Bølge af kritisk tænkende mennesker der truer politisk korrekt mytomani

 
  Antonio Caracciolo
 
  Did Six Million Really Die?
  Francois Duprat - Murdered for distributing 'Did Six Million Really Die?'
  Francois Duprat
Blev myrdet fordi han distribuerede den franske version af ovenstående bog..
  Nederst: fra New York Times 1938
Hele serien snakker om 6.000.000!
 
  Udsnit - klik for at se hele udklippet
 
  Chicago Tribune 20 juli 1921 - klik
 
  New York Times 17 februar 1945 - klik
 
  American Hebrew 31 oktober 1919 - klik
  César Augusto Asencio
  César Augusto Asencio
  Balder: Ja lad os kræve en edsvoren erklæring fra fremtidige politikere om at de tror på holocaust, 'so help me God' inden man risikerer at for meget kritisk fornuft indfinder sig i 'folkestyret'. Og mens vi er ved det; lad dem også sværge at de tror på at Osama Bin Laden sprængte Bygning 7 ved siden af Tvillingetårnene uden hjælp fra aktører i USA. Morten Løkkegaard fik også pludselig bondeanger over tidligere tvivl om sagen lige inden han stillede op til EU-parlamentet. Og mens vi er ved det, lad der også indgå en lille bøn om at man tror på Al Gore og Connie Hedegaards variation af trosbekendelsen angående det såkaldte CO2-problem. Når Lissabontraktaten træder i kraft er det alligevel helt officielt slut med ytringsfrihed, demokrati og folkestyre.

Holocaustbenægtende professor står fast

Rom 22 oktober: En professor ved et universitet i Rom der påstår at der ikke er beviser for at nazisterne dræbte Jøder i gaskamre sagde i torsdags at han er offer for 'zionistiske grupper'.

Antonio Caracciolo, professor i retsfilosofi ved det italienske Sapieza-universitet, sagde at han havde retten til at tale frit, reporterede det italienske nyhedsbureau ANSA. Caracciolo sagde at de 10 studerende der følger hans kursus om Carlo Schmitte, en pro-nazistisk filosof, lærer 'at tænke selv'.

'Jeg er i en uangribelig position,' sagde Caracciolo.. 'Jeg er forsker og jeg har lov til at forske.'

Da avisen La Republika publicerede uddrag fra Caracciolos blog, krævede Gianni Alemanno, Roms borgmester, og ledere af det jødiske samfund at han blev suspenderet og fyret.

'Ingen tror længere seriøst på at der døde 6 millioner Jøder, ' sagde Caracciolo i en artikel.

Efter kravene om han skulle fyres, gav Caracciolo 'zionistiske grupperinger', og sagde at Jøder 'udnytter den skyldfølelse som de mener hele verden skylder dem'.

Kilde:

UPI 22 oktober 2009 - Holocaust-denying professor defiant

Antonio Caracciolo Blog - Carl Schmitt Studien


Jøder anlægger sag

Lederen af Roms jødiske samfund Riccardo Pacifici erklærede at jøderne vil anlægge sag mod akademikeren. 'Vi venter at universitetet sørger for at beskytte eleverne (mod at tænke selv?) 'Vi er sikre på at universitetet ikke vil være den eneste institution der handler og at hele civilsamfundet ('det italienske samfund i Italien?') vil reagere.'

I 2007 vedtog den foregående centrum-venstre regering under Romano Prodi en lov der gør kritisk diskussion af visse del af historien til en strafbar handling.

Universitetet La Sapienas rektor Luigi Frati har sagt at 'universitetet vi overveje at tage disciplinære forholdsregler' mod Caracciolo uden at give flere detaljer.

Caracciolo har benægtet at han er 'historie-revisionist' og siger han tror på tale og ytringsfrihed der er beskyttet af den italienske grundlov.

Det er ikke første gang at en italiensk akademiker har udtrykt lignende synspunkter. I november sidste år blev Roberto Valvo en gymnasielærer der underviser i historie blev suspenderet fordi han påstod at der ikke er beviser for den populære version af holocaust-fortællingen.

I maj 2007 forhindrede de italienske autoriteter et besøg af den franske historiker Robert Faurisson, der var blevet inviteret af Claudio Moffa, en lektor ved Teramo-universitetet i Italiens centrale Abruzzoregion. Dette skete efter ophedede protester fra Italiens jødiske samfund. Caracciolo havde forsvaret den planlagte debat.

Læs det hele her:

ADNKronos 23 oktober 2009 - Italy: Holocaust-denying academic sparks row


Kommentar: Også Danmark huser som bekendt videnskabsmænd der ikke er faldet for den jødiske talmagi, der nu for anden eller tredje gang i historien påstår at tallet seks millioner Jøder dræbt i 'et holocaust' er et ubestrideligt faktum, der hverken behøver beviser eller fri diskussion.

Også holocaustarkeologen Anders Otte Stensager, den gang forbundet med DIIS-instituttet mener at det er alment accepteret i historikerkredse at tallet seks millioner er en overdrivelse; selv anslår han at tallet nok nærmere ligger omkring 4 millioner.

Den ofte misvisende som 'holocaustbenægter' betegnede verdensberømte og velansete historiker David Irving skønner vist for tiden at det drejer sig om omkring tre millioner.

Den ofte påståede 'enighed' om de seks millioner eksisterer mest i hovedet på hjernevaskede individer, der dog for det meste ikke mener det er nødvendigt at komme med dokumentation for deres udtalelser. Hvornår får vi den længe ventede åbne debat?


Partido Popular i Valencia erstatter Ricardo Costa med holocaustbenægter

For ganske kort tid siden var der massive jødiske og israelske protester da det spanske parti Partido Popular (et konservativt spansk parti) ville erstatte Ricardo Costa med César Augusto Asencio som regional sekretær.

Det viser sig at Asencio tidligere har givet udtryk for mere historisk viden end de fleste tilsyneladende er i besiddelse af, samt at føle vidtgående disrespekt for politiske dogmer og religiøse trosartikler.

Avisen El Pais afslører at Asencio i en artikel publiceret i 1979 ikke accepterede den propagandistiske version af de nazistiske jødeforfølgelser, i en artikel med titlen 'Diario Información'. Han beskrev udryddelsen af seks millioner Jøder under anden verdenskrig som 'en legende'.

I artiklen sagde han at 'en detaljeret studie' bakket op af talløse forfalskede fotos og dokumenter, har bevist 'propaganda af en verdensomspændende skala' i Jødernes hænder.

Han bemærkede at det internationale Røde Kors aldrig har nævnt eksistensen af et eneste gaskammer beregnet til masseudryddelse af mennesker i sine rapporter.

Den politiske gruppering 'Iniciativa del Poble Valencia' har krævet at César Augusto Asencio øjeblikkeligt træder tilbage på grund af hans 'nazi position'.

I en pressemeddelelse i onsdags undskyldte Ascencio for artiklen, og beskrev det som 'en ungdommelig fejl'.

 

Kilde:

Typically Spanish 15 oktober 2009 - The Valencia Partido Popular replace Ricardo Costa with a holocaust denier

Relateret:

Balder Blog 18 oktober 2009 -Arresteret: Mikhail Suprun russisk historiker forskede i kommunismens ofre

Balder Blog 10 marts 2009 - Aymeric Chauprade - Fransk professor fyret på grund af 9/11 konspirationsteori

I Danmark blev TV journalisten Morten Løkkegaard tvunget til at gå bodsgang inden han fik lov til at stille op for partiet Venstre som EU kandidat. Forfølgelsen af meningsforbrydere bliver mere og mere udbredt. Først 'holocaustfornægtere', siden folk der ikke tror på den usandsynlige officielle historie om 9/11, 'klimafornægtere', hvor ender det her mon henne?
Balder Blog 17 august 2008 - Danish 9/11 conspiracy theoretician journalist Morten Løkkegaard candidates for European Parliament

Balder Blog 10 september 2007 - Spanien afskaffer holocaustbenægterlov - Forfatningsdomstol: Ytringsfrihed en grundlæggende menneskeret

Balder Blog 30 januar 2007 - Italien vedtager racismelov men kriminaliserer ikke “holocaust-benægtelse”

Balder Blog 25 januar 2007 - Italiens Justitsminister Clemente Mastella vil gøre holocaust-benægtelse til en forbrydelse  

 


Print Post