. Selv om den overordnede havde hørt dette forinden, blev Muhamedaneren forfremmet til major i april.

 

Hasan delte eksemplarer af Koranen ud på morgenen hvor terrorangrebet fandt sted, og forærede sine møbler væk til enhver der ville have dem. Det ser da temmeligt sikker ud til at være handlinger fra en der forbereder sig for martyriet. Handed out Korans

 

 

 

Robert Spencer & Mike Savage on jihadist
 
'Terrorists are not by nature happy campers. Suicideterrorists aren’t necessarily from the middle of the Bellcurve.' The worst terrorist attack since 9/11 (Ralph Peters)
 
Fort Hood largest homeland terrorist attack since 9/11
 

Særdeles god artikel; skal læses:
Synopsis 12 november 2009 - Hvad
ligger bag Amerikas 'politiske korrekte 'forelskelse' i Islam?
(David Kupelian) [Om forsøgene fra myndigheder og medierne på at 'afislamisere terrorangrebet fra Nidal Malik Hasan i Fort Hood]

WorldNetDaily 12 november 2009 - What's behind America's politically correct 'love' of Islam? (David Kupelian)

Uriasposten 8 november 2009 - Politiken.dk: “Motivet bag massemordet på amerikansk militærbase ligger hen i tåger.”

Men hvorfor Nidal Malik Hasan i torsdags gik amok og dræbte 13 samt sårede 30 på sin arbejdsplads, militærbasen Fort Hood i Texas, ligger stadig hen i tåger. GØR DET VIRKELIGT DET???? Hvor mange gange skal en martyr råbe 'Allah Uh Akbar!' før meningen siver ind?
Politiken 7 november 2009 - Kaserne-morders familie: »Han elsker USA«

Jihad Watch 6 november 2009 - AP: "Anti-Muslim Backlash Immediate" -- but offers not even one example

Jihad Watch 6 november 2009 - Fort Hood shooter was member of Homeland Security Panel advising Obama

Jihad Watch 6 november 2009 - Fort Hood jihad shooter handed out Korans the morning of his attack

Jihad Watch 6 november 2009 - A person behind counter stood up, and he said, 'Allah Akbar!' And just opened up on everybody

Free Republic Archives - Fort Hood Texas Shootings

Ekstra Bladet 6 november 2009 - Gerningsmand overlevede massakre

Politiken 6 november 2009 - Soldat går amok på kaserne i USA

Masser af mord og selvmord i Fort Hood. Er USAs hær ved at gå i opløsning? Hæren består efterhånden for en stor del af ikke-amerikanere og desuden af trailer trash og kriminelle der får strafnedsættelse når de lader sig hverve. Man hverver latinamerikanere og fillipinos som lejesoldater og lover dem statsborgerskab bagefter. Nøjagtigt som det Romerske Imperium, indtil det braste sammen på grund af etnisk splittelse. Regeringen og de hemmelige tjenester er allerede infiltreret af Israelere, hæren består af lejesoldater fra den tredje verden. Præsidenten er Kenyaner med baggrund i kommunisme og Islam. Goodbye America!
Fox News 5 november 2009 - Violence All Too Familiar at Fort Hood

10 soldater har begået selvmord i Fort Wood i løbet af 2009
WSJ 5 november 2009 - Base Hit by Stress Disorder, Suicides

  Malik Nadal Hasan
  Obama Jugend

Det er tydeligt; et land og en kultur kan ikke overleve uden en befolkning der føler sig som et folk, som deler de samme værdier og sædvaner. Og soldater kan ikke kæmpe og bliver sindsyge på stribe, når de ikke kæmper for deres eget land og af en god grund, men på grund af penge, kulissepolitik, industrielle- og tredjelandes interesser.

Det 'multieniske kludetæppe', 'smeltediglen' har spillet fallit. Multikultur er den mest gennemprøvet sikre vej til kaos og blodbad. Se det i øjnene. Den afghanske modstandsbevægelse er ikke USAs værste fjende. Den indre opløsning klarer det hele selv, snart kommer Nødretstilstand, National Guard og FEMA-kampene i anvendelse.

Vore egne politikere sender danske soldater ind i døden for at vise deres hengivenhed til denne degenererede perversion af et land, hvor befolkningen snart vil uddø, om ikke andet så på grund af sygelig fedme fra de hormonberigende bøffer, aspertamforbedrede drikke, følgerne af plastikoperationer, stofmisbrug og psykiske sygdomme.

More than a third of American youth of military age are unfit for service, mainly because they are too fat or sickly, the Army Times reports, quoting the latest Pentagon figures. Most of the rest are too dumb or have used too many drugs to qualify, the study shows. The report says 35% of the 31 million Americans aged 17 to 24 are unqualified because of physical and medical issues.
ONDeadline 4 november 2009 - Pentagon: A third of U.S. youth too fat, sickly to serve

Relateret:

Balder Blog 12 april 2009 - Indvandrer gik amok med pistol på hollandsk café - Dræbte én og sårede tre


Print Post