Mads Brügger ser med vantro øjne på imamen

Kaos i studiet efter ophidset shariaforkæmper beskylder Deadline studievært Mads Brügger for at kaste sig over ham, og fortsætter med at gøre modstand et stykke ind i næste indslag...

Kristina Abu Khader Aamand og den kendte 'home grown' muslimske fundamentalist Abdul Wahid Petersen er inviteret ind i studiet for at diskutere muhamedanske piger der dyrker sex før ægteskabet og problemer med jomfruelighed.

Imamen der tidligere af Bertel Haarder blev sammenlignet med et vådt stykke sæbe, bruger den kendte åletaktik der er populær blandt mange islamister og andre religiøse fanatikere udsendelsen igennem, men til sidst har kombinationen muslimsk feminist og respektløs studievært hidset muhamedaneren så meget op at man bliver bange om der nu skal til at ske et eller andet drabeligt i studiet.........

Fornærmet imam smækker med døren - Abdul Wahid Pedersen ser rødt i Deadline from Perspektiv on Vimeo.

Stenings-imam Pedersen anno 2002: “Vi kan hurtigt blive enige om, at stening til døde er en meget grusom form for afstraffelse, men det ændrer ikke på, at den set i et islamisk lys, er blevet forordnet af Skaberen selv. Vi er derfor umiddelbart ikke bemyndigede til at ændre på samme. De ting, som er givet i Koranen eller af Profeten Muhammad i en utvetydig form, står for så vidt ikke til diskussion blandt muslimer. I samme øjeblik vi ville sætte disse ting til diskussion, ville vi jo i bund og grund have erklæret os som ikke troende på Allah og Hans budbringer og ville dermed have stillet os selv uden for Islam. Det får du naturligvis ikke nogen muslim til at gøre”. (Religion.dk 18.4.2002) via Polemiken
Imam Abdul Wahid Pedersen smækker med dørene i Deadline onsdag 28 oktober 2009
 

Her lidt transskription fra de sidste minutter af indslaget der omhandler muhamedanske piger der kommer i klemme på grund af sex før ægteskabet og familiernes krav om jomfruelighed.

 
  Kristina Abu Khader Aamand
  Feministisk hån spot og latterliggørelse blev for meget for imamen.....
 
  det var en mærkelig måde...
 
  det... det... var det, var virkeligt grimt..

Abdul Wahid Pedersen: Jeg bliver jo hele tiden, nå ikke hele tiden men næsten hver fredag ganske ofte bliver jeg opfordret til af alt mulige at nu skal jeg tale om lige præcis det der eller det der

Kristina Abu Khader: Ja men så gør vi det næste gang

Mads Brügger: Her var der i hvert faldt lidt inspiration tak fordi I begge to..

Kristina Abu Khader: Selv tak

Så kommer Deadline jinglen der skiller indslagene, men imam Abdul
Wahid Pedersen er ikke færdig i nu, og man kan høre ham protestere i baggrunden.

Så snart logoet er forsvundet og det nye indslag skal til at begynde, svarer Mads Brügger: 'jeg kastede mig ikke over på dig', det synes jeg er, (mumle mumle Pedersen) så sker der noget med lyden, men så kan man igen høre imamen sige: 'I beskylder mig for at have holdt..

Mads Brügger vender sig og siger Abdul Wa, vi skal videre med programmet..
Så kommer Pedersen ind i billedet igen: Ja men det synes jeg det var en mærkelig måde så, det var det, var virkeligt grimt..

Imamen rejser sig op og Brügger vender sig igen mod ham, lyden bliver cuttet igen og Brügger ser nu næsten truende ud..

Så forsøger Brügger at fortsætte til næste indslag om klimatossen Connie Hedegaard mens det udenfor billedet lader det til at sikkerhedsvagterne er ved at tage sig af terroristen, der er tumult i baggrunden, en person bevæger sig mellem Brügger og kameraet..

Nu har sikkerhedsvagterne pacificeret den oprørske muhamedaner og givet ham håndjernene på formoder jeg, for nu er der ikke flere forstyrrelser..

 

Muslimske piger og jomfruelighed - Abdul Wahid Pedersen og Kristina Abu Khader Aamand diskuterer from Perspektiv on Vimeo.

Hele klippet med Kristina Abu Khader Aamand og Abdul Wahid Pedersen
 

Relateret:

Abdul Wahid Pedersen nægtede at have hørt om muslimske brudes jomfruproblemer, da han i aftes gæstede 'Deadline' [..] - Jeg føler mig overfaldet og snydt af jer, råbte han pludselig hidsigt, da studievært Mads Brügger havde takket for hans deltagelse. God og livlig debat - Jeg synes, det var en livlig og god debat, siger studievært Mads Brügger til Ekstra Bladet efter udsendelsen. - Jeg forstår slet ikke, hvorfor Abdul Wahid blev så sur. Han var forinden blevet briefet både på telefon og i forrummet, inden vi gik i studiet. Jeg håber da, han stadig vil besøge TV-Byen. Han skal være hjertelig velkommen.

Ekstra Bladet 29 oktober 2009 - Imam forlod live tv-udsendelse i vrede

Politiken 29 oktober 2009 - Imam forlod tv-program i vrede (Christina Zemanova)

Kristina Abu Khader Aamand - Ny Mødom.dk

Det var dog dog ikke alle der var lige tilfredse med Mads Brügger og DRs behandling af imam Reino Arild; her Hodjas Blogs Skjoldunge: Imam forlod live tv-udsendelse i vrede

Allah EU 31 oktober 2009 - Denmark: Imam leaves TV show set in middle of debate

A similar episode played out when imam Kasem Said Ahmad took part in a discussion with Muhammed Cartoon artist Kurt Westergaard, felt insulted and left in the middle of the show. Translated transscript:
Balder.Org 24 September 2006 - Danish cartoon artist Kurt Westergaard would do it again

Balder.Org 24 September 24, 2006 - Jyllands Posten tegner Kurt Westergaard ville gøre det igen

En amerikansk imam blev skudt og dræbt af FBI under et anholdelsesforsøg. Imamen prædikede brug af vold mod myndighederne og trænede sin menighed i våbenbrug af våben
Kristeligt Dagblad 29 oktober 2009 - FBI dræber imam

 


Print Post