Labour lukkede indvandrere ind for fuld bevidst at iscenesætte multikulturel revolution

Chokerende afsløringer fra Labour-insider Andrew Neather er benzin på bålet efter kæmpe BNP-fremgang

Sir Andrew Green: 'Endelig er sandheden kommet for dagen, og det er dynamit. Mange har længe haft mistanke om at masseindvandring under Labour ikke kun var en fejltagelse, men en konspiration.'

'En enorm stigning i indvandringen det seneste årti var et velovervejet forsøg at snedkerere sig til et mere multikulturelt Storbritannien, sagde en tidlige rådgiver for regeringen i går.'

Andrew Neather, en taleskriver der arbejdede i Downing Street for Tony Blair, og for indenrigsministeriet under Jack Straw og David Blunkett, sagde at slækning af kontrollen var del af en plan til 'at åbne Storbritannien for masseindvandring'.

Underliggende politisk motiv

Samtidigt med at man importerede hundredetusinder for at udfylde ledige arbejdspladser, var der også et 'underliggende politisk motiv' for indvandringspolitiken, påstod han.Asian man to Jew Milliband: I think the Labour Party has passed rigor mortis now, for ever since you've come into power you have destroyed everything you laid your hands on, you have, you've destroyed our British national identity, let alone the English identity, you've destroyed the soul of the working man and woman, because you are so obsessed with making everyone equal, you have transformed the welfare state from being a safety net into a fishing net..
Officiel politik: Den enorme acceleration af indvandringen det seneste årti var 'et velovervejet forsøg på at snedkerere [engineering] sig til et mere multikulturelt Storbritannien.'

 

 
  Diversitet lige op i ansigtet
   
 

'But ministers wouldn't talk about it. In part they probably realised the conservatism of their core voters: while ministers might have been passionately in favour of a more diverse society, it wasn't necessarily a debate they wanted to have in working men's clubs in Sheffield or Sunderland.' [..]

'Britain's borders are stronger than ever before and we are rolling out ID cards to foreign nationals, we have introduced civil penalties for those employing illegal workers and from the end of next year our electronic border system will monitor 95 per cent of journeys in and out of the UK.'

'The British people can be confident that immigration is under control.' Telegraph

 
  Tony Bliar's Rubber Stamp

Diversitet lige op i ansigtet

Ministre håbede på at ændre landet radikalt ved hjælp af 'diversitet lige op i ansigtet'. Men Andrew Neather sagde at førende Labourfolk helst undgik at omtale politikken, fordi de frygtede at det ville fremmedgøre partiets 'kernevælgere fra arbejderklassen'.

Question Time blev Jack Straw flere gange forhørt om hvorvidt Labours indvandringspolitik havde ladet døren stå åben for British National Party.

Andrew Neather afslørede i avisen Evening Standard, at der opstod et 'afgørende skift' i indvandringspolitiken efter offentliggørelse af en formålsbeskrivelse (policy paper) fra en tænketank fra Downing Street; 'Performance and Innovation Unit' med sæde i Cabinet Office i 2001.

Dobbelt bogholderi

Den offentliggjorte version promoverede hensyn til arbejdsmarkedet som grund for mere indvandring, mens ikke offentliggjorte versioner indeholdt yderlige begrundelser.

'Tidligere udgaver som jeg så indeholdt havde også et politisk formål som drivende kraft: at masseindvandring var måden hvorpå regeringen skulle til at gøre Storbritannien rigtigt multikulturelt.'

'Jeg husker at jeg forlod nogle diskussioner med en helt klar fornemmelse af at denne politik var beregnet på, selv om det ikke var hovedformålet, at trykke højrefløjens næser ind i diversitet, og derved at gøre deres indevendelser forældet.' [at skabe realiteter på landjorden som det hedder på militærsprog]

Den velovervejede politik var i kraft fra sidst i 2000 indtil 'mindst februar sidste år', da det nye pointsystem blev introduceret, var at åbne Storbritannien for masseindvandring, sagde han.

Neather forsvarede politikken, og sagde at masseindvandringen har 'beriget' Storbritannien og gjort London til et mere attraktivt og kosmopolitisk sted.

Konspiration

Sir Andrew Green, formand for tænketanken Migrationwatch, sagde: 'Endelig er sandheden kommet for dagen, og det er dynamit. Mange har længe haft mistanke om at masseindvandring under Labour ikke kun var en fejltagelse, men en konspiration. De havde ret.

'Denne regering har af kyniske politiske grunde og skjult ved hjælp af betændt økonomisk kamuflage inviteret tre millioner indvandrere.

Formanden for den af mange partier bestående 'Group for Balanced Migration', Parlamentsmedlem Frank Field og Nicholas Soames, sagde: 'Vi er glad for denne erklæring, som hele landet allerede ved er sand.'

'Dette er den første stråle dagslys der rammer sandheden om indvandringsspørgsmålet i Storbritannien der har været holdt officielt skjult.'

David Blunkett

Tony Blair

Jack Straw

Barbara Roche

David Blunkett

THE UNEDITED DOCUMENT

The highlighted text below was contained in the original draft of the document drawn up in 2000 for a discussion on immigration policy - but deleted from the version published in 2001.

 

1) The emerging consensus, in both the UK and the rest of the EU, is that we need a new analytical framework for thinking about migration policy if we are to maximise the contribution of migration to the Government's economic and social objectives.

2) Indeed, over the medium to longer term, migration pressures will intensify in Europe as a result of demographic changes. But this should not be viewed as a negative - to the extent that migration is driven by market forces, it is likely to be economically beneficial. On the other hand, trying to halt of reverse market-driven migration will be very difficult (perhaps impossible) and economically damaging.

3) Chapter 4, focusing on the Government's aim to regulate migration to the UK in the interests of social stability and economic growth, argues that it is clearly correct that the Government has both economic and social objectives for migration policy.

4) The more general social impact of migration is very difficult to assess. Benefits include a widening of consumer choice and significant cultural contributions. These in turn feed into wider economic benefits.

5) In practice, entry controls can contribute to social exclusion, and there are a number of areas where policy could further enhance migrants' economic and social contribution in line with the Government's overall objectives.

6) It is clear that migration policy has both social and economic impacts and should be designed to contribute to the government's overall objectives on both counts. The current position is a considerable advance on the previously existing situation, when the aim of immigration policy was, or appeared to be, to reduce primary immigration to the 'irreducible minimum' - an objective with no economic or social justification.

 

More: How Labour threw open doors to mass migration in secret plot to make a multicultural UK

 

 

 

Occidental Observer 7 May 2014 - We Hate Ukip: Turning Britain into a Roche Motel (Update 7 maj 2014)

Daily Mail 24 Oktober 2009 - Labour let in migrants 'to engineer multicultural UK

Sky News 24 oktober 2009 - Labour 'Encouraged Mass Immigration To UK'

Telegraph 23 oktober 2009 - Labour wanted mass immigration to make UK more multicultural, says former adviser

Opdatering 10 februar 2010:
Daily Mail 20 februar 2010 - How Labour threw open doors to mass migration in secret plot to make a multicultural UK + Paying the price for a decade of deception (Commentary by Sir Andrew Green) Via Hodja

Opdatering: Ny skandale
Flere forfalskede papirer; rapport renset for indvandrernes kriminalitet
Mail Online 27 oktober 2009 - Labour think-tank 'airbrushed link between migrants and crime in immigration report for Blair'.

Andrew Neather der har været meddelagtig i et gigantisk bedrageri overfor den britiske befolkning, går skamløst videre med sit forsvar for mere indvandring. Og selvfølgelig viser det sig at 'Englands skamfulde historie angående Jøder der flygtede fra nazisterne'. Og hvem var det der i 2.000 argumenterede for 'at slække på kontrollen', og derved lukke hundredetusinde nye kulturberigere ind? Det var Barbara Roche, ifølge Neather en østeuropæisk jødisk indvandrer. Her et billede af Andrew Neather.
This is London 23 oktober 2009 - Don't listen to the whingers - London needs immigrants

Relateret:

Balder.org - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Britain

 

Balder om hadet

 
  Erklæring om indfødte folkeslags rettigheder

Debatterne i England på blogs og ved aviser er meget spændende og lærerige, og skal jeg huske at sige den beskrevne tendens har været i den retning meget længe. Mange PC avisartikler med sludder om det nazistiske BNP får simpelthen rent besked om demokratiske værdier, og 'BNP er et lovligt parti, hvad er problemet?'

Det lader til folk begynder at se hvor det værste had kommer fra; et had så stort at det er villig til at sætte demokrati og anstændighed over styr, at man diskriminer mennesker i bedste 'Kauft nicht bei Juden' stil, indfører berufsverbot og er tavst og ligeglad når den forhadte politiske modstander bliver truet og tæsket.

Ord kan føre til vold, er den ofte hørte visdom på de kanter; men hvad fører fysisk intimidering og vold til?

Ord er farlige men diskrimination på baggrund af etnicitet og / eller politisk overbevisning, bagvaskelse, hetz, meningsmonopol, retfærdighedsmonopol, forhånelse, trusler, flaskekast og endnu mere alvorligt fysisk vold er 'alternative' / 'civil ulydighed' metoder for at standse den verbale fare.

Relateret:

Balder Blog 27 juni 2012 - England: Labour undskylder: ‘Racisterne’ havde ret angående indvandring

Balder Blog 21 juni 2012 - FN Migrationschef, Goldman Sachs bestyrelsesmedlem og Bilderberger Peter Sutherland: EU skal underminere nationernes homogenitet

Balder Blog 26 april 2012 - Europa - EU - Jødiske ekstremister vælger ‘kun-for-Jøder-parlament’

Balder Blog 18 april 2008 - EU ærer racisten Coudenhove-Kalergi, EU diktaturets åndelige fader

Balder.org 20 december 2007 - EU Ideologien har Rødder i filosemitisk Racisme Coudenhove-Kalergi

Vaterland 21 november - Verbrechen gegen Moral und Demokratie

Sunday Times 8 november 2009 - Home Office covered up immigration risk (David Leppard)

Sunday Times 1 november 2009 - Labour’s secret scheme to build multicultural Britain (Minette Marrin)

Balder Blog 25 oktober 2009 - Nick Griffin i BBC Question Time - Medierne taget i svindel - Ny chance for BNP?

Politiken 23 oktober 2009 - Højrepolitiker på tv vækker britisk vrede (ritzau)

It also emerged that: Home Office Minister Barbara Roche (East European Jewish immigrant), who pioneered the open-door policy, wanted to restore her Labour reputation after being attacked by Left-wingers for condemning begging by immigrants as 'vile'. Civil servant Jonathan Portes, who wrote the immigration report, was a speechwriter for Gordon Brown and is now a senior aide to Cabinet Secretary Sir Gus O'Donnell.Labour chiefs decided to brand Tory leaders William Hague and Michael Howard as racists to deter them from criticising the covert initiative.
Mail Online 25 oktober 2009 - 'Dishonest' Blair and Straw accused over secret plan for multicultural UK

Balder Blog 24 oktober 2009 - Nick Griffin i BBC's Question Time - Resultat; hver femte Brite vil nu stemme BNP! (Med alle videoerne!)

Daily Mail 26 oktober - The outrageous truth slips out: Labour cynically plotted to transform the entire make-up of Britain without telling us (Melanie Philips)

BNP 24 oktober 2009 - Immigration: Labour Party Is Guilty of Breach of UN Declaration on Indigenous Peoples’ Rights

The Spectator 24 oktober 2009 - One in five would consider voting for the BNP

Ovenstående 'afsløring' minder mig om en kommentar jeg skrev på Det logiske snit

Politiken 31 oktober 2009 - Blairs modstandere har vind i sejlene

Balder.org - Euromediterranien - Barcelonaerklæringen hemmeligholdte EU aftaler med 10 Nordafrikanske lande (Fri indvandring) | revideret og opdateret 2009 udgave her

 


Print Post